Kočík Peg Pérego Fiat 500

veronika1037
19. dec 2015

Ahojte baby síce mám ešte dosť času, ale informatívne sa chcem spýtať, či niekto z Vás nemá kočík fiat 500 od peg perego??? Ako ste s tým spokojné? Vzhľad sa mi páči, ale inak sa do toho vôbec nerozumiem :D Ďakujeeeeeeeeeem

romaniela
22. dec 2015

@veronika1037 My síce nemáme fiat 500 ale máme book plus s, čo je veľmi podobné. Rozdiel je vo vaničke, fiat 500 má menšiu a inak sa sklápa. Čo sa týka ale kočíka, tak je super. Je pohodlný, dobre sa s ním otáča, je ľahký a skvele sa zloží, v podstate jednou rukou to zvládneš. Autosedačka je tiež skvelá a jedna z najbezpečnejších, športovú časť ešte nemáme vyskúšanú. Čo ja osobne veľmi oceňujem je veľký úložný priestor dole, zmestíš tam kopu vecí, nie každý kočík to má. My sme maximálne spokojní. Hľadali sme ho dlho aj niekoľko mesiacov a neľutujem. Ak máš nejaké otázky, napíš.

julovka2013
22. dec 2015

Ja som mala tento kocik, ano je dobre ovladatelny, lahky, zalezi aj kedy budes mat babatko.ja mam letne a vanicku som vyuzila len tri mesiace, potom sme uz boli v sportovom.A co sa tyka sportovej casti, je vyhoda, ze sa da dat v smere aj v protismere jazdy.len uz pre vacsie deti, cca 1/2 -2 roky je podla maly, teda striesku som nemohla dat, lebo mi mal ohnutu hlavu, lenze, ja mam maleho vysokeho na svoj vek, tak sme ho nakoniec predali a kupili britax 🙂 a este co sa tyka striesky na sportovej casti, sa mi nepacilo, ze ked zafukal vietor, tak s nou moc lomcovalo.

vroni
22. dec 2015

Ja som ho mala, vanicka je identicka s Bookom, ine je len farebne prevedenie. Mam novembrove dieta a bolo to v pohode. Do kocika toho fakt voslo velmi vela a kocik sa lahko ovladal. Co mi priserne liezlo na nervy boli rozne predne a zadne kolieska, v kazdych jednych dverach som zostala visiet a vybehnut po kocikovych drazkach po schodoch ciste scifi (predne kolieska prepadali a zasekavali sa o kazdy schod, zadne vypadavali z drazok). Skladanie bolo lahucke, rychle, ale aj zlozeny kocik bol velky ako krava a zaberal priserne vela miesta.

romaniela
23. dec 2015

@vroni ja som myslela, že vaničku má pop up, my máme vaničku navetta xl a malá má 5 mesiacov a ešte sa do nej vojde aj s fusakom. Myslím, že je dôležité aj de žiješ @veronika1037 a do akého terénu potrebuješ kočík. Tento zvláda bratislavské rozbité chodníky, ale viac by už nezvládol.

orlica76
25. dec 2015

Ahojte maminy,
ponukam na predaj 3-kombinaciu PP book limitka FIAT 500 v 100% stave, sport.cast este nepouzita. V zaruke do 2017 s orig.krabicami. V pripade zaujmu poslem foto aj blizsie info 😉.

veronika1037
autor
26. dec 2015

A baby prosim Vas tie kolesa su ake? Sj nejake umelohmotne? Nestrgaju ako na vianoce? Ci su potiahnute gumov? Neviete kde by som to mohla vidiet nazivo?

orlica76
26. dec 2015

@veronika1037 kolesa su gumene a nehrkaju...😊
Ja predavam je v 100% stave, bez skrabancov, v zaruke...

veronika1037
autor
26. dec 2015

@orlica76 teraz este nekupim kedze som len na zaciatku tretieho mesiaca, ale dakujem za radu 🙂