Ahojte kočky, máte niektorá tento kočík? Plánujeme 3.dieťatko a mne sa celkom pozdáva, páči sa mi, že je tam prehadzovacia rúčka a vymeniteľné kolesá, budeme sa totiž sťahovať na dedinu, ale zase budeme chodiť aj do mesta na návštevy a tak. Budem vdačná, ak napíšete svoje skúsenosti.
Hmm..asi nie,ale aj ja by som ho chcela ..športový-náš bude mať v zime dva roky.Bývame mimo mesta a chodím často autobusom..občas "zabudnú" odhrnúť sneh.Páčia sa mi takisto tie kolesá aj rúčka a veľká strieška 🙂 .Ozaj,nedá sa niekde kúpiť iba športová verzia? Hľadala som,ale nenašla.
@janickacrazy Ja zatial tento kocik nemam, ale uz som si ho objednala s tym, ze si ho v predajni vyskusam a potom ak sa mi ozaj bude pacit tak zaplatim... Este som ho nevidela nazivo, ale je to celkom vydarena kopia Bugaboo Cameleon, lenze v plnej vybave a za polovicnu cenu...
Ahojte dievčatá, už som myslela, že sa fakt nikto neozve.
@radka444 A kde si si ho objednala? Kedy ho pojdeš vyskúšať? Potom mi prosím ťa daj vedieť ako na teba zaposobil naživo. 😉 A aká farba sa ti páči?
@tatianka7 Ja si myslím, že by sa mal dať objednať aj len športový nie? Asi treba zavolať niekde do predajne a opýtať sa. Daj vedieť, či si ho zohnala. 🙂
@janickacrazy Objednala som ho cez maderna.sk, maju kamennu predajnu v KE, ale ked som im pisala, ci si ho mozem prist pozriet, nemali ho na sklade. Tak ho aspon kvoli mne rychlejsie objednaju 🙂 Dodaciu dobu maju na nete 6-12 prac. dni, ale neviem, kedy sa tam ja dostanem, lebo pracujem mimo domu, tak sa mi to asi trocha natiahne... Mne sa strasne pacila fialova farba, ale manzel protestoval, tak sme napokon objednali strieborny. Predsa len je taky neutralnejsi a ak je to kopia Cameleona, urcite sa na neho potah bude dat aj usit 🙂 Dufam, ze nazivo ma nesklame, na fotkach vyzera skvele a ma vsetky funkcie, ktore som chcela... 🙂
@tatianka7 Myslim, ze len sportovu verziu nepredavaju, to je ako s BGB, tiez sa da kupit len v kombinacii...
@radka444 No Košice sú pre mna trochu daleko 🙂 ale tak dúfam, že ho budú mať aj niekde bližšie, aby som si ho mohla ísť omrknúť. Mne sa tiež páči fialová, ale aj tá strieborná je pekná. Moj manžel mi už do výberu kočíku nekecá, kedže mu s tým už tak trochu leziem na nervy, pretože pri 2 deťoch som vystriedala 6 kočíkov 😀 čo on absolútne nemože pochopiť. No to som teda nevedela, že niektoré kočíky sa nedajú objednať len športiaky, to je pekne blbé podľa mna. 😒 Radka tak potom daj vedieť čo a ako.
@janickacrazy Neviem, odkial si, ale maju ich urcite aj inde, prezrela som niekolko eshopov co maju aj kamenne predajne po celom Slovensku, cena je vsade v podstate rovnaka, tak si treba vybrat ten najblizsie k vam. Mne pisali ze kocik dostanu v priebehu buduceho tyzdna, tak o tyzden v piatok si po neho predsa len pojdeme... Potom urcite napisem dojmy 🙂 Pre nas to bude prvy kocik vobec, tak uvidime, ako sa osvedci a ci nebudeme neskor tiez menit za nieco ine xixi 🙂
@radka444 Joooj,už sa teším na Tvoje dojmy,aj ja som naň celá žhavá..A myslím,že budeme kupovať kombináciu...zistili sme ,že budeme štyria 😀 .. Idem ja veru pohľadať kam.predajňu najbližšiu k nám.Dúfam,že to nebude nejaký kazivý šmejd,lebo ma porazí..pri prvom sme vystriedali jedenásť kočíkov a ak by tento nebol dobrý,tak už neviem,ktorý.. 😅
@tatianka7 Tak to gratulujem 🙂 To fakt ste mali 11 kočíkov pri jednom dieťati? A moj muž mi už frflal, že som mala 6 pri dvoch deťoch 😀 A odkiaľ si? Ja som z PB, takže najbližšia predajna by mala byť asi v Ziline nie?
