Ahojte žienky!Počuli ste niečo o tomto kočíku,alebo máte s ním nejaké sku´senosti?Ja som ho videla v obchode a velˇmi sa mi páčil a zdal praktický.Nikde na internetovom obchode som ho nenašla.Tak až viete,poradte. 🙂
Ahoj!Ano presne tento mam na mysli!Tento letáčik dali aj nám v obchode.Len som chcela vedietˇ či ma niektorá nejaké sku´senosti s ním.Ale aj tak ti velmi pekne dˇakujem!Ahoj
Aj ja som nad nim uvazovala, videla som ho nazivo niekolkokrat...Vadili mi iba tie pasy na nom....Skus kuknut tu diskusiu, baby o nom pisu ....
A už máš vzbratý nejaký?Vedˇ to,že aj mne sa velmi páči naživo a aj tá vanička je širšia ako tie ostatné čo som videla do teraz.
Ahoj!Ja ho mam tiez kupeny ale naostro ho zacnem testovat az v auguste.Je velmi lahucky a strasne jednoducho sa ovlada.Na tom ceskom konikovi ho chvalili tak dufajme,ze bude dobry.Pa,pa
dam ti referencie nanho zhrub za dva-.tri tyzdne to uz budeme mat malu a pojdeme kocikovat. Mame kupeny bordovo-sedy 😉
Arlet, nie, ja som si kupila Quinny ......
Ozaj, a este mal podla mna jednu vyhodu - rucka bola dostatocne vysoko, co znamena, ze ked ho tlaci nejaky vyssi clovek, tak nemusi kopat do podvozku 🙂 Lebo to na kocikoch vyslovene neznasam ...
Ahojte, neviete kde by sa dal zohnat tento kočík okrem internetu??????? hľadám po obchodoch ale márne ☹ Arletacaka- pozri si www.bambino-kociky.sk, tam sa da objednat tento kocik, a ty si kde videla tento kočík???
bibinka:neviem odkial si,ale ja som ho kupila u nas v meste a o 1500Sk lacnejsie ako na nete a este v tom obchodiku nam dali k nemu darcek v hodnote 1000Sk-zavinovacka,deka,a ten mantinel do postielky.
A kde je to u vás, ja som z Galanty, nemám problém s cestovaním, len som o nom pocula ze ho maju len v Martine, tak to je troska daleko 😒 Michaelak mozes mi povedat, v ktorom obchodiku si bola???? budem ti velmi vdacná, ja cakam miminko v polovici septembra.... 🙂
Velký Krtíš a obchodik sa vola Snehulienka.To by si sem mala trosku daleko,nie?
no to je veru naozaj daleko, neviem ani o obchode v Bratislave,,,,ale bojim sa ho objednat cez net, ci by mi prisiel v takej farbe aky som si objednala...
A v akej farbe by si chcela?Ja som sa o tych kadejakych farebnych kombinaciach dozvedela az ked sme uz mali ten nas kupeny.
Najviac sa mi pacil ten bledommodry a zeleny, ale ostatne kombinacie som nevidela len červenu a tmavo modru, tiez som pocula o roznych kombinaciach..
http://www.2o2.pl/index.php?p450,wozki-mikado-t... Skus tento link,tam su tie farebne kombinacie,ale v skutocnosti su asi uple ine tie farby.
bibinka1 v BA na Peknej ceste v Raci 😉
bibinka1 paci sa kontakt ale je to tam drhsie nez ked objednas cez net, sprav to tak ze tam si ho len pozries ako vyzera v skutocnosti pozres si vzorkovni maju minimalne 8 farieb a objednas cez net 😉
kontakt
Sisi
Danu- dakujem ti velmi pekne 🙂 pojdem sa tam pozriet, velmi si mi pomohla...papa
nech sa paci aj nabuduce 😉 🙂
kocky aj mne sa tento kocik pozdava. dozvedela som sa o nom cez tuto stranku. neviete mi povedat, ci je dobre funkcny aj po neupravenej ceste (terene) a ako sedi na zasnezenej ceste (nie po zavejoch, ale ani v clapkanici 😀 .
inak ma vybornu cenu, je v nej vsetko zapocitane.
ahoj
neviem, ci myslis tento kocik : http://www.mimino-mt.sk/obrazky/oxford.jpg
Ale nasla som aj na ceskom konikovi o nom diskusiu :
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...