Kočík na palubu lietadla

15. apr 2023

Ahojte, vedeli by ste mi poradit ci mozem vziat kocik na palubu lietadla, ak ma moje dieta uz 3 roky?
Boli ste niekto tak?
Bojim sa, ze sa znici v podpalubi alebo ho stratia. Dakujem.

pribinak
15. apr 2023

Tak kúp čisto len na dovolenku nejakú lacnú haraburdu

syslik81
15. apr 2023

a kde ti ho tam akoze maju dat? ak letis klasickoou nizkonakladovkou tak kociky do podpalubia .. kup si nan obal alebo 3 rocnemu staci lacna bugina .. ja osm letala hore dole a kocik sa nikdy neznicil ..

queen_mary
15. apr 2023

My lietame s priamom za 1000e a teda nikto nam ho zatial neznicil.☺️

autor
15. apr 2023

A ak by teda isiel do podpalubia, plati sa za to?

autor
15. apr 2023

No ja sa len preto bojim, lebo vzdy ked sme leteli, tak niekomu stratili kocik a my ideme prvykrat s dietatom.

luliu
15. apr 2023

Nie nemôžeš ho vziať na palubu, ani keby tvoje dieťa malo menej rokov. Dáva sa vždy do podpalubia

nikoleta999
15. apr 2023

Nedava sa vzdy do podpalubia 😉Treba si zistit, ako to funguje a potom poucovat inych, lietam vela x rocne a kocik na palubu moze zobrat, pokial ma rozmer prirucnej batoziny, co ma napr. aj Easywalker Miley a Petite&Mars Up…

queen_mary
15. apr 2023

Ja som kocik vzdy odovzdala pri vstupe do lietadla a nikdy som za nic neplatila. Ked som vystupila, tak mi ho dali bud hned pri lietadle, parkrat sa stalo, ze islo na pasy s batozinou

lavender273
15. apr 2023

Mozem sa mylit lebo asi zavisi s akou spolocnostou letis. No babyzen yo yo mozes vziat na palubu (urcite je viac znaciek no poznam len yoyo).
Mne tak dodrbali koc, pri nastupe do lietadla mi ho vzali a cakal ma az konecnej destinacii na pase. Potrebovala som ho pouzit pri tranzite takze na h..som cely koč brala. Ak ho zabalis do puzdra tak by to malo byt ok. Mne skodu preplatili bez mihnutia oka.

slavomira236
16. apr 2023

Ked som cestovalo do uk niekedy bolo len do 2rokov zadarmo a isiel do podpalubia...neznicili nakladali kociky sko posledne pred nastupom do lietadla v uk ich prve vyberali a hned som donho pri lietadle dala dieta ...znicili mi novy kufor nie kocik

syslik81
16. apr 2023

kocik je zadarmo kym ho dieta potrebuje... bud kocik alebo autosedacka niekedy povolia oboje .. do 2 rokov je oboje automaticky ... prides pri lietadlo odovzdas vystupis z lietadla a caka ta tam ..

betulinka1
16. apr 2023

Na palubu nie ale s dietatom pridete s kočíkom az ku schodom, tam ho necháte zložený a naložia ho ako posledny a ked budete vystupovať pripravia vam ho ako prvy ku schodom. Nikdy mi ho nezničili a to som mala iba taky golfak kupovaný vyslovene na dovolenky a do lietadla

cihlicka1990
31. máj 2023

A ten kocik ste aj checkovali? Či stačí prísť ku gate a tam odovzdať? Ideme tiež s 3r má klasickú dospelácku letenku, takze chceme na ňu zobrať tiež príručnú batožinu a nie kocik ako príručnú. Ak sa nebude dať inak tak kocik bude ako príručná. Letime s wizzair