Ahojte mamicky. Riesim dilemu ohladom kocika. Som v 32 tt,mame uz jednu dvojrocnu dcerku,byvame na dedine a riesim problem ohladom kocika. Prosim poradte mi,mam si kupit obycajny kocik pre jedno dieta a k tomu iba dokupit stupak pre dvojrocnu slecnu,alebo mam kupit surodenecky kocik napr.Phil and teds?
Riesim to aj z dovodu,ze pochadzam z druhej strany slovenska a chcem chodit aj tam na navstevu-napr aj na mesiac. Kde dam druhe dieta ked bude unavene? A nemyslim si,ze by ju dlhodobo bavilo stat na tom stupaku.
Prosim poradte mi. Vopred dakujem
aj ja som ho využívala a bolo to naozaj super- pri tom objeme vecí, čo som stále pri dvoch deťoch vláčila tak sa mi každý kúsok miesta zišiel 😉 podľa mňa aj pre deti to bolo super (hlavne keď sú po prechádzke unavené alebo nie celkom fit)
@madu8653 keďže budeš voziť bábätko, tak by som skôr vybrala kočík baby jogger city select 😉
Ja som bola spokojná,mam rozdiel medzi deťmi necelé 2roky. Kočík je skladny, v aute nezaberie veľa miesta a keďže je rozmerovo ako normálny kočiar, nie je problém s ním nakupovať s dvoma detmi v obchode, alebo sa zmestiť do menšieho výťahu. Kúpila by som si znovu.
dievca dakujem vam velmi pekne :D
prosim vas neviete ci je tu na mk aj skupina phil and teds?
Phil je podla mna uplne skvely na taketo pripady.