Kočík NeoNato Puro

ellicka
19. jan 2016
Používateľ ellicka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ellicka.

Ahojte 🙂 Veľmi sa mi zapáčil tento kočík, no je to vraj teraz len novinka, nemáte s ním niekto už skúsenosti? Poprípade neviete o niekom kto ho má a vedel by mi zhrnúť, či sa oplatí ho kúpiť alebo sa radšej poobzerať po inom? Ako som už vravela, tento sa mi veľmi páči a čo som čítala tak je vraj dobrý aj na prechádzky a prenášanie, nerada by som sa potom sklamala 🙂

renuska2151
19. jan 2016
Používateľ renuska2151 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od renuska2151.

ahoj ja som ho tiez videla a som zatial z neho nadsena co sa tyka kolies výšky , len jedine co som si neni ista je sportova cas a korytkove sedenie ....rada si precitam nejaku dobru radu 🙂

ellicka
autor
20. jan 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ellicka.

Ja som si prezerala aj jedno video kde ho predvádzala jedna pani a vyzeralo to skvelo, len iné to je v ateliéri a iné v teréne, mňa hlavne oslovila jeho váha, žeje dosť ľahučký a predné kolieska sa otáčajú vlastne o 360 stupňov. Som veľmi zvedavá, či ho už niekto má aj odskúšaný, veľmi rada by som bola ak by sa ozval či je vážne ten kočík taký dobrý aký sa zdá 🙂

natallkaa
21. jan 2016
Používateľ natallkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od natallkaa.

@ellicka Smiem sa spýtať aké video si videla? Kamoška niečo podobné zháňa tak by si ho rada pozrela 🙂

renuska2151
21. jan 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od renuska2151.

Predajna riccobaby.sk ked ai rozkliknes neonato puro pod popisom je aj super video aj cena vsetko...

ellicka
autor
22. jan 2016

Ja som nato šla trošku inak, ale asi aj renuska ma pravdu 🙂 Ja co som pozerala tak iba tu

https://www.youtube.com/watch?v=yw4dJUrB91A

prvé som pozerala po taliansky a to som nemala ani tucha čo tam je popísané, ale je to aj tu v češtine, slovenčinu som akosi nezahliadla.

adinka83
23. jan 2016
Používateľ adinka83 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adinka83.

Má ho jedna moja kamarátka a nepovedala mi na neho pol krivého slovka, tiež si pozerala rôzne stránku aj to promo no veľmi ju prekvapil vonku, vraj je odolný a ľahčký, že sa pohybuje úplne elegantne a má skvelú tašku a veľmi si aj pochvaľuje jeho kolesá že by si ho kľudne kúpila aj znova. Choď do nejakej predajne a poprípade si ich porovnaj viac a sama uvidíš ako to pôjde 🙂

ellicka
autor
24. jan 2016

@adinka83 Nie je náhodou tá kamarátka aj tu zaregistrovaná? Poprípade nevieš kde sa dajú pozrieť? Viem akurát o Košiciach asi, ale tam sa tak skoro nedostanem asi.

adinka83
24. jan 2016
Používateľ adinka83 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adinka83.

Neviem o tom, že by tu bola aj ona prepáč a mám pocit, že možno ešte v Nitre ale s istotou to netvrdím 🙂

perlicka666
24. jan 2016
Používateľ perlicka666 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od perlicka666.

Moja sestra má puro kočík dnes som s ňou bola na prechádzke a vážne je super... perfekná výstielka je ľahší ako sa vôbec zdá a pritom vážne pevný ja sama som bola veľmi príjemne prekvapená keď mi ho nachvíľku do rúk, rúčka sa dala jednoducho nastaviť vážne skvelé nebála by som sa do neho investovať 🙂

renuska2151
24. jan 2016

Dievcata a prosim vas nazor na sportovu cast ...nejsonlm este mamina a neviem to vobec posudit ten sportak

perlicka666
24. jan 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od perlicka666.

@renuska2151 To som neskúšala kedže teraz mala sestra nasadenú iba hlbokú vaničku, ale kočík bol stále dobre vyvážený ani náznak toho že by niečo nebolo nestabilné viem akurát, že sestra vravela, že sa to dá jednoducho vymeniť cez zipsy 🙂

ellicka
autor
24. jan 2016

@perlicka666 Mňa inak zaujíma aj odpruženie, akú spätnú väzbu dáva kočík? Nie je taký akoby v křči aj pri riadení nezasekáva sa poprípade ako zvláda obrubníky a nerovnosti na chodníku?

perlicka666
25. jan 2016

Fúha popravde nezamerala som sa nato, ale myslím, že keď som si nič nevšimla tak to asi bolo v poriadku, práveže ten kočík je vážne jednoducho ovládateľný ak sa to dá tak povedať, krásne zvládal obrubníky má dosť veľké kolesá tak to bolo možno aj tým aj na snehu/čaptavici dobre obstál vážne paráda 🙂 Len neviem či som odpovedala práve na tvoju otázku ellicka 🙂

zdenka2244
25. jan 2016
Používateľ zdenka2244 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zdenka2244.

