Kočík Mima Xari

p_d
2. jún 2012

Má niekto skúsenosť s týmto kočíkom? Ak hej, ako ste spokojný, a kde ste ho kúpili?

k_v
10. júl 2012

ahoj, včera som si ho bola pozrieť v BA v Eurovey, ma to Premaman. Som zatazena na dizajn, takže som bola zvedava, no a výsledok, že ak by som bola ochotná kúpiť dva kočíky, tak ako druhý by som si ho kúpila, ale podľa mňa v naších podmienkach nie je možné si s ním vystačiť. To čo vyzerá ako plast, je v skutočnosti potiahnuté kožou, čiže nie je taký chladný ako vyzerá na obrázkoch a športová verzia sa mení na vaničku tak, že roztiahneš jeden zips v strede a tú vypuklinu na čom dieťa sedí "vtlačíš" a vznikla vanička. Podľa mňa je to kočík na browsovanie po nákupných centrách, a tento názor sa mi nesnažili vyhovoriť ani v obchode. Dizajnovo zaujímaný ale pôsobiaci praktickejšie bol iCandy Peach, veľmi dobre sa ovládal. nevýhodu má, že to obsahovalo kopu súčiastok, ktoré treba na namontovanie autosedačky značky maxi cosi, čiže nie je to "kompletná" sada :o/

luculiatko
26. aug 2012

@k_v mozem vediet v akej cene sa predava?Dakujem

swarovski
14. sep 2012

@luculiatko v premaman ho maju v akcnej cene 848€

cacka
12. dec 2012

od juna mame tento kocik v camel farbe a je uzasny!!!!

petapozgayova
15. júl 2013

Ahojte dávam do pozornosti štartovacie baby balíčky pre budúce mamičky tiež je štartovací box vhodný ako darček.
Štartovacie boxy obsahujú:
1Štarovací box: Avent fľašku,2x ponožky pre bábo, holiaci strojček s aloe vera intution,minerálnu vodu,odkaľovač to kávostroja, kvapky pre bábo, plátenú tašku a uteráčik a hubku na umývanie bába

2Štarovací box obsahuje: minerálnu vodu, 1l happy day džús, ponožky pre babo, fľašku chicco, energy nápoj pre otecka, dudel, zapatky do zásuvky,škrabka alebo miska tupperware, vlhké utierky papmpers a 1x plienka pampers
Cena každého boxu je 7€

Ak by ste mali záujem kontaktujete ma na : peta.pozgayova@gmail.com