Co si myslite o novinke 2014 peg perego pop-up ?
jej to sa tesim asponjednemu prispevku 🙂
obnovujem temu nejake aktualne skusenosti s týmto kocikom? vdaka
@misa1707 tak mozem pridat aktualnu skusenost s tymto kocikom. STrasne sa mi tento peg perego pacil, este ten book plus, ale ked som zistila, ze bude novy model, tak sme pockali na ten book pop up.
Vanicka je celkom velka, aspon oproti vanickam Jane, co sme povodne chceli. Maly sa narodil v maji, takze na leto bola super, ale podla mna je dost hlboka, ked mal 5 mesiacov, uz mu bola ltt. Kebyze sa narodi teraz, tak neviem, ako by sme ho troj, stvormesacneho do nej aj s fusakom vtrepali. Ale nas maly je dost velky, tak pre mensie babatko by bol super. Trosku som nespokojna s podvozkom. Su sice kolieska pogumovane, ale na zaciatku predne kolieska vrzgali novotou, dost ma to stvalo, potom to preslo. V predajni ma upozornoval predavajuci, ze to nie je kocik do terenu, ale nemyslela som si, ze medzi teren patria aj slovenske chodniky, aspon u nas v Kosiciach. 🙂
Ked s nim idem na prechadzku, tak kolieska trosicku hrkaju, a myslim si, ze za tu cenu by to tak nemalo byt. A to dokonca nas milacik v kociku nechce byt, takze prechadzky absolvujeme max polhodinove, aj to, co sa presuvame k babke. Ak je teren pekny hladky, tak je tichucky, vtedy som spokojna, ale kde tu je taky suvisly teren, jedine v nakupnom centre, kde zatial nechodime a nie je to vhodne miesto na prechadzku. 🙂
Vcera som vymenila hlboku vanicku za sportovu cast a co som dnes zistila? Ze ten nanoznik, co na nom je, je uplne neprakticky. Ked tam maly sedi, tak mu zakryva max kolena a v podstate je cely odkryty, pretoze medzi castou na sedenie a zapnutym nanozikom je riadna medzera. Cize v podstate mu to zakryva iba kolena..neviem, ci to tam zle davam, alebo co ... ale ked dam fusak, tak to bude ok 🙂
Vajicko je v pohode 🙂
Pekny kocik, ale pouzivame ho cca pol roka a tie predne kolieska ma trosku trapia, neviem, ci v taliansku maju take super chodniky..
V pripade otazok, kludne piste IP.
@tsunamka Ten nánožník má asi každé PP tak riešený. Ja som mala Pliko a tiež bol ďaleko, nakoľko sa upína na madlo. Nevadilo mi to, lebo som tam mala fusak. Ja tiež zvažujem nad kúpou tohoto kočíka. Často chodím aj autom, takže ho budem hodne skladať. Zmestí sa mi aj do menšieho auta? Ak by si sa rozhodovala pre opätovnú kúpu kočíka, tak by si sa rozhodla znovu pre tento?
@ivetbal ked chodim autom, tak aj vw polom, to je mensie auto, a vojde sa do kufra, zatial len podvozok som skusala, ale poviem ti pravdi, ja ho tam neviem ulozit tak, aby mi netrcal trosku do vyhladu, ale moj muz vie 🙂
Ak by som sa rozhodovala znova, pravdu, nekupila by som ho uz.. mne sa paci jane rider, aj podvozok, ale vanicku ma strasnu...
@tsunamka Máme asi rovnaký vkus, lebo aj ja som obzerala aj Jane rider, len tam som si nie istá s tou športovou časťou. Neviem či to korýtkové sedenie je pohodlné a či sa tam zmestí trebars aj 3 ročné dieťa. Videla si ho aj naživo? Ja mám ešte pár mesiacov čas na rozhodovanie ale potom sa mi zdá, že už len budem špekulovať. Kočík budem kupovať z druhej ruky aby mi nebolo smutno, že som zaň dala toľké peniaze a nie som s ním spokojná. Takto budem môcť vyskúšať aj viac kočíkov. Ešte pokukávam po Briu Smile ale ten je problém zohnať ☹
Do auta sa mi teda zmestí, lebo ja mám C 3 a ten kufor je podobný Polu.
@ivetbal videla som ho aj na zivo, ale s vanickou mi bol velmi nizky a tiez som vahala kvoli korytkovemu sedeniu, a teraz mi to moze byt jedno, pretoze nas maly v kociku nechce byt ... takze ani prechadzky nehrozia, som z toho smutna .. ale co uz.
Ale ak ti mozem poradit a budes chciet kupovat peg perego z druhej ruky, najlepsie by bolo, keby si ho predtym videla skusila si ho nazivo. Pokial ho buddes skusat na rovnom povrchu, tak sa ti bude zdat super, ale skus si s nim prejst po niecom hrbolatom a potom uvidis, ci nebudu kolieska prilis hrkotave. Ja som tu o tom vela citala, ze hrkaju kolieska a tak, ale tak som typ, ktory sa rad uci na vlastnych chybach 🙂
A tym kufrom si nie som celkom ista, to by si mala tiey vyskusat. Sklada sa sice lahko, ale nie je najmensi...nam vojde iba na stojato, na lezato urcite nie..
