Kočík od Baby Design - Walker

nataliasarron
23. feb 2012

Ahojte kočky 😉 veľmi rada by som Vás poprosila o názory na tento kočík. Vzhľadovo sa mi celkom páči no chcela by som vedieť či ste s ním spokojné, prípadne čo Vám na ňom vadí 😉 Riešime teraz kúpu športového kočíka a raz neviem ktorý si vybrať. 😅

spajky
19. apr 2012

ahoj ja som snim bola max spokojna kupila som ho ked mala mala 6m a hned z obchodu uz sla vnom momentalne ho predavam poslem ti link nasa mala uz viac chodi ako sa vozi ku kocika davam zadara slnecnu clonu plastenku a tasku na kocik

https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/v09j/pre...

paradis
29. jún 2012

@nataliasarron Ja ho mám a už by som ho nechcela ani zadarmo.

petuscha
8. feb 2013

@paradis mozem sa opytat co sa ti na nom nepáči? ? Uvazujem nad nim

lucka70
12. apr 2013

ahojte maminky chcela by som sa vas opytat ze ktora z vas ma tento kocik ze aky je lebo chcela by som si ho kupit .lebo sa mi paci

jane0123
6. júl 2013

@spajky Ahoj, chcela by som sa spytat na kocik walker.asi ho uz nemas, ale chcela by som sa spytat, ci by si mi nevedela poradit, ako zapnut bezpecnostne pasy na nom.tie spodne bocne a ten spodny stredovy zapnem, len tie vrchne dva neviem kam mam zapnut.🙂) dakujem velmi pekne.

spajky
6. júl 2013

@jane0123 tusim ak si dobre pamatam je tam take ocko obdlznikove a to nastoknes do toho spodneho ucka do vrhchnej al spodnej drazky