@janickacrazy Jajaj..ved aj môj sa nafrflal,ale vždy som mala dobrý argument-nech skúsi on vybrať a dala som mu všetkých milion požiadaviek,ktoré musí splňať 🙂) .Teraz máme NUNU a tú si nechceme dať ani za nič.Lenže príde zima,bývame mimo mesta,ja vodičák nemám a on chodí na týždňovky..Takže teraz hľadám kočík pre 2r.drobca na zimu a už pokukávam po vhodnom kočíku pre druhé 🙂 .Ešte budem zvedavá,či sa tam dá pricapnúť skejtík,alebo buggypod .A my sme od Lučenca..ani som nenašla predajňu,ktorá by bola blízko pri nás :( ..iba Blava alebo Prievidza..
@tatianka7 Blahoželám 🙂
Teda baby, vysvetlite mi prosím, ako ste dokázali toľko kočíkov vystriedať, čo vám vadilo a prečo ste stále chceli iný? 🙂 Ja som v tomto nováčik, je mi jasné že sa vyrába a predáva hocičo nekvalitné, ale netušila som, že sa s tým dá až toľko trápiť... Ja sa snažím vybrať si taký ktorý by mi ostal na dlhšie, ideálne na celé kočíkové obdobie... Ale pri vás začínam pochybovať, či sa to vôbec dá 🙂
@radka444 😀 😀 😀 😀 ..mno,prvý bol Coneco mustang: mal natáčaciu nápravu a stým sa ťažko chodilo,navyše sa nezmestil do auta,tak sme kúpili "autový" Moon buggi fit 3 : na dlhšie trasy sa nehodil,malý bol ešte fakt malý doňho,potom som kúpila Cam cortina x3: bol super,lenže ked som otočila sedačku ,tak mi malý nevošiel pod striešku,do autobusu aj do výťahov bol veľký,tak som dokúpila Chicco ct04: to sa nezmestilo do zas do auta ,tak som si zohnala 4baby quido..lenže išla jeseň a zima..malý sa tam s fusakom vyspať nevedel,tak prišlo Tako Jumper-to mi manžel skoro otrepal o hlavu,lebo zas sa blbo skladal do auta,ale dobre hojdal,aj ked už vrzgal..no do snehu a terenu bol skvelý.Po týždni išiel preč.Tak sme potom kúpili Abc design 3tech-tomu som nemala čo vytknúť..no na jar sa pokazilo polohovanie a nemal mi to kto opraviť,potom som sa zas ulakomila na Chicco Multiway,ale na ňom mi odišlo zápästie-s 12kilovým drobcom to bolo kerovanie ako za trest,ale inak bol fajn,do dažda aj do slnka,ľahký,spratný,pohodlný,priestranný,tak som kúpila Bebe comfort loola up-totálna katastrofa,hoci bol prakticky golfáč a predsa mal otočnú sedačku,bol vynikajúco odpružený ale ja som asi kúpila nejaký pokazený,lebo mi padala opierka chrbta,tak prišlo Quinny zapp-najúžasnejší golfáč -ovládateľný jednou rukou,proste perfektný,ale už som mala objednanú NUNU,tak išiel po dvoch dňoch preč.Potrebovala som polohovateľný.Teraz cestujeme s prestupmi každý týždeň a neviem si ju vynachváliť..zloží sa na placku,malý sa vyspí,veľký košík,odpružený,spojená rúčka,preklápacia strieška..je to náš TOP-iba odporúčam 🙂 Ako vidíš,som tak trochu maniak,ale každému vyhovuje niečo iné a s vekom sa menia potreby rodiny aj dieťatka,ako aj u nás.Napríklad poznám rodinu,ked tri deti odvozili v jednom kočíku,lebo im vyhovoval-ja som strašne náročná.Preto už vyberám dôkladne,ale žiadne rady mi nepomohli-musela som na to prísť sama.
