Kočík Nurse Look pro silla

zuzkaamisko
2. júl 2011

Ahojte,
ma niektora z vas skusenosti s kocikom Look pro silla? Dnes som ho videla nazivo, ale vanicka sa mi zdala nejaka uzka (maly sa ma narodit v oktobri a ked dam do kocika este aj fusak, no neviem...) Pozerala som aj ine kociky, ale mam taky pocit, ze vsetky vanicky su nejake male.

zuzikkaa
3. júl 2011

@zuzkaamisko preco sa vsetci boja malej vanicky??? nechapem... no co,,ked bude mala das do sportovej casti.ved existuju fusaky ,,deky ,,nanozniky...pri kupe kocika pozeraj hlavne na sportak,v tom budes deco vozit 2-3 roky!!! 😉 a v zime sa aj tak nemotas dlho po vonku ak by si mala obavy ze by dietatu bolo v sportaku zima... 😒 😒 😒

ivettka74
3. júl 2011

@zuzikkaa No ale nie vsetky sportove casti sa daju sklopit do uplneho lahu a zasa take malicke ho nemozes posadit alebo dat do polosedu...Asi preto sa bojime malej vanicky...a Koniec koncov co je mala vanicka?? Ja mam vytipovany kocik kde vanicka ma 76cm...Tiez sa bojim ze to bude male.... 😒 A ta spotrova cast sa neda sklopit do uplneho lahu... No neviem...Co hovoris ty?

zuzkaamisko
autor
3. júl 2011

@zuzikkaa, ako spomina ivettka74 nemozem dat mesacne babo do sportovej casti a navyse v decembri. A bojime sa asi preto, aby tam male nebolo stiesnene, lebo ked tam das fusak, tak maly sa ti tam pomaly nezmesti. A nevyhrala som v loterii, aby som kupila o mesiac, dva dalsi kocik. Preto zrejme tie obavy...
@ivettka74, ja sa skor obavam tej sirky, ako dlzky. Ale ako som pozerala, vsetky kociky su uz take male. Predavacka mi spominala, ze vacsie su polske kociky, ale su omnoho tazsie a zle sa s nimi aj manipuluje.

zuzikkaa
3. júl 2011

@zuzkaamisko
@ivettka74 presne tak,,iba polske kociky maju velke vanicky
ale ved ti nikto nehovori aby si tam davala mesacne babo!!!ja myslim,ze tie 4 mesiace-kym skonci zima sa zmestite.ved ked sa babo narodi,ma okolo 50cm-cize este vyse 20cm priestoru do dlzky 😉
mne sa maly narodil v auguste a do sportaku sme isli po 4mes,,a nic sa mu nestalo.a to som mala ten kocik ,kde sa sklapa cela sedacka a nie len chrbatik...ale zase takato sedacka je dobra v tom ze chrbat mal stale rovny,ale nohy hore.aj ked uz chcel sedet,sedacku som o 1stupen naklonila hore,takze mal taky pololah ale chrbatik stale rovny!!!lebo ked sklapas iba opierku,dieta sa ti hrbi ked este nevie dobre sediet a zosuchuje sa...
ja tiez nemam penazi na drahe kociky,,ale dost som uz vystriedala cez bazar,,ak sa baby bojite malej vanicky kupte si pouzivany hlboky-zozeniete do 100e-a ked vam babo po pol roku vyrastie kupte sportak,,lebo pravdu povedat tie kombinacie nie su velmi prakticke... 😒

ivettka74
3. júl 2011

@zuzkaamisko NO messacne babo urcite nebudeme davat do sportovej casti take musi byt este vo vanicke...Ale tak mne napriklad sa narodi koncom oktobra cize bude musiet byt do toho pol roka vo vanicke a s fusakom, takze sa obavam ci ho tam vtrepem..A navyse ja mam 175cm a priatel 192cm, takze nase babo ocakavam ze bude maly obor 🙂 Ale hrozne sa mi paci Recaro Babyzen ale bohuzial aj ta sportova cast sa da sklopit len do dakeho pololahu..No neviem...A zasa cena tiez nieje najnizsia...Ale chceli by sme uz kvlaitny kociar nech vyvozi aj dalsie deti..No fakt mam strasnu dilemu...Inak ten Look pro silla nemozem ani na nete najst...nemas nejaky link?? Vdaka