@tsunamka dakujem za informacie aj ked nie moc pozitivne ... no ja zatial obzeram všetko možné na kupu mam este dostatok casu velmi sa mi pacila možnosť zloženia aj hlbokej vanicky no mam obavu nekrci sa ta latka až príliš? tým skladaním mam na mysli aku mas s tým skusenosť prosím ťa? no a s tými kolieskami si ma moc nepotesila hladam taku strednu cestu nie moc velke nafukovacie a nie penove toto mi prislo take najvhodnejsie len mam teraz obavu kedže ja ho budem potrebovať aj do terenu (nespevnene strkove a lesne cesty) nie len po meste ale zaroven musi byt skladný aby sa zmestil aj do mensieho auta a ako tak hladam zistujem že zatial žiaden kocik nevyhovuje týmto požiadavkam 🙂 bud je moc velký a ťažký alebo ma uplne nevhodný podvozok... aj som rada že som zacala hladaním kocika už v predstihu lebo to este bude dlha cesta kým najdem co hladam 🙂 a vidim že sme asi rovnako vysoke lebo concord a jane som zamietla kvoli tomu že su priliš nizke na mna 😉
@misa1707 @ivetbal tak máme asi rovnaké požiadavky na kočík 🙂 Mňa očaril tento všetkým http://www.predeti.sk/produkt/kocik-monza-vario...
Cena 380€ za komplet je úplne skvelá. Hlboká vanička je skladacia, kolesá nafukovacie všetky štyri, ľahko sa ovláda a je lahucky! Po vzhliadnuti PP som bola sklamaná a tento monza na predajni mi úplne vyrazil dych. Choďte si pozrieť naživo. Myslím že vás osloví tiež 🙂
@kikada No nevyzerá zle. Len tá vanička mi nejako nesedí k tej konštrukcii. Možno, že je to len zlá fotka. Kočík je aj odpružený? Alebo nie je, tak ako PP. Cena 299€ je za hlbokú vaničku + šporťák? Nejak sa v tom neviem zorientovať. Čítala som len, že autosedačka je +99€. A Monza je čo za výrobca? Ja tu v okolí nemám kde ísť pozerať kočíky.
@ivetbal priznám sa, na predajni naživo bol úplne nádherný, keď som ho potom hľadala na nete-tie web foto sú skoro odpudivé oproti tomu 🙂 Ano, pochopila si to ok. 2-oj kombinácia stojí 299€+autosedačka concord 99€ /normálne stojí samotná cca 169€/ a všetko nasadzovanie bez adaptérov, športová sedačka v oboch smeroch. Ja mám asi jasného favorita 🙂 Neviem, kto ich vyrába, ale v pre-deti.sk poskytujú plný servis+záruka a nie je to žiadna hrkálka za "pár šupov", takže to neriešim.
Dám sem aj foto, čo som našla, nie sú moje, ale sú pekne výpovedné, tak sa hádam na mňa neurazia 🙂
po cca pol roku pouzivania sportaku PP pop up mozem povedat, ze som stale spokojna. Kolieska vobec nehrkocu ani nikdy nehrkotali, super skladny, lahky. Urcite je nevhodny do horsieho terenu, skor taky mestsky kocik 🙂 Jedina nevyhoda je, ze nie je odpruzeny, preto som nemala vanicku, kupila som len sportak. Ked som chcela dietatko trosku ponatriasat, chodila som po hrbolcoch 😀 Pouzivala som od 3,5m. dietatka uplne v pohode.
@malafallen
@misa1707
@kikada ahoj, myslis ze na tuto konstrukciu viem nasadiť vaničku Jané Matrix? ja mám vaničku a zháňam podvozok. tento sami veľmi pozdáva 😀
Ahojte, má niekto nejaké nové skúsenosti/referencie s kočíkmi peg perego pop up? Ďakujem.
@veronikatothova Ahoj ja mam pop up 2014 podvozok book pkus s. Som maximalne sspokojna kebyze kupujem este raz zase si ho vybriem, k tomu hrkaniu obcas treba kolieska poumyvat ak sa tam nausadza prach ci kamionok dat obyc. Kuch olej,inak my sme vyuzili ze sa vanicka da zlozit ,hlavne do auta je ti super.teraz si idem kupit golfac pop up peg perrego je to 2 v 1 sportak a golfac .cize pop up vanu konstrukciu a vajco idem predavat.
@malafallen Ahoj, ďakujem za recenziu! Ja chcem kúpiť hneď 3kombináciu, nech mám potom pokoj 🙂
@malafallen Jani,mozes hodit link aky je to pop up-sportak a golfac?? dik 🙂
@macka06 ahoj takze bola som osobne v Ba pozriet peg perego si s radu pop up je uplne maly nizky maly priestor pre babo takze som si kupila sportovu nadstavbu na peg perego pop up sivo cervena kombinacia a som spokojna huráaaá
@malafallen http://m.bazar.sk/11275771-golfovy-kocik-peg-pe... tento tu som myslela je velmi maly
@macka06 http://www.svetkocikov.sk/kociky-peg-perego/700... takze som kupila tento. A ty aky maas?
@malafallen ja mam celu sadu vo farbe aquamarine ako som Ti spominala..nasa sportova cast este zabalena,tak uvidime..lutujem,ze som nezobrala inu farebnu kombinaciu sportiaka...
mam sportak, je super 🙂