Kočík Monza Terrain

kvetinkakk
14. nov 2015

Kocky mate skusenost s kocikom Monza Terrain. Paci sa nam, ale tym, ze je to novinka, tak som nasla len zopar recenzii na Monzu.

kvapalinka
24. nov 2015

My sme si ho objednali cez víkend, lebo po odskúšaní asi 15 druhov sa mi s ním najlepšie manipulovalo, dobre peroval a má dosť veľkú vaničku a je celkom vysoko položená, aby som sa nemusela veľa zohýbať. Len s farbou nie som stotožnena 🙂

kvetinkakk
autor
24. nov 2015

@kvapalinka farbu sisi ktoru vybrala? Lebo zial len su tri

kvapalinka
24. nov 2015

s hnedými pásikmi

kvetinkakk
autor
24. nov 2015

@kvapalinka este to mozte zmenit tu farbu. Mne sa najviac paci ta modra

kvapalinka
25. nov 2015

Chcela som niečo neutrálne, ideálne béžové, ale ten modrý je fakt krásny.

de_de11
16. mar 2016

Je to ceskoslovensky kociarik.jedna mamicka ho mala a vsimla som si tie struny vdaka ktorym kocik neuveritelne dobre peruje ako klasicky stary kociar.skusala som v shope. Na inych terenakoch ci inych dizajn kombinovanych kocikoch som to nevidela a preto zvazujem kupu aj ked mam na muske este jednu nemecku predrazenu dizajn kvalitku.Jedine minus su tie obmedzene farby.

kvetinkakk
autor
16. mar 2016

My ho uz mame doma od 16.12. A len sa ocakava jeho obsah 🙂

kvapalinka
17. mar 2016

My ho uz 2 mesiace používame a veľká spokojnosť 🙂

de_de11
17. mar 2016

@kvapalinka zaujimalo by ma, ci si to babo zvyklo na perovanie cicikanie hore dole tak,ze aj ked je na rukach s nim treba "hopsat" . ? Niekto ma tym postrasil ;)diki

kvapalinka
17. mar 2016

@de_de11 U nás to určite nemá vplyv, ale v kočíku ju nejak cielene ani nehojdam ak nerátam, že ju natriasa keď chodím po nerovnom teréne 🙂

alexandrahaspi
20. mar 2016

ahojte baby, aj my sme na tento kocik natrafili v predajni predeti.sk a velmi sa nam pozdaval, aj to odpruzenie, ze je taky stabilny, vysoky, najviac sa mi pacil ten modry. Aj muzovi a mame sa pozdaval. Trosku sa obavam tej celkom vysokej vahy a aj toho ze som nenasla vela recenzi, ci naozaj vydrzi, ci sa nejako nerozhega po par mesiacoch (ako sa pise o polskych kocikoch). a este sa bojim ci sportova cast bude dostatocne velka, pohodlna...no ale asi donho pojdeme, do konca mesiaca davaju vajicko zadarmo, cize by vysiel asi nejak 530Eur.

kvetinkakk
autor
20. mar 2016

To nieje polsky kocik. Mne nepride taky tazky, a je dost velka vanicka. Ty mas termin v lete tak mozes si byt ista, ze do konca zimy tam babo kludne vydrzi. My mame doma modry a teraz ta cena je super. kedze jeho plna cena 629 eur. Nato, ze to nieje svetoznama znacka, nieje najlacnejsi ale vybavu ma dobru. Toto bol jediny kocik ktory sa muzovi pacil a to videl kociky aj za 3000eur.

alexandrahaspi
20. mar 2016

viem ze nie je tento polsky, tak dufam ze kvalitou je lepsi. niekde medzi polskymi a nemeckymi. dnes sme boli pozerat gesslein z druhej ruky ale tym ze bol opotrebovany, muzovi sa to vobec nepacilo... no ja ratam ze vo vanicke snad do konca roka vydrzi, lebo mala 74cm (vnutorna dlzka), ked nam ju tam predavacka merala.. nasla som uz aj kociky co maju vanicky 80cm (ale tusim zas polske-Riko napr). kazdopadne dufam, ze aj ked vyrastie z vanicky, bude mu dobre v tej sportovej casti 🙂

kvetinkakk
autor
20. mar 2016

Nikdy by som pre svoje dieta nekupovala pouzity kocik. Radcsej uz potom daky lacnejsi. Mne pride ta vanicka v pohode, lebo sme videli este aj mensie. Prave s nim chodim po obyvacke a skusam 🙂 co sa tyka farby odporucam tu modru. Tie zvysne mi pridu take o nicom

de_de11
29. mar 2016

Prave som nasla .mohlo by vas zaujimat,v krasnych farbach. No poliak

majcicka
27. apr 2016

Ahojte, my tiez zvazujeme kupu modreho, teda toho namornickeho 🙂 cena sa mi praveze zda super na to, co vsetko je vo vybavicke a v podstate okrem fusaku clovek nic nepotrebuje. Aj ja som hladala recenzie, ale je ich naozaj malinko. Kocik je stabilny, super sa s nim manipuluje, lahko sa sklada a tie pruziny su super 🙂 Dufam, ze to teda bude dobra volba. Drzime vsetkym palce 🙂

