Mamičky mate skusenosti s kocikom NEONATO SYNCHRO ROMANCE?Velmi sa mi paci aj v ruzovej aj kremovej farbe...Dakujem
Bola som majitelkou tohto prekrasneho kociarika, 3-komb. ruzovej farby. Hlboku vanicku mal priestrannu, da pouzit aj ako koliska, ked sa spodne 2 lišty vysunu. Dokonca sa da pouzit aj ako autosedacka, treba dokupit popruhy, cca 50e. Materialy kociariku odnovoty vonali- bezftalatove. Maju robene testy a su bezpecne. Podvozok je vhodny skor do nakupnych centier, do mesta, tak na paradu 🙂 Lahko sa sklada. Sportova cast sa da otocit v smere aj protismere jazdy. Prebalovacia taska je dost velka. Autosedacka-vajicko, ma aj novorodenecku-zmensovaciu vlozku a sklapaciu-vyberaciu striesku. Vsetky potahy su pratelne. Cely set ma bohate prislusenstvo. Ak by sme cakali znova babatko, tento kociarik by som pravdepodobne opat kupila. Bol naozaj nadherny. 🙂
Zatial nemam, ale je to môj 2. favorit, takže aj ja budem rada ked dá niekto referencie 😉 ...ale, čo môže byť na takom nádhernom kočíku zlé...?!?" 😵