Kočík Oyster Zero

hrasulik
26. jan 2017

Prosim Vas. Chcem si kupit sportovy kocik Oyster zero, mate ho niektora? Zaujimalo by ma ako ste s nim spokojne, ci zvladhttps://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/ake-su-vase-skusenosti-s-kocikom-oyster-zero/ v pohode mierny teren, sneh a podobne...ci kolieska velmi nehrkaju. Plusy a minusy. Dakujem

eliniatko
26. jan 2017

Mala som ho, ak chceš, pýtaj sa. Za mňa je skvelý. Príp. poď do skupiny Kočíkovo, tam sme o ňom popísali kooopu a aj fotky reálne sú tam v komentároch. Ln si dáš pod lupu "oyster zero".

hrasulik
autor
26. jan 2017

@eliniatko mma by zaujimalo na horsi teren...sneh a podobne...ci sa s nim v pohode ide...a ci nehrkaju kolieska a ci je pohodlny pre dieta. Dakujeeeeem

eliniatko
26. jan 2017

@hrasulik jazdné vlastnosti za mňa perfektné. prešiel aj kopce, rozbité chodníky, často sme chodili po tráve, lebo môj starší miluje hľadať lienky. po snehu som s ním nešla, ale myslím si, že mestské zimy v pohodke zvládne. hrkotať nehrkoce, ale samozrejme zvuk materiálu o chodník je možné niekedy začuť. predsa len, má menšie kolesá než nejaké veľké nafukovačky - vďaa tomu je strašne šikovný a super sa ovláda, jednou rukou. je ľahulinký cca 7kg a pritom priestranný aj pre naozaj veľké dieťa. dá sa dať do ľahu, nôžky dvihnúť, fakt je tam miesta na šírku aj na dve deti.

hrasulik
autor
26. jan 2017

Foto nemas nahodou? Dakujem za obsirne info 😉

eliniatko
26. jan 2017

ale určite niekde mám. nájdem. zatiaľ poď sem do skupinky https://www.modrykonik.sk/group/2092/ a do lupy daj oyster zero. a roztvor si komentáre a čítaj. v tých prvších budú aj fotky, aj iných farieb, ja som mala olivový.

eliniatko
26. jan 2017

😉

hrasulik
autor
26. jan 2017

Jeerej no olivovy sa mi paci...diiik...ja som kupila sportovy britax b motion 4 plus ale bola som ho vratit...padala mi ta opierka na nozicky...vobec to nedrzalo vo vodorovnej polohe...no sklamana som bola...rozmysla. nad oystrom namiesto neho

eliniatko
26. jan 2017

@hrasulik no ono to bude 100 a 1 lebo tento je ľahunký, šikovný, úžasný. po zložení síce nie úplne mini, tým že je širší, ale zasa placatý takže pohoda, zmestí sa aj do menšieho auta, ale zasa zaberie v kufri nejaké to miesto, ale obroti b motion určite menej. a aj dvíhať sa dvíha jednoducho a skladá sa za sekundu.

hrasulik
autor
26. jan 2017

@eliniatko jeerk dakujem...vyzera super...inak nevadill ze sa rucka neda nastavit? A co popruhy, v pohodr su?

eliniatko
26. jan 2017

@hrasulik nevadilo mi to vôbec, mám 176 a bolo to úplne v pohode. na výšku 165-185 podľa mňa sadne každému. možno vyšší a nižší by mohli mať problém. ale výška bola v takej ideálnej polohe. popruhy boli úplne ok. nemala som s nimi nijaký problém. látka tiiež super, ľahko sa otrela, a nepremokala. ochranný faktor 50. košík prístupný, pomerne priestranný, a aj tajné miesta pod nôžkami na odkladanie vecí sú 🙂

hrasulik
autor
26. jan 2017

@eliniatko
@eliniatko ako nevadilo...bol super do terenu

Ale nechapem ako to urobili....ako sklamana som bola.mala som od nich britax go next a ten bol top

eliniatko
26. jan 2017

@hrasulik len go next je bývalé brio, je to len odkúpený patent, pri b motion a b agile je to o dosť iné a všimla som si viacero negatív čo sa tam kazia a im vadia. preto aj keď som ich chvíľu zvažovala som sa rozhodla že do toho nechcem ísť. go next by som brala 🙂

hrasulik
autor
26. jan 2017

A hovoris ze v pohode aj pre vacsie dieta? Nasa bude mat pomaly rok a pol

eliniatko
26. jan 2017

@hrasulik môj syn čo je na foto tam mal cca 11-12kg a rok a štvrť. a vošiel v pohode aj druhý syn čo mal cca 18-19 kg, cca meter a veľkosť nosil 104ku. bez problémov.

