Kočík Phil and Teds - za a proti

madu8653
28. okt 2016

Ahojte mamicky. Riesim dilemu ohladom kocika. Som v 32 tt,mame uz jednu dvojrocnu dcerku,byvame na dedine a riesim problem ohladom kocika. Prosim poradte mi,mam si kupit obycajny kocik pre jedno dieta a k tomu iba dokupit stupak pre dvojrocnu slecnu,alebo mam kupit surodenecky kocik napr.Phil and teds?
Riesim to aj z dovodu,ze pochadzam z druhej strany slovenska a chcem chodit aj tam na navstevu-napr aj na mesiac. Kde dam druhe dieta ked bude unavene? A nemyslim si,ze by ju dlhodobo bavilo stat na tom stupaku.
Prosim poradte mi. Vopred dakujem

sisika
28. okt 2016

Phil je podla mna uplne skvely na taketo pripady.

biokozmetika
28. okt 2016

aj ja som ho využívala a bolo to naozaj super- pri tom objeme vecí, čo som stále pri dvoch deťoch vláčila tak sa mi každý kúsok miesta zišiel 😉 podľa mňa aj pre deti to bolo super (hlavne keď sú po prechádzke unavené alebo nie celkom fit)

sisika
28. okt 2016

Tu posielam foto starsieho Phila co som mala predtym-dole je 4rocny syn a hore 10rocna dcerka-fotene pre predstavu aky je kocik priestranny. Ma jednu z najdlhsich chrbtovych opierok,a unesie naozaj vela... pre mna asi naj naj kocik aky poznam. 😉. A zvladne aj nerovne cesticky.

sashabb
28. okt 2016

@madu8653 keďže budeš voziť bábätko, tak by som skôr vybrala kočík baby jogger city select 😉

kassiopea
28. okt 2016

Ja som bola spokojná,mam rozdiel medzi deťmi necelé 2roky. Kočík je skladny, v aute nezaberie veľa miesta a keďže je rozmerovo ako normálny kočiar, nie je problém s ním nakupovať s dvoma detmi v obchode, alebo sa zmestiť do menšieho výťahu. Kúpila by som si znovu.

madu8653
autor
2. nov 2016

dievca dakujem vam velmi pekne :D

keysi22
4. jan 2017

prosim vas neviete ci je tu na mk aj skupina phil and teds?