Dobry den, mame kociar joolz aer+ ktory moze ist na palubu ako prirucna ale chcela by som realne skusenosti ci su s tym problemy? Letime smartwingsom z KE a nerada by som ho davala do podpalubia kedze bol drahy 😀. A treba ho na chceckine oznacit ked ho planujem brat na palubu ale ked mi nedovolia ako potom ked nebude oznaceny? 😀
My sme kočík vždy odovzdali pri vstupe do lietadla, neťahala som sa s ním ja dnu… Pri checkine ti ho označia. My máme naňho obal, že z neho trčia len kolieska, tak dávam označiť ten obal, pri nástupe do liedla ho skladám a zapnem do obalu. Odovzdám stewardom, pri výstupe z lietadla sú väčšinou kočíky pri schodíkoch dole, závisí od letiska. Nikdy sa mi s ním nič nestalo, tiež nebol najlacnejší (cca 400€). Akurát obal už musím oprať.
Za tu cenovku si jo vezmes mormalne na palubu, splna velkost kabinovej batoziny. Akurat si myslim, ze vam zaberie kednu prirucnu. Neviem ci mozete mat 3 osoby= 3 kufre
Mozes ho vziat namiesto 1 ks prirucnej batoziny na palubu - preto by mal byt v rozmeroch povolenych na prirucnu batozinu.
kedze splna rozmery mozes ho mat namiesto prirucnej batoziny a dat nad hlavu -ak mas batozinu v cene letenky ... vtedy ho netreba oznacovat ale pre istotu by som ho aj tak dala do travel bagu ...
@yosi lebo nechcem aby mi ho znicili, a mam este nechodiace dieťa a nie vzdy vykadaju kociare pri lietadle takze nechcem ho po rukach vlacit 😅
Dakujem vsetkym za odpovede, mame aj podpalubnu batozinu takže obetujeme jednu prirucnu na kočiar 😅
Nemusíte ani obetovať jednu príručnú, my sme ho brali na palubu, iba ho označili 😊 nebol s tým absolútne žiadny problém. Tiež sme leteli SW
Leteli sme , ale s etihade, dovolili nám vziať kocik na palubu, spĺňal miery ako prirucna batozina. A potrebovala som ho mat pri sebe, nakoľko sme mali 2 hodinový prestup v abu dabi, a neviem si predstaviť mat 6 mesačne dieťa iba tak na rukách. Kocik nám označili, mame naň takú tašku čiernu. Mali sme kocik elodie stoler mondo.
@lienka9898 A načo ti je kočiar na palube?