Kočík Moon Jet R + ,akú farbu vybrať?

andielka
18. mar 2019

Prosím Vás mate niekto tento kočík? Veľmi sa mi páči ale neviem si vybrať farbu. Najviac do úvahy prichádza čierny, lebo ten "hnedý" neviem prekusnut. Ako sa dá tento čierny kocik vytuningovat aby nebol taký hrozne moc čierny? Neviete či sa dá meniť strieška ako na Valco? Kočík chcem pre dievčatko. Ďakujem

efinka666
26. mar 2019

@andielka ahoj,ja mám cierny,a je pekný ,elegantný,mám k nemu tašku sedo hnedú,a akurát zvažujem kúpiť aj podlozku pinkie šedú s pásmi 😊

andielka
autor
26. mar 2019

@efinka666 ahoj a si s kočíkom spokojná? Vyzerá ozaj dobre 👍. Je niečo co ti na nom nevyhovuje?

sindla
27. mar 2019

Ahojte maminky. Aj mne sa veľmi páči tento kočík a chcela by som ho ale vážne je len do 15kg? Neunesie aj o čosi ťažšie dieťatko? Malá má rok a pol a má 14,5 kg

andielka
autor
27. mar 2019

@sindla mne hovorili v predajni že unesie aj viac...

sindla
27. mar 2019

A nie je dáky užší kočík? Neviem kde najbližšie by som našla predajňu s týmto kočíkom 🙂

andielka
autor
27. mar 2019

@sindla podľa toho odkiaľ ste. Ja som bola u Aladdina v Hlohovci

efinka666
28. mar 2019

@andielka úplne,lmozno čo sa mne nepáči no zvykla som si,že sa nedá zakryť hore strieška ,učím teda čo bude v lete,ale má UV 50

efinka666
28. mar 2019

@sindla dobrý deň a akú máte prosím podložku vo vnútri?

efinka666
28. mar 2019

@andielka áno aj mne hovorili že má nosnosť do tých 20kg,že je to jeden z mála čo matu nosnosť dieťatka

morandia
1. máj 2019

Ja ho mam modry a je super

dendulikm
24. jún 2019

Ahojte. Baby čo máte tento kočík, akú podložku v ňom máte??

efinka666
24. jún 2019

@dendulikm ja mám Emitex buble modrá ,a MMA vlastne k nej aj chrániče na madlo,popruhy,plus clonu