Má niekto skúsenosť s týmto kočíkom? Hľadám niečo ľahké a cenovo prijateľné.
nemam snim skusenosti, lebo ho nemám, ale mam iny na predaj 🙂
ja som tiez nedavno nasla tento kocik a velmi sa mi paci.Hlavne cenovo aj vyzorovo je super.No neviem sa rozhodnut ci espiro magic alebo tento moon....Predajcov co som sa pytala tak ze su velmi podobne.Vela videii na youtube som nenasla ako funguje a tak....skusim poprosit skusenejsie baby o ich nazory....
tak už ho niekto má?? ja som ho objavila až teraz a vyhovuje mi lahkosť a pohodlie pri spaní.
no už ano.
jedina vec čo by som mu vytkla je maly košik.
@ivushqa ked som sem pisala ešte som sa len rozhodovala, lebo bol až v banovciach a ja som z prievidze tak reku či sa mi oplati isť. Lebo som sa rozhodovala medzi nim a chicco multiway 2014. No vyhral Moon, lebo mne sa golfove kočiky nepačili nikdy a je super priestranny a zloži sa uplne na maličky "batoh" tak že do auta ako stvoreny - na to som ho potrebovala.
fusaky sa zmestia aj dva. naozaj je velmi široky. to mi vyhovovalo, som to chcela aby sa v tom pohodlne maly vyspal. a kolieska...videla som už aj menšie. a majitel vravel že nan nemal ešte ani jednu reklamaciu. ja to potrebujem iba do auta - obchody, lekar a podobne, takže so snehom sa moc nezaťažujem. Na to mam doma nafukovacie kolieska a poriadny kočiar.
@marryjane prosím nemáte ho na predaj?
ešte nie veru. naš maly ešte nechodí. ale sme s ním stale spokojní.
@marryjane prosím a nejaké foto ako vyzerá realne nemáte ?dakujem pekne
@petrahankova nemám veru.
nie ☹ ale ja mam jeden na predaj 🙂 bol pouzivani asi 5 mesiaov . maly v kociku uz potom vobec nechcel zostat. Je to kombinovany sportovy, modry kocik 🙂 ak by si mala zaujem tak napis 🙂