Ahojte maminy🙂 chcem sa spytat, ci mate nejake skusenosti so znackou kocika NAVIGTON? konkretne Caravel... dakujem velmi pekne 🙂
😎
@magic08 a prosim ta , kde si ho kupovala? lebo ja ho vidim len na nete (laska na prvy pohlad) ale nikde som ho nazivo este nevidela... aku mas kombinaciu farieb? je vanicka priestranna? chcela som inglesinu, ale ta nema taku farebnu kombinaciu ako tento.. biely s troska s modrym a cervenym 🙂
na objednavala som ho z netu, ale predtym som bola nazivo omrknut kolekciu 2012... ale nemali novu 2013, tak nakoniec sme objednali s babytrend.sk...
mam cierno-sivu kombinaciu farieb
http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/kombin...
dakujem za info🙂
@magic08 ahoj a mozem sa spytat, ci sportova cast sa polohuje do uplneho lahu alebo taky pololah? ale babo sa tam kludne vyspinka, ze?lahko sa s nim kocikuje?lebo aj ja nad nim uvazujem, ma vsetko,co od kocika ocakavam,a velmi sa mi paci 😵
@malemimi153 ahij, s kocikom som maximalne spokojna. je lahunky, lahko sa ovlada, maly, v pohode sa zmestime uplne vsade... 🙂 sportovu este nepouzivam, ale je uplne super. strieska sa da krasne roztiahnut, tak ze chrani dieta pred slnkom alebo vetrom, no polohuje sa len do takeho pololahu, ale tak nemyslim, ze by to mal byt problem. pozri temu Hladam sportiak, tam sme to s jednou kockou rozoberali, prip. ak este nieco chces vediet kludne sa pytaj... plus, pridavam fotku, ked je chrbtova opierka v najnizsej polohe
@malemimi153 a tu je link na tu diskusiu...
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/hladam-sportiak-2/
@magic08 jej super, dakuje ti moc pekne, velmi mi to pomohlo s tou fotkou, clovek si to vie lepsie predstavit,,inak krasna farba, co mate,len ja uvazujem nad ciernou, no bojim sa, ci rychlo nevysedivie ☹ a este sa mi paci fialova, ale zase este nevieme pohlavie, tak budem musiet pockat a kupu kocika odlozit. rucka sa len vysuva hore, vsak?ked kocikujes, nemas pocit akoby si nohami narazala do noznej brzdy?ci je to len moj pocit?este raz ti pekne dakujem za ochotu.ahoj
@malemimi153 ja som tiez uvazovala nad ciernou, no na leto sa mi tato farba nezda moc vhodna... mala som obavu z toho, ci nebude moc na kocik pripekat a ci nevytaha slnko farbu... nevedeli sme pohlavie, takze mi jedna volba padla na tuto sivu a som s nou veeeelmi spokojna...kociarik ma v okoli len dobre ohlasy...
ano rucka sa vysuva, ked mas rucku uplne v nanizsej polohe, tak sa obcas stane ze kopnem do brzdy, no nemavam tak rucky nikdy... je to na mna moc nizko, vysuvam ju tak do strednej polohy a vtedy je kocikovanie uplne v pohode, nezakopavam o nic... v podstate je to len o zvyku, naucit sa kocik ovladat... nie kazdy kocik sa ovlada rovnako, treba si len nato zvyknut... mala som niekolko kocikov, no tento s tymto som velmi spokojna...
@magic08 ved aj nad tym som rozmyslala, ci v tej ciernej nebude moc teplo, ale kamosky maju vacsinou cierne kociky a nestazuju si tak neviem...tato tvoja seda kombinacia je krasna, no ja sa jej moc stranim, aby nebolo vsetko to blede hned spinave...skoda, ze nie je troska tmavsia ta seda, tak by som brala tu...tak uvidime 🙂
@magic08 mas 3-set, ci bez autosedacky?
@malemimi153 ak sa nahodou aj zaspini, da sa to pekne umyt, takze ja s txm problem nemam... tato fareb kombi sa mi pacila najviac...
nie, mam len 2-komb. autosedacku som mala, takze zbytocne by som mala 2.
@magic08 ahoj, bola som si ho pozriet na predajni, je uzasny,len mam pocit, ze im to neslo sklopit az takto pekne do takeho lahu ako tebe,ma sa ta umela hmota tej opierky dotykat s tou druhou umelou hmotou?neviem ako ti to vysvetlit,no tazko..mne povedali, ze to ide len do tej polohy ale na tejto fotke ty to mas viac do lahu...mozes mi prosim odfotit zboku ten detail ked je to sklopene do lahu,ze ake to je?ale ked mas nakliknute opacne,teda dietatko sa pozera na okolie nie na teba.ak ma chapes co myslim? ☹ dakujem a prepac, ak otravujem.ahoj
@malemimi153 ak som spravne pochopila, tak ano ma sa ta umela hmota na opierke opierat o umelu hmotu na sedaku... mne sa to dotyka a ide to maximalne do takeho lahu ako to mas odfotene...
nakliknem sportiak zajtra doobeda a nafotim ti to... a dam vediet...