zuzkaamisko
autor
3. júl 2011

@ivettka74 Nam sa ma tiez narodit v oktobri, takze sme na tom velmi podobne. Mne uz lekar povedal, ze maly je o tyzden dlhsi 🙂 , takze pojdem rodit zrejme skor. Takze aj problem mame rovnaky 🙂. Na nete som nasla velmi malo ohladom toho kocika Look pro silla, preto som vlastne otvorila aj tuto diskusiu. Link je http://www.nurse.es/public/Catálogo_2011/Cochec... a predavaju ho na tejto stranke http://www.predeti.sk/kocik-look3-pro-vanicka-t.... Videla som ho osobne v predajni a velmi sa mi pacil. Cena je super - 449E a v cene je vanicka, sportova cast a vajicko, taska, nanozniky na vsetky tri casti, taka podlozka na prebalovanie a plastenka do dazda. Este sa mi velmi pacil aj tento kocik http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/425-dan..., ale osobne som ho nevidela a ze je aj dost tazky, co je pre mna problem, pretoze byvame na druhom poschodi bez vytahu ☹ .

ivettka74
3. júl 2011

@zuzkaamisko Jej tak ten je krasny, naozaj...A vanicka ma vnutornu sirku 42 cm??? Ved to vobec nieje malo...Ten co chcem ja ma tusim okolo 35cm...Cize este menej.. Ja si myslim ze to je v pohode sirka...Mna by na tomto odradzali len tie predne kolieska, pretoze mi pridu trochu male a to v zime moze byt velky problem, lebo v snehu sa take kolieska stavaju neovladatelne...Vies ked sa ti tam nabije sneh, nemozes s tym ani pohnut..No neviem..Ale inak vyzera byt super aj cena je vyborna...A ten druhy co si mi poslala link vyzera tiez v pohode. Ked teraz je ich na trhu strasne vela a clovek ma problem si vybrat ☹ Ja neviem

zuzkaamisko
autor
4. júl 2011

@ivettka74. no s tymi prednymi kolesami ma to ani nenapadlo, ale myslim, ze nie su az take male, ako sa zdaju na obrazku. A este maju tu vyhodu, ze ked nechces, aby sa tocili, tak sa daju nastavit, aby isli iba jednym smerom. To bude vyhoda pre babky, ked budu kocikovat 😵 . Ved to, ze tych kocikov je strasne vela a je velmi tazke si vybrat. Ja som travila hodiny a hodiny na nete, aj tak som vlastne ani nevedela, ze co vlastne chcem 🙂 . Tak som zasla do predajne, nech si ich pozriem nazivo a tento mi tak padol do oka. Tak si ho zrejme kupime, len neviem, ci este nie je priskoro. Pockam este asi taky mesiac a potom.

bartacka
11. jan 2012

Baby mate skusenosti s kocikom Nurse Look? Ide mi o to,ze kocik som dostala a by mal byt ako novy aj ked pouzivany, mala ho velmi zodpovedna osobka, ale teda neviem ci je ok, ze vanicka ako sa naklikne tak sa tak mierne hupe, ci kyve hore dole....ked nakliknem vajicko, je tam pekne fixovane..tak neveim...

1982zuzka
1. apr 2012

@bartacka ahoj možno je už po funuse ale aj tak odpoviem: my máme daný kočík, zatiaľ len čakáme na jeho "vypln" ale hento čo popisuješ nám vôbec nerobí a to sme už viac krát testovali pri predvádzaní návštevám a pod a všetko je krásne fixované

pre ALL: neviem aké boli vaničky pred pol rokom ale ten čo sme kupili my má v porovnaní s ostatnými značkami naozaj širokú vaničku. a vôbec ako dlho budú v tých vaničkách deti...? jedine čo sa mi nepáči a uvedomili sme si až po kúpe je dosť nepraktický prístup do spodneho košíka ale dá sa to prežiť

stelam
14. aug 2012

@1982zuzka a ste spokojná s kolieskami??? lebo ja som si ho objednala, každú chvílu mi má doraziť, a s tále mám obavy, že kolieska u nás na dedine dlho nevydržia

