Kočík Passo Easygo

evicta17
15. júl 2012

Ahojte. Veľmi sa mi páči kočík PASSO EASYGO novinka 2012. http://www.svetkocikov.sk/kociky-easy-go/13772-...
Prosím Vás, máte s ním niektorá skúsenosť? Je dobrý? Odporučili by ste mi ho kúpiť? Vopred ďakujem za všetky názory 🙂

vani
16. júl 2012

@evicta17 ahojky, ak sa dozvieš niečo bližšie, mohla by si dať vedieť aj mne ? tiež sa mi pozdáva

evicta17
autor
16. júl 2012

@vani ahoj.zatiaľ som sa nič nové nedozvedela, ale dnes som telefonovala na www.svetkocikov.sk, tak mi povedali, že kočík sa začal len nedávno predávať, zákazníčky sú s ním spokojné. Očaril vraj dizajnou a farebnou kombináciou. Povedali mi, že reklamácia sa tak môže prejaviť po pol roku až roku používania (ale celkovo na všetkých kočíkoch). A vraj aj na tých drahých už mali reklamácie. Tak vraj nie všetko drahé je aj kvalitné. Odporučili mi ho, že naozaj aj v skutočnosti je naozaj pekný.
Ak by si sa aj ty náhodou niečo dozvedela, tak mi prosím daj vedieť.Ďakujem

vani
16. júl 2012

@evicta17 Super by bolo ho vidieť aj v skutočnosti. Len neviem, ako to zistiť...či ho niekde majú na predajni. V každom prípade, ďakujem za info 🙂

anjelik87
20. júl 2012

@evicta17 @vani Ahojte. Aj mne sa paci tento kociar. A som uz ako tak rozhodnuta ze si ho objednam vo farbe beige resp. chocolate. Vy by ste chcela aku farbu? Ja len teraz hladam stranku na ktorej sa da najlacnejsie kupit. Nemate nejaky typ? Ci vsade je rovnaka ta cena? A nerozumiem tej reklamacii ... ako ze sa moze prejavit po pol roku? To ako mam ocakavat ze za pol roka mi nieco na nom odide? To uz mam s tym ako teraz pocitat? 😕

vani
20. júl 2012

@anjelik87 Presne ten čokoládový ma očaril 🙂 Ak ti môžem poradiť, tak do konca augusta sa dá na svetkocikov kúpiť s 20% zľavou, ak pošleš sms z O2. pošlem ti to do správy. Podľa mňa už lacnejšie nekúpiš.

evicta17
autor
20. júl 2012

ja som zatiaľ neporovnávala ceny na iných stránkach, ale myslím si, že najlacnejší bude na svetkocikov.sk 🙂 S tou reklamáciou to je len tak obrazne povedané na všetky kočíky. Lebo som sa tej pani pýtala, či už majú na tieto kočíky aj nejaké reklamácie. Tak mi povedala, že s kočíkom sa málokedy niečo stane hneď na začiatky používania, ale neskôr aj po pol roku používania. Ono to bolo brané tak celkovo. Neberte to osobne na tento typ kočíka.

spisiacka
23. júl 2012

ahojte tiez ma zajilaj tento kocik aj ked sa mi zda dost mala medzera medzi prednymi a zadnymi kolesami. Bude stabilny? Hlavne co sa sportovej verzie tyka.

marcelka2806
25. júl 2012

Kde je vyrábaný ten kočík?

vani
29. júl 2012

nezistili ste niektorá o tom kočíku niečo ? ja som zistila, že tá zľava z O2 sa už na tento typ nevzťahuje :(, škoda. ale je za ´270e a to je super cena. Len keby nán niekto poradil, kto ho má....

saska145
31. júl 2012

http://www.e-kociky.sk/?1432,passo pozrite si toto 🙂 pri objednávke nad 165euro máte dopravu zadarmo a navyše si k tomu môžete vybrať aj darček buď fusak do kočíka alebo autosedačky alebo slnečník ...a bola by som tiež veľmi rada keby sa tu už konečne našiel niekto kto si ho kúpil 🙂 pretože mám rovnako presne o tento kočík záujem...a včera som sa bola pýtať v jednej predajni u nás či by sa nedal objednať aby som si ho mohla pozrieť no povedali mi že by som si ho na 100% musela vziať...a nakoľko ho nemajú ani v jednom obchode tak si ho už prosím niekto rýchlo kúpte ! :D:D:D

saska145
6. aug 2012

http://www.kocikyluna.sk/content/10-o-nas pozrite si toto v tejto predajni by ho naozaj mali aj mať ! 🙂

zuzik311
7. aug 2012

@vani prosím Ťa napíšeš mi ako získať tú zľavu? ďakujem

zuzik311
7. aug 2012

@vani už vidím že je to neaktuálne 🙂

vani
7. aug 2012

@zuzik311 myslíš na tie kočíky ?

