videla už niektorá kočka tento kočík naživo ja ešte nie a dost ma zaujal... 😵
v Bratislave ho ešte nedodali nemám možnost ho obzriet 😵
lucrezia Ahoj ja myslim konkretne tento kočik posielam link ----http://www.matko.sk/userdata/catalog/foto_syn92...
je to 2009 model a tento ešte v Blave neni
aha, mas pravdu, to je nova kolekcia a tu som este ani ja nazivo nevidela 😝
tu novu zatial okukavam len na interenete a aj tak som rozhodnuta, ze ak budem kupovat, tak len cez internet, vychadza to lacnejsie ako v kamennom obchode. ale v obchode som si ho bola otestovat (kolekciu 2008)
Inak teraz najnovsie zacinam uvazovat nad REVERSO SPORT TRIS, sice je to trojkolka, ale ma o nieco vacsie kolieska....na tie male kolieska som necitala velmi dobre ohlasy, hlavne cez zimu a na snehu je s nimi zevraj problem...
lucrezia inak trojkolku som videla je dost super oproti CAM je uplne dobra aj jemne peruje ked nebudem spokojna s tym synchro tam som tiež vraela že ten sport tris,,,, len chcem ich mat osobne obkuknute aj na živo nech to možem porovnat 😵 😵
no a jasne cez net sa to uplne oplati,,,, obchody su predražene niekde aj 4 tisicky vieš ušetrit 😝
takže asi nikto nemá ešte tu novu neonato 2009,,
ahoj, ja nad nim uvazujem....videla som ho aj na zivo, aj do obchodu ho chodim stale okukavat....a citala som na neho samu chvalu...
ale v bratislave ze by ho nemali? ja som z mensieho mesta a unas ho maju minim. v 3 obchodoch