Uff tak to bola vyčerpávajúca odpoveď 🙂 No ja som typ čo si poradiť dá, veď teraz je tých značiek ako húb po daždi, tak som si zistila že sa dá spoliehať na výsledok dtestu... Preto som aj pôvodne chcela BOB Cameleon 3, ale keď manžel počul cenu tak sa zaťal a nepodarilo sa mi ho nijako presvedčiť : D Napokon som uznala, že ta hlboká vanička je na BGB ozaj príliš nízko a že je drahý... A potom mi do rúk prišla reklama na Papiwi, rovnaké funkcie aj dizajn, ale za polovicu ceny🙂 Tak som si povedala, že nie je čo riešiť xixi 🙂 Len dúfam, že aj v reáli bude taký super ako podľa popisu🙂 To zistím až v piatok
@radka444 No ja som si kúpila najskor trojkombináciu z Poľska, ktorá bola fajn pre malé bábatko, mala som jesenné dieťa, takže som ho využila aj v zime na snehu, bol dobrý, malý v nom veľmi rád spával, nefúkalo nanho, dala sa prehodiť rúčka, jediná nevýhoda bola, že bol dosť ťažký, preto som začala hľadať niečo ľahšie na leto. Kúpila som bugynu Baby design, ktorá má len 7 kg a je super na leto. Potom ale opať prišla zima a ja som kúpila bugynu Graco, pretože sa mi nechcelo trepať cez zimu s tým veľkým a ťažkým poľským kočíkom. Takže tak ti poviem ideálny kočík neexistuje....každý má svoje výhody a nevýhody, jeden je dobrý na zimu, iný na leto, ja osobne som si nechala zo všetkých mojich kočíkov len Baby design na leto a teraz pre tretie dieťatko pokukujem po tomto Papiwi, ale ešte mám aj iné, čo sa mi páčia, ešte to musím pokukať.
@radka444 No,ty sa máš 🙂 ..ja to asi osobne nemám kde zistiť-ešte som nenašla predajňu nablízku.Ale ak by som nezohnala Papiwi,tak kupujem BGB od ruky.Ešte sa mi zdá,že aj doplnky pasujú..a to by si mohla striedať farby aj vzory podľa nálad 😝 .A u mňa už do úvahy prichádzajú len tieto dva.
Aj mne sa strašne páči. Je podobný BGB, ale o dosť lacnejší. Dnes som mala tú česť pozrieť si ho na živo, vyzerá skvele aj materiál sa mi zdal dosť hrubý a aj vanička je dosť veľka. A najviac sa mi páčia tie kolesá, že sa dajú meniť, kedže bývame na dedine. Mali ho vystavený v zeleno čiernej kombinácii a v predajni babytrend v Ružomberku, majú aj internetovú stránku www.babytrend.sk. Ja mám ešte trošku času 🙂, kým sa krpčiatko narodí, ale silno uvažujem o tomto kočíku. 🙂
@lubka1987 Je ten kočík aj odpružený? Dá sa aspon trochu hojdať? Skúšala si to?
Ahojte, tak podávam po piatku hlásenie tak ako som sľúbila🙂 Kočiar nám už parkuje v detskej izbe 🙂 Mám z neho radosť, je to skutočne vydarená napodobenina BGB... Je ľahučký, skvele sa s ním manévruje, hlavne s tými malými prednými kolesami. Dá sa skvele poskladať, tá otočná rúčka je vážne super, tú som na iných kočiaroch ani nevidela, vanička je veľká a priestranná. Skrátka všetky výhody a funkcie Cameleona. 🙂 Trocha som sa obávala kvality látky, kým som ho nevidela naživo, ale všetko vyzerá kvalitne ušité a z fajn materiálu. Chvíľku trvalo, kým sme ho správne poskladali a zistili, čo sa má kde upevniť a nasmerovať, ale s trochou logiky a pozorovacích schopností sme to zvládli aj bez návodu. 🙂 Samozrejme ak by som chcela, vedela by som mu vytknúť pár drobných nedostatkov... Napr. všetky ovládacie mechanizmy na konštrukcii sú z plastu, ktorý nepôsobí nijako zvlášť dôveryhodne čo sa týka kvality, takže si asi budem dávať pozor, aby sa niečo neodlomilo/neodpadlo/nezničilo... Ďalej polstrovanie vo vnútri nie je v porovnaní s niektorými aj lacnejšími kočiarmi žiadna výhra, tým že je vanička komplet látková, len s výstuhami tak na jej stenách nie je žiadne dodatočné molitanové obloženie ako som videla u iných kočiarov. Neviem, nakoľko to bude vadiť keďže nemám ešte žiadne skúsenosti, ale verím že s pomocou deky a dobrého