Ahojte baby, prosim poradte mi. Znama mi ponuka tento kocik za 300 E a dava k nemu este sietku proti hmyzu, plastenku, tasku s prebalovacou podlozkou, prebalovaciu podlozku na stol. Babo sa nam ma narodit v lete (august). Je tento kocik vhodny? Mame maly vytah + este asi 10 schodov. Nie je ta cena privysoka, kedze novy sa da kupit za 315 E? Dakujem za kazdu radu, vobec sa v tomto nevyznam 🙂
http://kociky.heureka.sk/peg-perego-young-plus-...
teraz sme kupili per-perego classico kocik a je vyborny. mame aprilove dietatko a chceli sme poriadny vanickovy kocik. per perego classico ma poctive pruziny a styri rovnako velke kolesa, ziadne do boku otocne atd. po nerovnostiach ide ako po masle, vraj aj v zime je dobry. prekvapila nas tiez nizka hmotnost kociarika a ze sa da zlozit aj do mensieho auta. uz skor sme kupili jane unlimit (velmi podobny concord fusion) ale nie sme velmi spokojni s vanickovou verziou. vanicka jane capazzo je sice velka, ale kocik dost natriasa a "drgoli" po nerovnych chodnikoch na sidlisku, nehovoriac o dedine. este sportiak ujde, tam to natriasanie az tak nevadi, ale u velkej vanicky a pre novorodenca to nie je pohodlne.
uz by sme nekupovali drahu trojkombinaciu. lepsie poriadny kociarik s vanickou a neskor sportiak.
ps: ten per perego sme kupili na inzerat za necelu stovku, takmer ako novy, tak nebolo co riesit.
zaver: odporucame
@gbsvk Dobrý deň, prosím vás, vidím, že máte peg perego classico-ak ho ešte máte, ako ste spokojný so športiakom?
dobrý deň, kočiarik sme síce kupovali bez športovej nadstavby, ale pred troma mesiacmi sme nadstavbu pp primo giro dokúpili, na inzerát za veľmi dobrú cenu. totiž už rok sa tieto nadstavby nevyrábajú, robia sa iné typy, a tie majú inak jednu drážku, čiže pasujú len na nové kočiariky pp. pritom rozmery a prevedenie su prakticky totožné s našou staršou giro nadstavbou. po troch mesiacoch môžem povedať, že sme veľmi spokojní. operadlo je polohovateľné v štyroch pozíciách dokonca aj úplne do ľahu. áno, vidieť, že dizajn už nie je najnovší, avšak kvalitou a prevedním je super. majú dobre riešené 5-bodové bezpečnostné popruhy atď. naša ročná dcérka má dosť miesta, a to s fusakom. je však pravda, že plánujeme po pár mesiacoch možno riešiť nejaký športiak, golfku alebo najlepšie nejaký súrodenecký kočík, ktorý zrejme budeme onedlho potrebovať 🙂 zatiaľ však pp nemá chybu. podvozok classico nám vyhovuje viac ako kočiariky s "do strán" otočnými kolieskami. gabriel
@liz_lemon kupila si? zrovna som si ho nasla na nete a jednoznacne je moj favorit!!