Ahojte, veľmi rozmýšľam nad neonato ale paci sa mi aj moon aké mate s nimi skúsenosti? 🙂
@alexandramb My máme neonato z druhej ruky a dovolim si tvrdiť, že je to nezmar. Zvládne dobre terén , má priestrannú vaničku a celkom aj športovú časť. Akurát čo mi vadí, že nákupný košík je menší , ale zas uzavretý.
@nely1704 tiež rozmýšľam nad ním z druhej ruky, lebo už pri synovi prvom sa mi osvedčilo ze sa neoplatí nový kocik. Tým ze som mala všetky nové sa bojim, že by som kupila nejaký zlý. Čítala som o tomto kociku ze sa niekedy kolieska zasekavaju o seba a ze ta rúčka môže hrkat, je to pravda?
@alexandramb my mame moon tuto z bazáru na mk a sme spokojni tiez 🙂
@petkasaurus nie je ťažký? Co som čítala ze je z tých ťažších kočíkov
@alexandramb Áno, je pravda , že sem tam sa zaseknu , mne osobne to nejak extra neprekáža, nedeje sa to pri jazde ale keď kočiar napr dvihnem cez obrubnik. keď sa to stane, rýchlo sa samé dajú do pôvodného stavu.
Kočiar nám nehrka a naozaj ho nešetrime. Určite sú aj lepšie kočiare ale za tú cenu nám veľmi postačuje.
@alexandramb nie je tazky pre mna a to som drobnej postavy.. Takze pohoda.
@alexandramb Moon 🙂
@alexandramb my mame moon a maximalna spokojnost. Krasne priestranna hlboka vanicka, velmi pekny vizualne ( mame degradee fishbone a uz sme si nan vypoculi par "komplimentov"), sportova cast priestranna, pohodlna, celkovo kocik stabilny, lahko ovladatelny, kolieska tichucka, fajn aj do terena, lahko a rychlo sa sklada do kompaktnych rozmerov. Vyuzivame uz pri 2. dietati. Jedine minus za mna to, ze cierne casti vytahalo slnko (byvame pri BA a v lete dostava zabrat) + z nejakeho dovodu mi jedna seda cast striesky zvnutra chytila zltkavy nadych...z vonkajsej je ale pekna...mna to stve, lebo o tom viem, ostatni to nevidia 🙃Vahou je ok. Jasne nie je to ziaden golfac ale vykladat, nakladat do auta ho zvladam bez problemov a to mam 50 kil, takze nie som ziaden Rambo 😁
Mam skusenost iba s moon, takze za mna moon :D nemenim ani pri druhom, je to kocik nezmar a ma vsetko co od kocika ocakavam
@alexandramb my mame moon resea S