Ahojte,
chcem sa spýtatať, či máte skúsenosť s týmto kočíkom, resp. všeobecne s kočíkmi tejto značky.
Vopred ďakujem za odpovede! 🙂
dorotelka,
dufam, ze sa zlepsili 😉
pacili sa mi syte farby, ale vybraty mame zelenkavy, ktory nie je az tak tmavy.. tak snad by to farba mohla prezit
nemala si problem s vrzganim?
jedna znama mi vravela, ze zas jej znama mala neonato, ale iny typ a pri zatazeni vrzgal 😒
Ahoj, zrovna s týmto kočíkom skúsenosti nemám, ale máme Cam Cortinu X3 Evolution a vyrába to jedna firma, Cam a Neonato je to isté, hoď si do googla môj kočík a zistíš v čom sa líšia, je to len v dizajne, kolieskach, ostatné časti sú navlas rovnaké a trošku rozdiel v konštrukcii, ale to len preto, že ja mám trojkolku s jedným kolieskom. My máme kočík v šedo-zelenkavej farbe, používali sme kočík od mája do decembra, cez najvačšie horúčavy a farby sú ako nové, dokonca ho periem v práčke na funkcii ručné pranie, bol opraný asi viac ako 5x a farby nič, sú stále rovnaké, je to kvalita, čo sa týka všetkého, takže si myslím, že si si dobre vybrala.
dominica,
dakujem, potesila si ma 🙂
zuzanocka, ako som písala, my sme ho kupovali 4 roky dozadu, ten poťah pripomínal skôr bavlnu, preto asi rýchlo vybledol. Bol to naviac 6-kolesový kočík, ľahko sa síce ovládal, ale len na dobrých cestách, určite nebol vhodný do terénu a parku. Dizajnovo bol suprový, perfektne sa skladal, zabral málo miesta, autosedačka tiež fajn... Čo sa týka vŕzgania, netreba kočíky zbytočne preťažovať a sem tam premastiť kolieska.
baby, ďakujem 😵
uz je doma - je fešák 😵 😵 😀
dnes pôjdeme na prvú testovaciu jazdu 😉
Tak držím palce, dúfam, že budete spokojní ako my, sú to suprové kočíky 😉
my mame reverso, asi tyzden, predtym sme mali cortinu (tiez sedo zelenu, sme ju predali skor nez sme zistili ze by sa este zisla 😀 ), materialy su ine ako pred rokmi, umyvatelne, takze ziadny problem
aktak,
to mas pre adamka sportovy, alebo uz pre mimi nachystany?
ak pre adamka, zmesti sa do sportovej v pohode?
Ahoj, ja mam Neonato, kupeny v septembri, od januara pouzivam a zatial som s nim super spokojna.
deniska30,
ty si bola v decembrovkach? ja v januarovkach... lebo pozeram, ze mame skoro rovnako "stare" babatka 😉
tak som rada, ze som si dobre vybrala. sice sa mi zda trosku moc plastovy, ale snad bude bezproblemovy 😉
zatial prve dojmy - chodi super-lahucko 🙂
Ano ja som decembrovka - stihli sme to ... mala sa narodila presne na Silvestra. Hej ten kocik sa uplne super ovlada... aku mas farbu? Ja cerveny s kombinaciou bledo hnedej, mam ho aj v albumiku.
zuzi mame 3 kombinaciu, teraz sportak a v lete nasadime vanicku, zmesti sa uplne v pohode, sportak je velômi priestranny, aj ked porovnam s kocikmi co maju kamaratky, ked sedka tak ma na kazdej strane minimalne 5 centimetrov aj viac takze moze cestovat kolko chce 😵
Ahoj, my sme mali neonato pred štyrmi rokmi, stál 14 tis. Sk, a v lete na ňom príšerne vybledli farby, ostal nám úplne šedivý. Ale doba ide dopredu, snáď sa popravili... 😉