Má niektorá z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? Respektíve s iným typom kočíka Neonato? Sú spoľahlivé? Neviem sa rozhodnúť medzi Neonato a Cam. Poraďte.
Někde jsem četla, žepod názvem Neonato se dodávají kočárky do obchodních řetězců- Tesco ap. a Cam je prodává sám...že je to to samé...tak asi má standu pravdu 😉
Ja sa rozhodujem medzi cam a neonato. /Cam X6 tris 2009 a Neonato reverso sport tris 2009/
Našla som tam niekoľko spoločných prvkov, aj keď sú iné. Rozdiely tam určite sú.
Kočíky Nurse a Jané majú toho istého výrobcu, Nurse je lacnejšia verzia Jané.
S cam som mala dobrú skúsenosť čo sa týka kvality pred 10 rokmi. Po 3,5 rokoch intenzívneho používania bol stále v poriadku, konštrukcia - aj poťah.
Teraz sa prikláňam k Neonatu - páči sa mi viac. Bola by som rada, keby sa niekto ozval, kto ho používa.
my pouzivame neonato synchro sport kolekciu 2008 a zatial som spokojna,ale vyberat este raz kocik uz by som volila kocik s vacsimi kolesami a hlavne bez blatnikov-straaaaaaasne hrkocu.ale zas po funkcnej stranke su uplne perfektne,lahucko sa sklada,manipiluje 😉
neonato a cam je podla mojich info jedna firma...preto maju tak podobne dizajny. takze podla mna je to jedno.