@evellm Anex cross. Len ešte nie som 100% rozhodnutá nad farbou, nakoľko čakám bábätko v máji a chcela som čierny kočík 😀 podľa mňa Mima je dobrá len na pár mesiacov, neviem si tam predstaviť ročné bábätko v tej športovej časti. Príde mi to, že by mu tam už trčali nôžky a aj tesno by mu bolo.
Ak ste na FB, pridajte sa do skupiny: Cz/sk komunita mima xari/kobi/zigy. Tam vam mozno skor poradia. Aj ja som na nu kukala, ale ta sportova cast sa mi zda mala a este som daco citala o strieske na vanicku, ze je z viacerych casti zlozena a ze to podfukuje. Ale vravim, to som len citala, osobnu skusenost nemam. Najlepsie vam poradia na tej stranke alebo dakych podobnych 🙂
Nie je maly. Sportova cast uplne postacuje. V zime sa dieta zmesti uplne v pohode a fusak je paradny a teply. Takze tie famy,ze je maly su hlupost. Mam ho doma. Maly v nom bol 2,5 roka. Potom uz nechcel. Moja skusenosti velmi dobra s tym kocarom. Po 2 rokoch aj tak budete kupovat buginu. Vacsinou to tak je. Moja skusenost s kocikom. Uz dnes by som si nekupila 3 kombinaciu. Iba hlboky a potom ked uz bude sediet tak nizky sportovy kocik. Nepoznam cloveka co by nevymenil 3 kombinaciu za klasicky sportiak. Ale chapem, kazda prvorodicka tuzi po peknom kocari, aj ja som. Teraz uz viem ze su to vyhodene peniaze.
@evellm tiež som ho chcela, len ma odradila tá športová časť, pretože mi príde moc malá pre staršie dieťatko 😉