@magic08 jej si zlata, dakujem ti velmi pekne...ano tak som to myslela, lebo im v obchode sa to nedotykalo,tak preto som sa pytala,dakujem ti pekne zatial 😵
@malemimi153 no, tak som sa na to kukla a ono sa to fakt nedotyka... dobre ti povedali v tom obchode... ja som si to vsimla az teraz, inak je tam stlae vola na to, aby siel kocik polohovat nizzsie a ono to nejde... riadne som sa nas....a.... 😝 😠 😠 😠
@magic08 dakujem ti krasne,ale ked mas otocene dietatko k sebe, tak to ide nizsie?lebo zda sa to tak podla fotiek, ked ich porovnam...ale aj tak nevadi, neodradza ma to od kupy tohto kocika,lebo sa mi zapacil na prvy pohlad...este sa ta spytam, ty si kupovala dvojkombinaciu a dali ti k tomu aj adaptery,aby si mohla popripade dat vanicku vyssie,lebo inak ju naklikujes na konstrukciu,a vtedy je vanicka nizsie,ale su aj k tomu adaptery aby sa dala dat vyzsie...adaptery na vajicko autosedacku su inaksie, to viem...dakujeeeeeeeeem 😵
@malemimi153 nie, to sa ti len zda ze to ide nizsie... skresluje to konstrukcia... skusala som to nakliknut opacne, ale je to rovnako... no nie je to uplny lah, len tak pololah... ja dufam, ze to mojmu malemu vadit nebude a nebudem nutena kupovat novy kocik... 😝
ja som kupovala 2-kombinaciu, nakolko som vajicko mala doma, takze zbytocne vrazat peniaze do dalsieho... inak je dost drahe... a k tomu som dostala aj adaptery gratis... ja som nasjkor nosila vanicku na adapteroch, ale to len asi tyzden, potom som ich dala prec, kociarik je tak dost nizko, ale mne sa prave to paci... takze ich mam v podstate zbytocne a na sportiak si myslim, ze su adaptery zbytocne, neksusala som este ako byto vyzeralo s nimi, ale tak mam pocit, ze byto zas bolo moc vysoko.. no je to vec vkusu... tiez som dostala sietku na hlboku vanicku direkt k tej vanicke, pekne sa pripina a kopiruje vanicku, takze to nemam len tak pretiahnute cez vanu... vyzera to velmi pekne, elegantne... a tiez sme dostali aj prsiplast na hlboku, ci pasuje aj na sportiak som este neskusala... popravde mi to ani nenapdalo, az teraz ked ti pisem spravu... 😀 😀 😀 😝 😝 😝
@magic08 dakujem ti velmi pekne za odpovede ....hoci som hladala kociky len s moznostou polohovania do uplneho lahu, na tomto mi to nejak nevadi,neviem preco,asi sa mi az tak moc paci, ze sa tym nejak nezaoberam...pri malom som mala golfovy kocik ,kde sa to tiez nepolohovalo uplne a vyspal sa 😀 ono ked je babo unavene,zaspi hocikde a hociako, len my maminy chceme dat mu pohodlie.. 🙂
@malemimi153 to mas pravdu... ak je dieta unavene zaspi aj visiac hore nohami... ja som s kocikom spokojna, je malinky, vsade sa zmesti a hlavne lahky, co najviac ocenujem... tak ak kupis, verim, ze budes spokojna...
@magic08 uz na predajni sa mi nechcelo odist bez neho 😀 len chcem najskor vediet pohlavie a podla toho prisposobit farbu, u mna je na prvom mieste ten fialovy, tak dufam, ze bude dievcatko 😵 ale hlavne, aby baby bolo zdrave, to je najdolezitejsie 😵
@malemimi153 he-he... tak sa tesim, ze si nasla svoj vysnivany kocik... zelam, nech je to baba, aj ked si myslim, ze aj chlapec by sa mohol vozit vo fialovom... ved preco nie, ked moze v cervenom, tak moze aj vo fialovom... ja som sa rozhodovala medzi ciernou a tou sivou, pohlavie som vediet nechcela, takze ine farby ako ciernu bezovu a sivu som ani neriesila... k tymto farbam, sa celkom dobre ptoom ladia doplnky podla pohlavia... 😀
kedy mas termin?
@magic08 aj svokra mi hovorila, ze co na tom, keby som vozila chlapca vo fialovom, ale mne to pride , ze je to farba pre dievcatko 🙂 termin mam 23.10.2013 este dost casu, ale kocikovala by som uz teraz 😀
@malemimi153 jeeeej, ja mam 24.10. meniny... 😀
@regas1 na toto ti zatial odpovedat neviem... pouzivam zatial len vanicku... no ročne dieta sa don aj s fusakom isto zmesti... 16 mes. dietatko si netrufam povedat, ci by prezimovalo v tom kociku, no pokial by tam uz nebol fusak, tak snad ano... neviem, neskusala som ho v zime s velkym babom... no ked sa drobec zobudi mozem vyskusat sportovu cast s mojom 3-rocnou dcerkou...
Ahojte, nemate nahodou niekto Navington Genua vanicku vo farbe Hawai?
Aka je to vlastne farba? Pytam sa lebo net trocha skresluje farby a v obchode tazko vediat zohnat vzorkovnik od dodavatela.
Dakujem pekne
@luculik12 ahoj, ja mam Navington Cadet a maximalna spokojnost...