Kočík Peg Perego Si Completo

katkal1
14. dec 2011

Mozete mi prosim napisat vyhody,nevyhody, resp. ako ste s nim spokojne a do akeho veku je asi vhodny. Rozmyslam nad kupou ale moja mala ma uz 1 rok, tak neviem ci sa to oplati. Dakujem.

hoogy
14. dec 2011

@katkal1 som sa pousmiala nad tym ze ma uz rok 🙂 my sme ho kupovali ked mal maly 18m. pouzivame doteraz. aj ked uz len obcasne. mne sa ten kocik zda byt velmi kvalitny a aj celkom priestrany. na spanie ho nepouzivame lebo mne maly v kociku nezaspi,ale da sa normalne sklapat. je velmi skladny a lahky ma len 6,5 kg takze ho v pohode odnesiem aj s malym. nevyhody su len ze nie je velmi vhodny na zasnezeny povrch.

katkal1
autor
14. dec 2011

Dakujem. Mala celkovo kocik uz od narodenia moc "nemusi". Neviem cim to je. Tak som si myslela ze ked uz zacne sama chodit tak ju do ziadneho nedostanem ani nasilim 😀 Snad si golfky oblubi 🙂

ikula2
16. mar 2012

@katkal1 katka chcem sa spytat ci si si kupila nakoniec tento model a ako si s nim spokojna

tamichloe
25. apr 2012

@katkal1 ahoj,aj si si kupila tento kočik??aky je?

katkal1
autor
25. apr 2012

ahoj kupila som ho...je super ale vyuzila som ho zatial len par krat...mala vonku chcela stale chodit a tak ked som ho par krat len tlacila, tak ho teraz radsej nechavam doma. 🙂. Je lahky, dobre sa mi ovlada aj manzelovi kedze rucky sa daju nastavit. Skoda len ze som ho nekupila este minule leto...to by som viac vyuzila kedze mi mala spavala aj v kociku.

merikac
11. máj 2012

@tamichloe kupila som ho minule leto, maximalna spokojnost, co sa tyka skladnosti, ovladania, priestranstva,,,,,,,minus davam len za material, kupila som ho v ciernej farbe a cely kocik je olemovany inou latkou- cirnou, Tento lem mi cely osedivel, uz som to reklamovala, na strieske, tu mi vymenili, no ani nie do mesiaca mi znova vysedivel,,,,,,,,,,,,, inac mu nemam co vytknut

lubika39
20. jún 2012

baby nemate niektora tento kocik na predaj v slusnom stave?