Ahojte mamičky,
zvažujem kúpu kočíka Otutto deluxe od Inglesiny a chcela by som vedieť, ako ste s ním spokojné a na čo si dať pozor. Potrebujem hlavne, aby bol kočík ľahučký (lebo ho budem vynášať na 2. poschodie) a aby boli kolieska prispôsobené aj terénu na dedine (prípadne na vybehnutie do prírody).
Veľmi pekne ďakujem za všetky príspevky!!! 🙂
@siska53 veľmi pekne ďakujem za vyjadrenie sa... Presne aj mňa jediné trápia tie kolieska... či to budem vykrývať na dedine, prípadne v snehu s nimi...
Potom som rozmýšľala nad novinkou od Inglesiny s podvozkom Quad...? Keďže to nazvajú aj SUVčkom, tak to bude asi ozaj zjazdný každý terén... Čo sa týka plastových koliesok- to by ma akože šľak trafil, keby vyhodím toľkoto peňazí za kočík a polámu sa mi na ňom kolieska... Teda dúfam, že tá cena zaručuje aj kvalitu!
Mne sa celkovo veľmi páči dizajn Inglesiny. Na začiatku som si bola istá že pôjdem do Vittorie alebo Sofie. Teraz sa snažím trošku praktickejšie premýšľať, aby bolo pre mňa čo najjednoduchšie vynášanie kočíka na 2. poschodie a napríklad aj jeho prenášanie a skladovanie v aute (aby nezaberal po zložení veľa miesta) a tak..
@85bambulka pocula som uz aj o takom, ze maju ku kociku 2typy kolies -zimne a letne ako u auta,cize male do pekneho pocasia a velke do terenu ci snehu.. Skus pripadne este takto zistit.
Nastatsie ja som si mohla zvolit kocik,co mi vyhovoval a ocenila som to,my vytah mame,sice maly,ale zmestili sme sa,lebo rucka bola polohovatelna.. Jedine potom som bola sklamana z toho sportiaku..teda hlavne kvoli tomu ze sa tazko skladala a i zlozeny nejake to miesto zabral a tazko sa tlacil..nakoniec som ho pouzivala skor na nakupy-vacsie,lebo som uz bola tehotna,tak na male nakupy a prechadzky som brala vzdy nakoniec buginu,lebo sa lahko tlacila. A spominala na magnumku,ktoru sme opat vytiahli,ked sa narodila mala.
@85bambulka Moj nazor- ak potrebujes kocik vynasat a treba ti lahky,tento to asi splnat bude.
Ale podla mna sa natrapis v zime,ak bude co len trochu snehu a na rozbitych chodnikoch,ake byvaju aj v meste (viem,o com hovorim) tiez no a aj v lese,ak kocik neperuje, vseobecne to bude tazsie...
Mali sme totiz (vlastne mame a aj tak radsej pouzivam lahucku buginu) sportiak s malymi kolieskami a len som nadavala.
Predtym sme mali normalny kocik tiez Inglesinu,ale magnum,ten splnal moje kriteria na 100%,to sa nedalo porovnat.. Uz by som sa nedala nahovorit na kocik s malymi kolesami (navyse neznasam otocne,prosto mne to prekaza) navyse na sposob golfaca,cize nespojena rucka,tazko sa tlaci,maxitazko sa ovlada jednou rukou. My sme dalsi kocik - sportiak len kupovali kvoli muzovi lebo z buginy ho bolel chrbat pri tlaceni..no a doma sme zistili,ze ten sportiak sa dost tazko sklada a aj zlozeny zaberie dost miesta,tak mi muz zrusil magnumku...lebo ten sportiak bol novsi...a hadaj,kto na 90% kocikival? Ja! A dalsich 5%svokra ci moja mama a on tak mozno 5%,aj to je vela.. Ale to je vedlajsie.
Este k plastovym kolieskam-necitala som o tom vela pozitivneho mnohym sa polamali..
Skus pozriet aj ine,nech maju aspon gumive kolieska. Viem,ze su aj ine lahke s lepsimi ako plastovymi kolesami.