Kočík Peg Pérego Book Plus

lubka9763
18. jan 2018

Ahojte Maminy, ktorá máte prosím skúsenosti s kočíkom peg-pérego book plus S? Ďakujem a píšte prosím aj plusy, aj mínusy... 😀

lenuska1907
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenuska1907
18. jan 2018

@lubka9763 Ja ho mám a je super..... dobre sa ovláda je pevny nevrzga (a to sme mu uz dali dost zabrat) ľahko sa skladá vanicka je dosť velka avnutro sa da odopnut a vyprat , co je tiez vyhoda a aj športová časť je super (hlavne moznost otocenia v smere ale aj protismere jazdy)

e.vacka
19. jan 2018

Aj my sme ho mali...maximalne sme boli spokojní..minusy som nenašla na ňom a plusy su priestranná vanička..lahké ovladanie..ľahka údržba.. zvladne aj nerovný povrch..nehrkoce... Peg perego je naj

lucinocka
19. jan 2018

Pripraveny pre maleho doma 🙂 uz sa tesim na jeho pouzivanie🙂

ddka
19. jan 2018

Aj ja mám, kúpila som už po jednom dieťati, používala som pri prvej dcérke a teraz idem aj pri druhej. Na to, že je už po dvoch deťoch, je ako novy. Len čo sa mi pri skladaní do auta odtrhol kus peny na rukoväti, ale to nie je chyba kočíka. Keď si spomeniem, koľkokrát sme ho skladali a pchali do auta, tak sa čudujem, čo všetko prežil. A farba stále super ako nová. Fakt sa teším, že teraz nemusím vyberať kočík a idem na hotové 🙂

vnina
1. nov 2024

Ahojte, mam novy kocik Peg Perego Belvedere TC a rucka je taka uvolnena nie pevna. Je to na vsetkych tak alebo to mam reklamovat?