Ahoj baby,ma niekto vanicku od Mutsy Igo Lite?Ake mate skusenosti,nie je pre babatko moc uzka?? 😅
@sunnyfunny ahoj mozem sa spytat kde si ho videla na zivo? Teda neviem odkiaľ si, ale v BA mi v 2 obchodoch uz mesiac slubuju ze bude a stale nic ☹ Konkretne myslim tento novy model. Ďakujem
@dadymima Ahoj,nazivo som ho nevidela, ale s manzelom sme ho objednali len na zaklade videi. A znama ma tuto znacku (len iny druh) a vydrzal jej krasne pri vacerych detoch, plus ma tie funkcie, ake som chcela. Mozno niekde v Prahe by sa dalo, ale to je len moj dohad 🙂
Popravde som ani nedufala ale my sme si nas dnes boli prevzat 😃
Strasne strasne sa tesiiiiiiim😄😄😄
Podla mna uzka nie je, koniec koncov treba si skusit...
no tak konecne som ho videla nazivo, maju ho v BA v shopping palace na zlatych pieskoch, keby niekto hladal....
Aj my ho mame zo Zlatych 😃😃😃
@lulinkak25 a aky je??? my ho planujeme... je to treti v poradi co uz vyberame...
Ja nedam dopustit 🙂, naozaj som spokojna, povodne som sa bala ze uprednostnujem dizajn ale naozaj fajn kocik. Jedine co mozno este doriesime budu nafukovacie kolieska na zimu.
@tinkatol 🙂
@lulinkak25 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej my ich mame od vyroby... v modeli 2014 suuu
mozes poslat dake fotky... hoci aj do posty alebo mail...
@lulinkak25 prosim jake mate zkusenosti? Jezdi Igo dobře třeba i na horsich chodnicich nebo upravenejsi lesni ceste? Nedrnca na dlažebních kostkách? Jake jsou negativa/pozitiva kocarku z Vaseho pohledu? Dekuji
Negativa? Mohol by byt latcnejsi 🙂
Mam nafukovacie kolieska a neviem ci vytknut ja som spokojna, nedrnca je odpruzeny aj cez kolesa aj na pidvozku.
dievčatá, prosím Vás, neviete mi poradiť - na vaničke "lite" je integrovaná sieťka proti hmyzu. my máme ale vaničku "comfort", na strieške je zips, akoby sa tam malo niečo pripnúť druhou časťou zipsu. neviete či to je práve na sieťku a kde by som ju kúpila. lebo hľadám na nete a nič som nenašla, iba clonu na športovú časť a neviem či pasuje aj na tú vaničku. ďakujem 🙂
Nikto sa nenajde??