Ahojte nemáte niekto skúsenosti resp. nejaké referencie na tento kočík. Ďakujem 🙂
Ja mam tento kočik a som s nim maximalne spokojna!Dlha a široka vanička nam posluzila az do 8 mesiacov.Maly sa tam spokojne vyspal aj vo fusaku.Vyhodou je aj to,ze vanicka je dostatocne hlboka,takze v pohode aj väcsie dieta s fusakom este zakryjete nanoznikom.Sportiak je dobry hlavne v tom,ze sa da sklopiť do uplneho ľahu a ma dlhu strechu,čo ocenia mamičky s deťmi čo sa so slniečkom veľmi nekamaratia,ako my😉.Vajce,vanička aj športiak sa daju nakliknut v oboch smeroch.Tak toľko moja skusenosť.
@kubiscatko ahoj, ja som nasla tento kocik ale tiez neviem najst info o nom, potrebovala by osm vediet rozmery a vahu kocika, kde by som to nasla, nejaka stranka? dakujem 🙂
Ak ma niekto na predaj tento kocik vo fsrbe pre chlapca napiste mi. Poprosim BA a okolie a roxumna cena.
priestorovo je tento kocik dobry lebo sa don vselico pomesti a je lahky, ale ma vazne technicke nedostatky: Rozpera medzi prednými kolesami je uchytená plastom ktorý praskne a predne kolesa sa rozčapnu do tvaru A, museli sme dodatočne vystučit tieto spoje. Zadne koleso sa vysuva tak, že stlacite stred kolesa-tlačitko a vysuniete z osi a tento mechanizmus, to tlačitko sa zakrátko pokazilo (takze musite zhanat novekolesa). Sedačka, pre dieta ktoré uz sedí má pri vyklápaní operadla smerom hore príliš tupý uhol, a tak dieta je len v "polosede", boli sme nutený kupit dalsí "sportovy" kočik. Urcite by sme tento model opäť nekúpili.
@prihlasovaciemeno1 To kde ste ten kocik kupili?lebo ja som ho mala 2 roky,maximalne vyuzity a nic z toho co opisujete sa mi nedialo.kocik uplne tip-top.nic mi nehrkalo,nepraskalo...kocik som uz predala a kupujuca bola v milom soku aky perfektny kocik kupila.
v Nowom Targu na trhu 🙂
@prihlasovaciemeno1 aj ja som ho tam kupila...tak ste zrejme natrafili na chybny kus.lebo moj bol naozaj perfektny
Poviete mi kolko ste dali za ten kocik
Ja si uz presne nepamatam,ale okolo 400€ za 3 kombinaciu s fusakom a rukavnikmi
Mam tento kočík rok.
Plusy:
-velka vanička ( používala som do roka, maly mal velkost 75-80)
-velke nafukovacie kolesa
- strieška vyborna na zimu, da sa dost sklopiť
- vnútorná časť vaničky sa da vybrat
- vanikcu ke mozne pouzit aj ako kolisku
-da sa polohovat
- ma pruziny
- pohyblice pred e kolieska- daju sa aj zablokovat
Lahko sa sklada konstrukcia
Minusy:
Vo vanicke su neni zabezpecena vnutorna ocelova vystuz,musela som si to zabezpecit aby sa bábätko neudrelo
-vo vanicke sa neda pripútať
- kocik mi dost vrzga aj po namazani, sposobene asi plastovými prvkami
Maly spodný košík
Na sportovej casti je mantinel na pridrzanie velmi daleko vsadeny
Zasekava sa brzda
ako je to s udržbou. Da sa potah z kočika dat dole a vyprat?
Ahojte viem ze je to stara téma ale chcem sa spýtať mame tento kocik už pri 3 dieťati ale akurát rozmýšľam žeby som si dala usit tu podložku do kocika akurát som dnes dala športovú časť myslíte že sa tam dá dat ta podlozka ? Ak máte daktora foto budem veľmi vďačná ak sa vám to podarilo
Ahoj. My tiež uvažujeme nad týmto kočíkom a rovnako naň neviem nájsť žiadnu referenciu. Vy ste si ho nakoniec kupili? Vieš poradiť? A podotázka, je tento kočík odpružený? Veľmi pekne ďakujem za radu. 🙂