Kočík mima xari a športová časť

evellm
25. nov 2018

Ahojte, je tu nejaká mamina čo mala/má kočík Mima Xari ?
Ako ste snim spokojne so športovou castou cez zimu ? Mam trosku obavy ze tam nevopcham 5 až 10 mesač. Bábätko aj s fusakom.

lucyk1992
25. nov 2018

@evellm tiež som ho chcela, len ma odradila tá športová časť, pretože mi príde moc malá pre staršie dieťatko 😉

evellm
autor
25. nov 2018

@lucyk1992 tiež mi to príde tak. Aký si si vybrala nakoniec ?

lucyk1992
25. nov 2018

@evellm Anex cross. Len ešte nie som 100% rozhodnutá nad farbou, nakoľko čakám bábätko v máji a chcela som čierny kočík 😀 podľa mňa Mima je dobrá len na pár mesiacov, neviem si tam predstaviť ročné bábätko v tej športovej časti. Príde mi to, že by mu tam už trčali nôžky a aj tesno by mu bolo.

anve
25. nov 2018

@evellm mima xari je krasny kociar,ale nie na dlhe vyuzitie...este stoje je o trosicku vacsi a podobny...tiez som pozerala na tie kociare,ale koli tomu,aby som o rok nemusela zhanat iny kociar tak som si ich nevybrala.

doroteja
25. nov 2018

Ak ste na FB, pridajte sa do skupiny: Cz/sk komunita mima xari/kobi/zigy. Tam vam mozno skor poradia. Aj ja som na nu kukala, ale ta sportova cast sa mi zda mala a este som daco citala o strieske na vanicku, ze je z viacerych casti zlozena a ze to podfukuje. Ale vravim, to som len citala, osobnu skusenost nemam. Najlepsie vam poradia na tej stranke alebo dakych podobnych 🙂

tynussa
1. dec 2018

Nie je maly. Sportova cast uplne postacuje. V zime sa dieta zmesti uplne v pohode a fusak je paradny a teply. Takze tie famy,ze je maly su hlupost. Mam ho doma. Maly v nom bol 2,5 roka. Potom uz nechcel. Moja skusenosti velmi dobra s tym kocarom. Po 2 rokoch aj tak budete kupovat buginu. Vacsinou to tak je. Moja skusenost s kocikom. Uz dnes by som si nekupila 3 kombinaciu. Iba hlboky a potom ked uz bude sediet tak nizky sportovy kocik. Nepoznam cloveka co by nevymenil 3 kombinaciu za klasicky sportiak. Ale chapem, kazda prvorodicka tuzi po peknom kocari, aj ja som. Teraz uz viem ze su to vyhodene peniaze.

lenka1989
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka1989
12. mar 2023

Mamičky ahojte mám otázku ❤️❤️❤️ dostali sme kočík a vôbec nechápem tomu že stále sa hojdá tá športová časť to tak má byt alebo sa niekde niečo stláča ?

tynussa
12. mar 2023

@lenka1989 ahoj, ako hojda? Ma byt pevna. Asi nie je poriadne zatlaceny na bokoch?