Kočík Peg Perego Atlantico. Kde kúpiť náhradný poťah?

lenkove
18. júl 2011

Milé mamičky,
vedeli by ste mi poradiť, kde sa dá kúpiť náhradný poťah na tento kočík? Mám záujem o originálny výrobok (o ušití náhradného info mám.)
Skúšala som hľadať na rôznych stránkach, ale akosi som nemala šťastie. Ďakujem!

zuzikkaa
18. júl 2011

@lenkove tak si daj usti ked mas moznost...to sa asi nepredava,,jedine zeby mal niekto rozbitu konstrukciu a potah by sa este vyuzil 😉

lenkove
autor
18. júl 2011

@zuzikkaa
dakujem za odpoved 😀 Vsimla som si, ze sa predavaju nahradne potahy na rozne kociky, original. Hlavne vtedy existuje potah na vsetky komponenty (vratane clony).. Usiju mi iba ten potah a ani to veru nie je lacny spas (vyjde to potom na rovnako ako original potah co sledujem ceny...) 😕 Mozno nejaky distributor keby sa ozval 😀 😀

zuzikkaa
18. júl 2011

@lenkove no a keby si kupis ojazdeny PP a mas potah len nevyuzijes tu konstrukciu...nepozerala si ake su ceny?

lenkove
autor
18. júl 2011

No na ojazdenych su tie potahy dost znicene.. Ved aj ten moj je ojazdeny. Obvykle stoja okolo 100 e, to usitie by bolo o maaalicko lacnejsie 😉
No skusim sa po nejakom chybnom pozriet, mozno motyka vystreli 😎 Vdaka!

zuzikkaa
18. júl 2011

@lenkove aha,,ja som myslela ze sa ti niekde potrhal...a nestaci ti dat do kocika iba podlozku?ved uz sa nebudete dlho vozit,,ci chces vozit aj to druhe?

lenkove
autor
18. júl 2011

Nuz, on sa mi potrhal na boku a podlozka to nezachrani 😒 . A ano, je to taky skvely kocik, ze v nom chcem jednoznacne vozit aj druhe ! A aj vnucata a tak 😀