hrasulik
autor
26. jan 2017

Dakujeeeem..
Dost si mi pomohla...dam.potom vediet co som kupila 😉

monama
26. jan 2017

Dobrý den, ja mam Oyster Zero. Je priestranný, ľahučký, ľahko sa skladá, ma super striesku. Pre mna ma pár nedostatkov - na môj vkus predne kolieska hrkocú; mam malé auto - vw polo a keď ho chcem zložit do kufra musím dať dolu jedno koliesko; strieborné časti sa ľahko poskriabu, chyba mi polohovanie rúčky a keď tam mala sedí a je opretá, je akoby mierne nahnuta dozadu.

nicky_zara
26. jan 2017

Za mna ano!! Perfektný !!!!! 😍

hrasulik
autor
27. jan 2017

@monama dakujem za i fo....no urcite su lepsie nafukovacie kolieska a vacsie...ja som preto kupila britax b motion 4 plus...ale bola som ho vratit...bol super priestranny a paradny do terenu...ale polohovanie noziciek mi vobec nedrzalo tak som ho sla vratit...uz mu neverim...tak zvazujem tento....

hrasulik
autor
27. jan 2017

@nicky_zara
@nicky_zara
@nicky_zara
Jeeej aj tento je kraaasny. Paci sa mi...mala som britax go next ten som predala a chcem kupit len sportovy...vzala som britax b motion 4 plus...pohodlny super do terenu...len som ho sla vratit nakolko polohovsnie noziciek vobec nedrzalo...nejak ho nedotiahli do konca. Tak zvazujem tento. Takze odporucate? A kolieska nehrkaju? V pohode do terenu? Nepolohovanie rucky nevadilo?

monama
27. jan 2017

@hrasulik za tu cenu je oyster podľa mna dobrý kočík. Samozrejme žiaden kočík nie je dokonalý 🙂 vyskúšala som ich už 6 🙂 tieto nedostatky nie sú pre mna až take že by som ho chcela dať prec...

hrasulik
autor
27. jan 2017

@monama dakujem...presne tak...ziadnt kocik nie je 100 % ny

hrasulik
autor
27. jan 2017

@monama a taska sa na nom dala v pohode nosit...ked su tie rucky take rovne?

hrasulik
autor
1. feb 2017

@eliniatko taaak...kupili sme tiez zeleny 😉

katrin21
17. feb 2017

baby, prosim , foto zlozeneho kocika niektora nemate?
a fakt hrkoce moc?

eliniatko
17. feb 2017

@katrin21 ja čo som ho mala, nikdy by som nepovedala že by hrkotal. ako ľudia čo majú pred ním nafukovacie veľké kolesá možno nie sú zvyknutí, že je to proste trošku iné. je tam istý, tichý, zvuk materiálu o materiál. asi ako pri kadých nie obrovských nafukovačkách. ale mala som už asi všetky typy kolies a naozaj to hrkanie nie je. napr. s porovnaním so cybexmi napr. iris a pod. to nerobí ani zvuk, tie skôr hrkajú na zlom povrchu. my sme chodili prevažne po rozbutých otras chodníkoch, tráve, výmoľoch, a nikdy by som na neho nepovedala že by bol hlučný.

katrin21
17. feb 2017

@eliniatko super, dakujem

0kristina0
17. feb 2017

@hrasulik aj ja nad nim uvazujem ale este si chcem ist pozriet nazivo mutsy nexo, vlastnostami velmi podobny oyster a da sa mu polohovat rucka.

hrasulik
autor
19. feb 2017
elah
6. mar 2017

Ahojte babenky. Vkuse riešim nový kočík, už mi z toho šibe. Teraz sa už len rozhodujem, či radšej tento Oyster Zero alebo Valco s nafukovačkami. Preto, úprimne, nevadí Vám, že nemáte nafukovacie kolesá? Ja som zatiaľ mala len tie, takže absolútne neviem, čo čakať. S kočíkom chodím hlavne po Košiciach, po meste, ale už sme boli aj v teréne ale to tak akurát výnimočne.