Dobry den, chcem sa opytat, ci ma niektora z vas tento kocik a ako ste s nim spokojna, ci je kvalitny, nehrkoce ako sa sklada a udrziava 🙂 Dakujem
Ahojte, ja mám nuova 2016. Jednoducho sa skladá takým klik-systémom. Nákupný kočík na spodku je priestranný a dobre prístupný. Rúčka sa dá dať do dvoch polôh, čo je dobré pre nižšiu aj vyššiu mamičku. Kolieska sú penové bezúdržbové, predné sa dajú zaaretovať. Vanička je dosť hlboká, jednoducho sa nasadzuje a je ľahká. Látková časť sa dá odopnúť jednoducho zipsom, takže ani s čistením nie je problém. Športová časť sa dá sklopiť do vodorovnej polohy, dá sa nasadiť v smere aj proti smeru jazdy, na strieške má takú sieťku na vetranie, ktorá sa dá odkryť, spodná časť na nohy sa dá taktiež polohovať. Dodáva sa spolu s adaptérmi na autosedačku, ktoré pasujú pre viacero výrobcov. 🙂
@astarte123 bola si už s ním aj mimo asfaltky ....niekde v teréne???
Bola som...a ked sa zaistia predné kolieska tak to ide jednoducho. Vyskúšala som to aj na takých betónových prekladoch pomedzi ktoré boli také diery aj na lúke do kopca aj na zabahnenom trávniku kde tiež nebola rovina a bola som spokojná. Akurát v lese a na poli som s ním ešte nebola 😀
Dobrý deň, ja mám tiež Moon Nuova 2016 a chcem sa opýtať, ako ste riešili nánožník na zimu, na športovú časť, keďže minulú zimu sme využívali ešte hlbokú vaničku. Ďakujem
@michhaella252 Ahoj, ja mám fusak emitex, ktorý má diery na popruhy takže ten tam zapnem. Dá sa predĺžiť o spodnú časť, ktorá je umývateľná, aby ju dieťa nezašpinilo topánkami.
A farebne? Je taký melírovaný ako kočík?
Ďakujem 🙂
@astarte123 ahoj takto po roku ako si spokojna s kociarom?ja nad nim uvazujem teraz,nad tou 2017.. este ma zaujima ci sa da sportova cast zlozit naraz aj s konstrukciou..a vanicka bola dost velka?? 😊dakujem a pekny den prajem🙂
@nikolina9 športová časť sa nedá zložiť spolu s konštrukciou, aspoň pri 2016.... spokojná s ním som veľmi, prejdem všade kde potrebujem, malej sa páči - má tam kopu miesta... vanička bola dosť veľká, nosila som ju tam s fusakom lebo sa narodila vo februári a bola aj dosť veľká 4,35 kg ale pomestila sa v pohode, nosila som ju tam do pol roka a potom sa už chcela na všetko pozerať, tak jej bolo lepšie v športovej ... moje auto má malý kufor ale kočík tam v pohode natrepem, veľký nákup už ale potom musím nosiť inde 😀 za celú tú dobu čo ho mám sa mi zatiaľ nestalo nič také, čo by som musela reklamovať...
@astarte123 a po snehu sa s nim dobre islo??🙂
@nikolina9 minulú zimu veľa snehu nebolo už keď sa malá narodila... ale dnes u nás začalo snežiť tak uvidíme :D
@astarte123 tak som potom zvedava na recenzie ❄
@nikolina9 keď poriadne nasneží, určite sa ozvem... dnes bola iba poľadovica, ale to sa dalo dobre zvládnuť ...
@astarte123 uz ste boli aj na snehu?dalo sa?a ovlada sa sportova cast lahko aj ked je otocena oproti vam?v protismere jazdy 😊❄❄❄❄⛄
@nikolina9 presne som na vás dnes myslela... ráno nám nasnežilo, ale len do dvoch centimetrov a už je z toho čľapkanica, doteraz sme tu sneh nemali, len na štedrý deň kus poprášené.... po takomto snehu sa mi šlo dobre, nešmýkalo, sneh nebrzdil a ani neostával dnu v kolesách... v protismere som nosila kočík asi dva-tri mesiace, potom už malá potrebovala lepší výhľad, nebavilo ju pozerať sa na mňa a šlo sa s ním veľmi dobre, aj teraz v smere jazdy sa s ním ide veľmi dobre, žiadny rozdiel v ovládaní nie je aspoň ja ho nepociťujem, akurát keď sú predné kolieska zaaretované, tak si treba nadbehnúť v zákrutách, ale tie predné kolieska zaaretujem aj tak len keď idem po nejakom veľmi nerovnom teréne (vtedy je to obrovská pomoc a nadbiehať si treba stále pri zaaretovaní aj s vaničkou aj so športovým)
Dobry den 🙂
Mam uz objednany moon nouva wood akurat som citala v jednom fore kde mamicka pisala ze dietatko sa jej smykalo v kociku lebo je viac nakloneny mate aj vy takuto skusenost?
