Kočík Nuna Demi Grow

deniskaknm
16. júl 2018

Ahojte tehulky a maminky
Prosím Vás má niektorá skúsenosť s týmto kočíkom?
Veľmi sa mi páči, len by som potrebovala počuť nejaké negatíva naň - nieje príliš ťažky?
Ďakujem vopred 🙂

leniel
21. aug 2018

tiež zvažujeme Nuna kočík, pozerali sme Mixx 2, ale zaujal ma aj tento, keďže sa dá prerobiť na súrodenecký v prípade potreby... len žiadne recenzie nenachádzam. Na model Mixx sa veľa žien sťažovalo, že vŕzga, ale o tomto Demi nič ... :-/

deniskaknm
autor
24. aug 2018

My sme sa boli pýtať na predajni, vraj je pevný, ale aj dosť ťažký, čo sme nechceli, tak ho vypúšťame..ak zháňate súrodenecký, tak pozrite mutsy i2, vraj v novej kolekcii sa dá pripojiť aj druhá vanička 🙂

rozinka11
10. okt 2018

@deniskaknm Dobry den, prosim aky bol inak ten kocik strasne ho zvazukem, len sa nič neviwm docitat, je este asi priliz novy. Sportova sedacka je pohodlna a dost velka aj pre vacsieho surodenca? Dakujem za pomoc

deniskaknm
autor
11. okt 2018

@rozinka11 dobry den, my sme ho nakoniec nazivo nestihli, ale predavacky povedali ze je taky mohutnejsi a tazsi, lebo je stavany ako dvojkocik..my sme nakoniec vybrali mutsy igo (teraz uz i2)

rozinka11
11. okt 2018

@deniskaknm dakujem pekne, vaha a velkost nam nevadia. Teraz mame gesslein f6, fakt monstrum..hlavne, aby bolo detom dobre v nom