zuzik311
8. aug 2012

@vani heeej

vani
8. aug 2012

@zuzik311 tak to passo tam už nie je. mali tam uvedenú zlú cenu, vyššiu, ako je na stránke a keď to zistili, tak ho stiahli a predávajú ho iba klasicky bez zľavy. Ale cena 270e je super, ani zľavu netreba 🙂

zuzik311
8. aug 2012

@vani hej určite.. a ty ho chceš????

vani
8. aug 2012

@zuzik311 už som od neho nejak upustila, keďže sa k nemu nemôžem dopátrať, aby som ho videla aj na "živo".

anjelik87
9. aug 2012

@vani Tak ja si ho asi objednam. Potom dam vediet ako som spokojna 🙂 Ja uz dlho hladam kociar a lepsi som zatial nenasla aby mi vyhovoval po kazdej stranke ako tento a aj farebne pevedenie sa mi paci. A ak by si s nim nebola spokojna tak sa da do 7 dni vratit.

vani
9. aug 2012

@anjelik87 tak držím palce, nech je aj v skutočnosti podľa tvojich predstáv .). ja teraz zvažujem ešte tako laret, tak uvidím, ale určite daj vedieť.papa

engi111
15. aug 2012

Ahojte dievcata, ja som bola vcera v babetkove v kosiciach a mali tam ten kocik ze im prisiel len teraz a ze je to polsky vyrobok a da sa povedat lacnejsia verzia za Bexu, lebo vraj bexa ide hore.

adel22
15. aug 2012

Tak na amazon.de su s nim veľmi spokojní- ak vám to pomôže:
http://www.amazon.de/product-reviews/B007AGDG30...

e_kociky
17. aug 2012

Kočík je veľmi praktický.. má pár vychytáviek ako napríklad kryt na nákupnom koši, čiže nie je do koša vidiť, prípadne nič nestratíte 😉 tiež má super výbavu, samozrejmosťou je pláštenka do dažďa ktorú použijete na vaničkové aj na športové prevedenie a tiež sieťka proti hmyzu. Taktiež sieťka na vajíčko a praktická pumpička. Priestranná taška, samozrejme polstrované nánožníky na vaničku aj športovú sedačku. Vanička je oproti Bexe letisko 🙂 veľká a široká, má polohovanie matraca, vetranie v strieške.. športová sedačka ide úplne do ľahu, má mäkký vyberateľný matrac, výškovo nastaviteľné bezpečnostné madielko a praktický stupienok na nožičky pre dieťatko. Samozrejme tiež vetracie okienko v strieške ako na vaničke.. kočík je perfektne odpružený, má zároveň reguláciu pruženia. Ak vás niečo zaujíma, kľudne sa pýtajte 🙂

moukuska
17. aug 2012

je mozne kupit aj cisto len sportovu cast? celkom ma zaujal ten kocik 🙂 fakt sa da hojdat?

e_kociky
17. aug 2012

nedá sa úplne hojdať, ale je dobre odprúžený takže dieťatko môžete učičíkať 🙂
Športové prevedenie sa zakúpiť nedá, ide o kombinovaný kočík.

moukuska
17. aug 2012

@e_kociky skoda, lebo mame momentalne 3-kombinaciu. a vedeli by Ste poradit nejaky iny sportovy kocik /znacku co ma podobne parametre? dakujem.

e_kociky
18. aug 2012

napíšte mi do IP akú chcete farbu

snezienka12
19. aug 2012

Som uz takmer rozhodnuta kupit si kocik Passo, velmi sa mi paci. Mam len jednu obavu, ci pri kupe z e-obchodu /vyhovuje mi obchod z ktoreho sa pani zapojila do diskusie, e-kociky/ nebude problem so skladanim, byva
pri kocikoch pripojeny aj navod? Nemam s tym skusenosti.

saska145
19. aug 2012

@e_kociky ja by som sa chcela opýtať na tú fialovú farbu na kočíku ako vyzerá v skutočnosti? vyzerá presne tak ako na fotke alebo ako? ďakujem 🙂

e_kociky
20. aug 2012

@saska145 vyzerá presne ako na fotografii,