Dakujem 🙂
@atevi30 mne sa malá nešmýka, ani fusak sa mi nešmýka... v športovej časti ju pripútavam lebo ona je špekulantka a rada vykukuje na všetky strany.... neviem si predstaviť ako by sa tam šmýkala, lebo sa dá dať do troch polôh a ešte o pár centimetrov posunúť takou prackou zo zadu...
No super 🙂 dakujem lebo uz som ostala taka zneistena ci som dobre vybrala :D dakujem ste zlata 🙂
@atevi30 nie je za čo 😉
ahojte baby... neviete mi prosim poradit, aky je rozdiel medzi monn NUOVA, COOL A TREGG? Vizeraju podobne, ale neviem zasadne rozdiely...
@j_ank_a v podvozku je rozdiel, trochu v dizajne a v niektorých maličkostiach... Tu je popis kočíkov z katalógu od výrobcu 😉
@astarte123 dakujem, katalog mam pred sebou, ale velmi mi to nepomohlo. po nemecky vie manzel a ten sa v tych ich vyrazoch tiez nevie vysomarit. chcela som skor realne skusenosti, vedomosti, nie fotku s katalogu... katalogov mam doma asi 10... kazdy vravi nieco ine, co je dobre, vela predajcov, vela znaciek, ale aj vela mamiciek, a kazdej sa paci nieco ine... 😀
@nikolina9 snehová nádielka dnes neminula ani nás a tak som hneď ráno vyskúšala kočík a pobehala som s ním po dvore, kým nemáme poodhŕňané. Ide to veru ťažšie ako bez snehu, treba si trochu zamakať... snehu je u nás nad polovicu predných kolies. So zaaretovanými prednými kolesami to ide jednoduchšie. Chvíľu mi trvalo kým som do toho prišla, ale s trochou cviku sa to dá prežiť. Sneh ostával v kolieskach v tých akože diskoch, ale na tých spojoch, kde sa koleso otáča tak neostávalo zaseknuté...
Dakujem krasne za vase postrehy a recenzie...tiez som sa rozhodla pren..ved ked je vela snehu tak to ide tazko asi s kazdym...
Ahojte, tiez sa mi pci tento kocik, nejaky typ kde by som ho mohla vidiet na vlastne oci v okoli BA?dakujem
Ahojte maminky, mne sa velmi zalubil Moon Lusso JEANS 2017. Myslim, ze vsetky maju take podobne parametre, ze sa lisia skor v dizajne, ze? Citala som od Vas, ze povrch zvladne hadam kazdy, lebo to je jedna z hlavnych mojich poziadaviek, aby zvladol kazdy teren... radi totiz chodime so psikmi do prirody a nerada by som, aby nas v tom za par mesiacov brzdil len kocik. Aj ked planujeme aj ergonomicky nosic, ale predsa by som chcela, aby aj kocik co to presiel a teda mal aj vacsie dobre kolesa a tiez vacsiu vanicku na zimu. Ale este by ma zaujimalo, co ste nespominali... vaha kocika... Ci je v pohode, ci sa lahko sklada a naklada do auta..., ci Vam teda nie je pri tejto manipulacii tazsi. Vopred kraasne dakujem. 🙂
@moniqueee11 skladá sa ľahko, úplne najľahší nie je, ale dá sa to v pohode zvládnuť... my máme malé auto s mini kufrom a zaberal nám v ňom dosť miesta... prvé nakladanie mi trvalo dlhšie kým som si našla systém (pri športovej časti), ale teraz keď nám malá už chce všade chodiť sama pešo sme kúpili ešte mini golfky a tie máme stále v aute a športový kočík už neprenášame.... čo sa týka terénu, šla so s ním naozaj všade a nemala som problém, najhlavnejšie pre mňa je, že kolesá sú bezúdržbové a nemusím riešiť defekty a dofukovanie...
myslím, že kočíky sa okrem dizajnu budú asi líšiť aj trocha v skladaní, skús si pozrieť nejaké videá, ak nájdeš, na youtube a podľa toho si porovnaj ... ale určite aj takto po viac ako roku používania môžem kočík odporučiť, farby sa nezmenili ani trochu, dobre sa čistí a dcérka sa v ňom cíti dobre 🙂
@astarte123 dakujem ti pekne, si velmi mila. Vsetko dobre prajem. ❤
Kúpila si ho? Ja nad ním uvažujem.... 🙂