ywclatko
8. máj 2016

Ja len na objasnenie, tiez sme ho boli pozerat, a kocik Petite&Mars predtym Monza je sice ceskoslovenska znacka ale pytala som sa na vyrobu kocika Terrain a teda je to polska vyroba. 😎

mimka486
6. feb 2017

Ahojte pridavam recenziu ...kocik pouzivame od maja 2016 a nemozem si ho vynachvalit ...len teraz sme presli do sportovej casti lebo vanicka je priestranna hlboka zateplena fusak som zacala pouzivat az v sportovej casti a keby sa mala do vanicky zmestila vozim celu zimu ...vsetky 3 casti maju perfektne nanozniky ktore su futrovane hrube akoby mali v sebe molitan su nepremokave a naozaj sme vyuzili aj k vajicku super ze maju taky akoby jazyk ktory ked som vyklopila mala bola chranena aj od vetra aj od hluku kusok ...vanicka je polohovatelna co jej tiez super bonus ak ide babo do kocika naceckane a neodgrgnute v pripade ze trpi refluxom no ideal...vajicko ma odnimatelnu striesku tiez super nanoznik a novorodenecku vlozku..tam kde su popruhy su aj latkove krytky ...co sa tyka konstrukcie je pevna ak chcete lahsi kocik do mesta na kavicky a do obchodnych centier tak toto nie je kocik pre vas je to skor na rozbite cesty a chodniky a do hor presne na to na co je kocik urceny napriek tomu sa lahko a rychlo sklada naklikava a uplne super sa s nim manipuluje a riadi ...ma 2 stupne odpruzenia a predne kolieska sa daju aj zaseknut takze nerotuju na svahoch a v prirode idete ako pan drahe kociare stoja za vami to garantujem videla som na vlastne oci...nema kosik ale zazipsovatelny box ktory sa da krasne odzipsovat a oprat a vsetky veci v nom su skryte nikto nevidi co tam mate a zaroven je obsach chraneny v pripade dazda si z toho vytiahnete suchu deku pre dieta pre mna to je tiez vyhoda....prirucna taska ma priehradky a cestovnu prebalovaciu podlozku a je prestranna proste super...na rukoveti je aj drziak na flasu..kocik ma univerzalny prsiplast a vanicka a vajicko maju navyse sietku proti hmyzu my sme to teda v lete plne vyuzivali bez sietky sme vo ani nesli...nafukovacie kolesa len chvalim nemali sme ani raz defekt a aj keby nie je problem vymenit dusu to som si hned zistovala ....sportovu cast nemam az tak otestovanu len zaciname ma opratelnu vlozku co je vyhoda dieta netrusi priamo do koca takze sa bude udrziavat cistota striesku ma klikaciu nie ako na vanicke tak uvidim ci to nebude casom haprovat ...viac ma fakt nenapada len tolko nebojte sa neznamej znacky ja som riskla a som maximalne spokojna lepsi prvy kocik som ani nemohla mat

luci2016
13. máj 2017

Ahojte, moje skusenosti po takmer 9 mesacnom pouzivani:

Konstrukcia je super, odpruzenie a lahka manipulacia, je vysoky co vyhovuje nielen vysokym ludom, ale aj nizkym (napr moja svokra co ma problem sa zohybat). Je ale dost velky, co robi problem v nasom vytahu(mame uplne najmini vytah aky existuje), ale ma tolko vyhod, ze to tolerujeme.

Vanicka- velka priestranna,dieta v nej bolo osem mesiacov aj s fusakom! Vdaka tomu, ze sa da chrbt opierka polohovat, vozili sme ho v nom aj v case ked uz chcelo vidiet, ale bola este velka zima. A vdaka polohovatelnosti sme prezili aj reflux. V postielke nam tak dobre nespavalo.

Sportova cast- tu sa vyrobcovia podla nas riadne sekli. Napriek tomu, ze sme ho zacali pouzivat dost neskoro, dietatu je strasne velky. Ten popruh co ma medzi nohami je umiestneny hrozne daleko. Tym padom sa nam dieta klze a zvaza strasne nizko. Co nevadi, ked spi a ma chrbt opierku rovnu. Ked je ale hore a opierka je zdvihnuta, je tam strasne zhrbene. Ten zlom medzi rovnou sedacou castou a zvysenou castou nema v oblasti zadku/krizov , ale az pod lopatkami! Akoby vyrobca ani nepocital, ze v sport casti byvaju aj male deti. Najskor o polroka bude velkostne vyhovovat.... Inak by bol fajn, aj sportova cast ma dobru striesku aj nanoznik, dieta je tam v pripade potreby dobre chranene pred vetrom a dazdom.