Kamarátka ho má tiež a ja som si ho tak zo zvedavosti vyskúšala a tiež som nenašla nič zlé dokonca na ten športovej verzii je skvelé, že sa dá nastaviť do 3 polôh tým pádom malý/malá môže aj ležať dalo by sa povedať a keď sa chce pozerať tak len stlačíš gombík a jednoducho posunieš a aj si ho môžeš presunúť aby videlo na teba aj keď ja som ho skúšala iba u nej doma :D

ellicka
autor
26. jan 2016

@perlicka666 ďakujem, stačí taká odpvoeď to by si si všimla hneď si myslím, niektoré kočíky s tým majú problém hneď, kamarátka si práve myslela, že to "rozhodí" ale ono sa to ešte zhoršilo tak sa nato práve zamerievam 🙂 Ten Puro je teraz vážne mojím favoritom 🙂
@zdenka2244 neskúšala si náhodou aj ten vyteplený fusak? Nie je taký škrabavý a nepríjemný poprípade ešte aj tie ramienka či netlačia moc?

mya19
4. feb 2016

Aj nám sa velmi páči a asi ho pôjdeme aj kúpiť. Majú ho v KE v obchode Maderna a taktiež k vyskusaniu je v PP - Best for baby

sheeba
31. mar 2016

Ahojte, tak pre nás je tento kočík úplne top. Hľadali sme celú trojkombináciu a aby sa nám dala na konštrukciu nasadiť aj autosedačka. My sme dosť akčný a stále niekam chodíme, a tento kočík zvládne skutočne rôzne terény. Všetky kolieska sú veľké a predné sa ľahučko otáčajú. Po rýchlom zložení do auta konštrukcia zaberá minimum miesta, takže ho všade vozíme so sebou na cesty. To bola jedna z našich podmienok, aby sa dala napr zložiť hlboká vanička. Inak to skladanie konštrukcie je úplne jednoduché, že ho zložím jednou rukou a šup do kufra. Hlboká vanička je strašne dlhá,tak sa tam malá pohodlne naťahuje. Dá sa napr. aj výškovo nastaviť, čo som videla na málo kočíkoch a rovnako aj športová časť. Športiak sme ešte nepoužili,ale už sme skúšali, že sa dá nasadiť aj aby som na malú videla a polohuje sa až na úplné ležanie. Najprv som si nevedela vybrať farbu,lebo je ich asi dvadsať kombinácii. Nakoniec ma predavač v Trenčíne ukecal na ten čierno-prúžkovaný a vôbec nelutujem. Ja som chcela hneď niečo svetlé. Juuj som sa rozpísala, ale som z neho úplne nadšená :DDD

mya19
31. mar 2016

@sheeba S veľkou pravdepodobnosťou ho pôjdeme kúpiť aj my. Dúfam, že nebudeme ľutovať. Látka (poťah) je dosť pevná? Tiež pôjdeme do hnedo-čiernej farby

sheeba
14. apr 2016

@mya19 prepac ze az teraz, ale nestiham 🙂 potah je podla mna dost pevny, a zvlada aj ked trochu prsi. Ked fuka tak ma mala vo vnutri teple rucicky a to ju extra nebabusim, takze aj vietor v pohodke.

mya19
27. apr 2016

Objednaný ... Verím ze budeme spokojní 🙂

zmiriama
28. jún 2016

@mya19 chcem sa opytat, kto mate tento kocik ( kupila som aj ja tento kocik, neodolala som mu 😊), ale mam taku otazocku na Vas, prosim Vas pri kocikovani neťuka vam rucka? Tak ako keby mala volu ...pretoze mne to robi a dost mi to prekaza toto neustale ťukanie pod rukami.... Dakujem.

mya19
14. júl 2016

@zmiriama Ja nemam s tym tukanim problem

nevestickka
8. okt 2016

@mya19
@zmiriama dievcata prosim nevedeli by ste mi niektora premerat vnutornu dlzku vanicky? Nazivo som kocik nevidela, a na nete pisu ze ma extra dlhu vanicku az 85 cm. Zial mam taku skusenost, ze vyrobca udava vnutornu dlzku konstrukcie, a nie realne vyuzitelnej plochy na lezanie pre babatko (kedze tam je okolo este vystuz a mantinel). Velmi by mi to pomohlo pri rozhodovani 😉 Ako ste s nim inak spokojne co sa tyka jazdnych vlastnosti a skladania (musim denne skladat do auta kedze sme bez vytahu...) 😒

tana555
6. nov 2016

@mya19
Dobry 😉 viete mi poradit, kde ho objednat?

mya19
6. nov 2016

@nevestickka napíšte mi IP, aby som nezabudla a zmerám Vám vaničku, ale je dostatočne veľká. Čo sa týka skladania, tak je fakt jednoduché, stlačíte gombík a zložíte konštrukciu, zaberá veľmi málo priestoru. Je trošku tvrdší na chodníkoch, aj keď sú nafukovacie kolesá, ale jazdila som aj s tvrdšími kolesami, teda nie je to také hrozné. Podľa mňa sú v dnešnej dobe kočiare už len tvrdé a nekolísavé 🙂 🙂 Myslím si, že v zime budú tie kolesá super

nevestickka
7. nov 2016

@mya19 velmi pekne dakujem za ochotu, zial medzicasom som uz musela kupit iny, kedze nam to ponahlalo... Pekny den!

zmiriama
13. nov 2016

@nevestickka sa ospravedlnujem ze som neodpisala skorej a nemohla tak poradit ohladom tohto kocika, ale verim ze si si iste dobre vybrala aj ked inaksi ako tento, tak hlavne nech sluzi tvojmu pokladiku a maminke☺

zmiriama
13. nov 2016

@tana555 ja som kupila osobne v BB😊

tana555
14. nov 2016

@zmiriama viete mi dat aj nazov obchodu? Dakujem 😉

zmiriama
15. nov 2016

@tana555 babysvet 😊