Ahojte, prosim vas má niekto skusenosti s kombinovanym kocikom Noordi sole go? Zaujima ma nazor čo sa týka kvality a spokojnosti dlhsim uzivanim, či velkosť vyhovovala, nejake odhalene nedostatky, kvalita kolies. Nenašla som veľa recenzií, ani si ho neviem nikde nablizku naživo pozrieť. Ďakujem za akykolvek postreh.
@daniela_p žiaľ nie, nikto s ním nemá skúsenosti 🙂 ale my sme ho kúpili, avšak odskúšaný bude az v júli 🙂 Na prvý pohľad vyzerá kvalitne, troška ťažšia konštrukcia keďže ma väčšie gelove kolesa. Je aj elegantny do mesta, pekný a zvladne myslim aj horší terén, uvidíme, potom napíšem recenziu 🙂
ja pouzivam ale model fjordi, chcela som kocik ktory zvladne aj mesto aj teren a tento to so mnou dava velmi dobre :D
pouzivam Nordi Sole go uz siedmy mesiac a milujem hlavne jeho veľký kôš, nahadzem tam naozaj velky nakup. Dobre pruží, nemala som žiaden problém zatiaľ. Trošku po case začal ten plast o plast vrzgat ale spravili sme údržbu, vycistili, namazali a omnoho lepšie 🙂 V tejto cenovej kategórii podľa mňa nie je o čom 🙂 Samozrejme ze tie drahsie sú ľahšie a spratnejsie ale aj tento tazsi podvozok len supnem do auta rychlo alebo vozim, takze je mi to fuk :P Odporučila by som. Zimny fusak som dokúpola Zaffiro ovčí a tiež môžem len odporučiť, praktický, pevný, dobre sa do neho vklada dieťa 🙂
Ahojte, po dlhšej dobe sa pripájam do diskusie z tento kocar je maximálna spokojnosť, prišiel každý terén, fakt paradicka, zložiť sa dá aj so športovou časťou, pouzivala som ho rok a 2 mesiace, teraz som kúpila menší športiak ale len preto ze potrebujem ľahšie ovládanie keď už malý chodí, inak by som ho nemenila, takže predavam, ak sa nepredá nechám si ku druhému bejby 😆😆
To by aj mňa zaujimalo 🙂 podarilo sa zistiť nejaké info ohľadne tohto kočíka ? 🙂