Prosím poraďte mi kočik na dovolenku pre skoro 3 ročného vysokého chlapca. Skladny a ľahko ovládateľný. Na večerné prechádzky, keď nebude vládať.
Valco snap 4. Skoro 5 rocny sa do neho este zmestil. Nosil 110 alebo 116, 20 kg. Na lyzovacke posluzil vecer. V lete v pohode moze v nom aj zaspat. Ked sme isli niekam na veceru/ do baru, vyuzili sme. Ale celodenny vylet v Rime.
Alebo sme este pred nim maly city mini zip od Babby jogger. Tiez super. Skladny.
@marzuz89 Mám aj staršie deti, takže ak pôjdeme večer posedieť, určite nevydrží hore do 22 a neprejde neviem aku vzdialenosť.. A preferujem dať ho do kočíka ako vláčit na rukách. Bude aj jemu aj mne lepšie. Taktiež ho potrebujem cez obed v niečom uspať. Odrážadlo beriem. Ak nemas odpoveď na otázku, tak prosím nekomentuj.
@compra valco sme mali, ale som ho dala preč. Mne sa strašne zle ovládal. Neviem, či to bol len môj model taký...
@compra ale.idem pozrieť ešte aj ten. Musím zobrať niečo veľmi skladne, nakoľko 7 miestne auto má dosť malý kufor
my sme mali pre maleho v 2r maclaren techno xlr na obedne spanky mimo domu. pozri parametre, mal by byt do 30 kg a 4r. Maclaren Techno XLR
Ak dovolíš, sa sem pripnem, tiež to riešime. A tiež mám ten pocit, že lepšie v kočíku ako kadejako pofiderne inak. Syn je veľký chodec, ale zase tiež má v 2,5 roka svoje limity.
Ja som na dovolenku kúpila z bazosu úplne obyčajný, akoze ano, nohy mu trcali, ale na vecernu prechádzku to uuuuplne stačilo 🤷🏻♀️
Poradim baby jogger city mini , mini gt, aj stvorkolesove, vsetky uzasne , zlozia sa jednym pohybom na placku a su lahke , nehrkocu, bazarove zozenies lacnejsie , aj 6 rocny sa vyspal
pozri si aj Oyster Zero, tiež je ľahký, skadný a priestranný
Mam doma cybex eezy s+2 sice pre 1 rocne dieta ale syn 8 rocny 134cm a 30kg si donho pred 2 tyzdnami na dovolenke sadol a uplne v pohode som ho nejaky kilometer odviezla 😆 takze 3 rocneho uvezie uplne v pohode a manipuluje sa s nim perfektne a je aj fajn spratny 🙂
@marzuz89 praktivky nie skor trapna odpoved. Dvera ma 3 roky je autista nevydrzi dlho chodit dpi v kociku nevidim dovod sa s nou natahovat ked mozme mat obidve pokoj
@matafuskova verim, ze je rozdiel dietatko s diagnozou a zdrave. Myslim, ze sa to absolutne neda porovnavat, nikdy neporovnavaj svoje dieta s inymi. S autistickym dietatkom mate vybojovane take veci, o ktorych sa nam ani nesniva. Ale zdrave, takto velke dieta v kociku, je nieco ine. Kazdy mame ine prioroty. Ja beriem ohlad na to, kolko sam vladze, a vecer v posteli aj na dovolenke, nie niekde unaveny krcit sa v kociku, lebo rodicia chcu posediet bez ohladu na dieta. Ale vidim, ze sa vozia aj 5 ci 6rocne, zdrave deti, lebo rodicia chcu nieco zazit, to je pre mna nepochopitelne. Kazdy to mame inak, mame ine prority. Pre mna tip vymenit kocik za odrazatko nebol trapny, ale prakticky.
@marzuz89 bože, ty máš ale super odpovede. Nikto sa ťa nepýtal ako to ty riesis. Ty píšeš, že neporovnávaj druhé dieťa s iným.....ale sama porovnovas moje dieťa s tvojím. Nejde o rodičov. Mám staršie deti, ktoré ovšem nebudú sedieť o 19 nástej na apartmáne. Takže, takto môžeme byť niekde spolu. Zjavne, máš iba jedno dieťa a celý váš život sa podriaďuje jemu. A tvoja odpoveď bola trpana: jej, existujú odrážadla? To som fakt nevedela
3r dieta do kocika? Radsej by som vzala odrazadlo na dlhsie prechadzky po mestecku, na nom sa tak neunavi, ako pesi, a ujde viac km. A vecer - za mna-patri unavene dieta do postele, nie do kocika 🤗