1982zuzka
14. aug 2012

@stelam žial nie sme :( kolieska po necelých troch mesiacov sú vydrané, hrozne sa do nich zatláčajú kamienky, takže každý večer vyťahujeme (za chvílu z toho postavíme dom), dezen na kolieskach je vyšúchaný - ked sme to išli reklamovať tak vraj treba poslať celý kočík :( počkáme ako to zvládnu teraz na jesen a cez zimu. Ale na druhej strane - čo som sa bavila s kamoškou tak tí majú úplne inú značku a tiež mali problém s kolieskami - podla mna je to o tom že sa určite veci robia cielene nekvalitne aby sme kupovali nové :(
okrem koliesok som s kočíkom veľmi spokojná.
možno jeden mínus - na prevoz treba mať fakt velký kufor - my máme passat kombi a ked dáme do kufra vaničku a konštrukciu tak je plný kufor :(

stelam
14. aug 2012

@1982zuzka dakujem za info, tak dufam, že mi posluži

stelam
14. aug 2012

@1982zuzka ešte sa chcem opýtať, kočík už mám doma, a neviem či je to nejaká vada, alebo to má tak byť, ale strieška vaničky sa dosť ťažko sklápa, až sa bojím, či niečo nezlomím, vám to ide jednoducho??? a na čo su tie cvoky čo visia z vaničky z vonkajšej strany za hlavičkou bába??? dakujem

adusska
10. sep 2012

@1982zuzka ahoj, mozem sa spytat, citala som,ze mate kocik Nurse LOOK....mate k nemu aj vajicko? ja som si teraz dojednala tento kocik i s vjickom...ale potrebujem zistit ci mi vajicko este bude potrebne,nakolko nasa mala bude mat 14 6 mesiacov.....ak mas vajicko, napisala by si mi ake je asi velke? niekde som citala, ze su vajicka na LOOK do 11 kil...

1982zuzka
10. sep 2012

@adusska ahoj vajíčko je do 13kg - inak ten môj predávam tak ak by si chcela kuk moje inzeráty, je používaný iba 3 mesiace - vedeli by sme sa dohodnúť na cene 🙂
Vajíčko je pomerne velké ale tým že každé babatko je veľkostou iné.... podla mna je to vajíčko tak do jedného roka

adusska
10. sep 2012

@1982zuzka super, dakujem,ten vas je nadherny 🙂 ale ja si nemozem dovolit dat tolko koruniek...nieje to vela, kedze to je 3-kombinacia 🙂 i na tento tip som pozerala...len teraz mame zle obdobie.....a nemozem si to dovolit ☹ ale moc ti dakujem za info 🙂

adusska
10. sep 2012

@1982zuzka este sa chcem spytat, to vajicko co mate vy sa da dat aj na LOOk,nie LOOK 3pro....mam na mysli cisto len LOOk...

1982zuzka
10. sep 2012

@adusska to netuším, to asi treba niekde "vygugliť" .... ale ak je vaničkavhodná pre kočíky Dakar Pro, Bandit Pro a Look 3 Pro a autosedačka ide na tú istú konštrukciu....

apokrites
11. nov 2012

Ahoj all.
Mam problem.Mame kocik Nurse looc pro 3 a zacali mi zgripat kolesa rad by som to premazal ale narazil som na zavlacku ktoru neviem dat von a to som dost zrucni poradte mi prosim niekto?

apokrites
12. nov 2012

@ , zuzkaamisko ahoj , tak mame kočík nurse look pro 3 zelenú kombináciu , velmi sa mi páčil . Malá sa nám narodila velká - 4 kg a 52 cm , teraz som do vaničky vtrepala aj fusak , malá má už plo roka , skoro 8 kg , na dlžku leži v pohode , len je jej trošku tesno na rúčky , rada spinkala v kočiku na brušku , teraz už nemože a športový ešte nechcem , vo vaničke je teplejšie . ale asi ho už zmeníme , lebo sa veľmi dvíha , chce pozerat von ,nie ležat a spať . Ale Tá vanička má taký zvláštny tvar ,dolu je o dosť užšia ako v hornej časti . Ale celkovo sme velmi spokojní , len velké kolesá začali velmi pískať a škrípať , čo dosť ruší , napr.v kostole ,kde je ticho....

apokrites
12. nov 2012

@bartacka vanička sa trochu hýbe aj mne ked ju tam nakliknem , ale to nevadi , ked sa vozíme von malá je spokojná vtedy sa nekýve.