fusaku v zime zvládneme všetko v pohode 🙂 To odpruženie je rovnaké ako na BGB, čiže len na predných letných kolesách a teda sa dá prehodiť rúčka a pohojdať bábo na tých predných kolesách, aj keď na nejaké veľké hojdanie to nie je... Celkovo som však zatiaľ veľmi spokojná s výberom, myslím si že s tými funkciami, v takej kvalite a za takú cenu by sme nič lepšie na trhu nenašli... Jasné, každý kočiar má svoje pre a proti, každému vyhovuje niečo iné a aj niečo iné hľadá, ale podla mňa Papiwi je dobrá voľba. Uvidíme, ako sa osvedčí v reáli a z dlhodobého hľadiska, ale vravím si, že dať 500 eur za dvojkombináciu kočiar predsa nie je málo, dala by sa v takej alebo aj nižšej cene nájsť aj iná trojkombinácia, takže verím, že kvalita nemôže byť zlá... Navyše oceňujem že všetko príslušenstvo už bolo v cene, dokúpim akurát tak možno slnečník na leto. Škoda že k tomu nie je aj originál prebaľovacia taška, ak aj nie priamo v cene tak aspoň ako doplnkové príslušenstvo, čo by sa dalo dokúpiť, ale našla som jednu svoju staršiu tašku s kopou zipsovacích priehradiek, ktorá mi krásne zapasovala na rukoväť a aj keď farebne ku kočiaru úplne nesedí, bude mi jednoznačne stačiť 🙂 Takže som rada, že mám tému kočiar (verím že na dlho dopredu) vyriešenú a môžem sa venovať iným veciam a tešiť sa na to, keď už bude do kočiarika aj koho dať a voziť malého nájomníka 🙂 Ak by vás ešte niečo napadlo, čo by ste chceli vedieť, pokojne sa pýtajte 🙂
@radka444 Jééj,super,to som strašne rada,že si spokojná,s tým hojdaním som si aj myslela,prosím ťa,ak by si časom prišla na nejaké negatívum,hodíš ho sem ,alebo mne do správy? 😅 ..A s tou vaničkou by nemal byť problém-ved to nie je nejaký tvrdý materiál,či ako to napísať 🙂 ..myslím,že s fusakom to bude fajn..My čakáme na apríl predbežne,takže ja fusak do hlbokého nebudem zháňať,ale mám vložku z Lodgera bunkra,tak tú budem dávať.Ešte ak by sa ti chcelo a dalo,dala by si aj nejaké foto ? či? prepáč,že tak otravujem,ale možno ho kúpime skôr-už pre Alexa na zimu.Dakujem za super podrobné info,ak sa podarí aj nám zohnať,tak sa určite pochválim 🙂 ,šťastné užívanie a veľa super pohodlných kilometrov prajem 🙂
@tatianka7 Fotky mozem dat, ale az neskor, momentalne nemam moznost natiahnut ich z mobilu na internet... Nie su nic svetoborne ale par som si ich spravila keby kociarik niekto chcel vidiet 🙂 Ak by som nasla nejake dalsie muchy okrem tych co som tu uz spomenula tak urcite dam vediet 🙂 Zatial vsak u mna vladne spokojnost a najblizsi mesiac este aj bude lebo sme ho nechali doma a my sme prec a minimalne do polky oktobra este aj budeme, takze za tu dobu ho ani znova neuvidim 🙂
Jo este som si spomenula na jedno "negativum" xixi... Museli sme ho nechat vonku z krabice vyvetrat, lebo je totalne napachnuty "cinou" hehe 😎 Ale mam podozrenie ze rovnako by smrdel aj BGB 😀 😀 😀 Tak verim, ze za ten mesiac co budeme prec ten puch z izby zmizne 😀
Ahojte, ja by som sa chcela tiež informovať na tento kocik, respektíve utvrdit si to, či sú tie predné veľké nafukovacie kolesa otocne, alebo nie. Myslím, ze iba tie malé, alebo sa mýlim? Ďakujem za info
@dkny82 😒 neviem, len viem ze je to Cesky vyrobok...a spokojna som maximalne...akoze ako to tu bolo popisane smrdi trochu...ale to vela kocikov...par prechadzok a bude OK. manipulacia vonku je uplne super. lahucko sa ovlada aj jednou rukou kedze ja mam dcerku malicku ktora cupita vedla mna tak ju drzim za ruku a ide to paradne...jedna nevyhoda zatial...ten kryt/nanoznik je nizky...rozumej dost fuka dnu do kocika...ja ho mam na foto podoprety dekou...a kedze aj strieska je vysoka tak je to tam celkom otvorene...
To naozaj nikto nemá tento kočík?