Ahojte, chcem už objednať kočík, mám len predstavu, že musí byť väčšia vanička a pre vyšších rodičov (180 a 185cm) aby som sa nemusela skláňať veľmi...nechcem ani nafukovacie kolesá,ani trojkolku. Vhodný a spratny do kufra auta.
No a ideál trojkombo. Keďže máme teraz peniaze natesno, žiadne kočíky za 700-1500 neprichádzajú do úvahy, max.500 e... Dá sa vôbec taký nájsť? Vyskakujú mi značky ako kindercraft, len neviem nájsť recenzie...ako to riešite vy, vysokí rodičia , keď nechcete dať za kočík jeden priemerný plat? Ďakujem za odpovede, prípadné linky. Predtým rokmi som mala kočík z Poľska, ale bol hrozne ťažký a keď praskla guma ťažko sa zháňala náhrada a pár dní sme neboli kvôli tomu vonku, preto už taký nechcem....hneď som ho radšej predala...
Kvalitný kočik z bazosu po prvom dieťati.
Kinderkraft NEA. Jeden z ich najnovsich modelov. Vanicka priestranna. Ja som vyuzila 11 mesiacov aj so zimnym fusakom. Rovnako som bola spokojna potom aj so sportovou castou. Vsetko drzalo, ziadne hrkanie, pohodlne ovladanie.
@ella1234 presne ten pozerám teraz majú ho v akcii trojkombo zo 700 na necelých 400e cez zahraničnú stránku, ale iba tmavosivy je v akcii...mala som skôr predstavu zelený, alebo červený, ružový...všetky ostatné sú 500-650e... Prosím a akú výšku máš aj manžel? Nie je taký že vanička vo vyše cca 50-60 CM? Aký fusak si don kupovala prosím?
@monicazbb nemáme ako vyskúšať, žijeme v Nemecku a jazdiť za kociarom nebudeme stovky km...treba skúšať...radšej nový v akcii...
@ella1234 koľko prosím stal keď si ho kupovala? Dobre chápem, že si mala verziu vanička a športiak?
@ella1234 och omyl Kinderkraft Nea stojí 499e, to Kinderkraft everyday majú za akciu a vyzerá byť menší a iba sivý za necelých 400e...ty si mala za akú cenu, akú farbu prosím?
Kupit z druhej ruky, vacsina kvalitnych kocikov ide max za 500 a to znacky ako Stokke, Emmaljunga, Bugaboo
Vsak si otvor nieco ako nemecky willhaben a pozri tie z druhej ruky. Ja keby predavam nas, tak ta vanicka vyzera byt nepouzita. Kvalitny kocik podla mna pod original sumu 1700 ani nekupis, ale second hand uz ide dole cenovo na tych max 500 eur. To je ako auto, kupis za 80tis a po 2 rokoch to predas za max 30tis
Kúpila by som len vaničku a k tomu vajco aby pasovalo na konštrukciu. Nekupuj 3kombo, väčšina kočíkov má tie konštrukcie obrovské, ťažké, nespratne. Podľa mňa si kúpiš aj tak neskôr len športiak, dnes sa dajú kúpiť okolo 7kg a veľmi spratne
@skeblicka777 vieš si kúpiť aj kvalitnú značku z bazáru 3 kombináciu a tie športové časti au ľahké. My máme britax co je kvalitný kocik síce nový ale z bazáru vie autorka zohnať lacnejšie a ma tam aj kvalitné vajicko aj športovú časť a vanička je okolo 75cm. Kolesa máme myslím gumové tiež som nechcela nafukovacie a ja mam 160cm a kocik mi je akurat ze sa vôbec nemusím zohybat čiže aj pre vyšších ľudí je určite
A čo takto skúsiť z druhej ruky kúpit, taký model ako sa ti páči? Ušetris u seba, niekomu uvoľnis miesto doma čo ho už nepotrebuje a troška aj planéte sa pomôže 🙂👍 na tých kočíkoch veľa krát nie je ani vidieť, že sú používané po jednom/ dvoch deťoch ...
pozri si Moon Resea kludne bazarovy po 1 dietati, je fakt super, Kinderkraft su skor hrkalky, to sa ani novy moc nevyplati
Mam 178 cm, muz je vyssi. Pri oboch detoch sme mali bugaboo chameleon3, vanicka je dost velka a sportiak nam sedel tiez. Teraz ho kupis aj za 400 lebo je black Friday.
https://www.bugaboo.com/ie-en/strollers/bugaboo...
Len odporucam si ho pozriet v obchode skor ako ho kupis.je to dvojkombinacia, hlavne nie je tazky co bola podmienka.
My sme mali cenu 550 a to bolo uz so zlavou cca 80€ eur…vtedy to bola ale uplna novinka kupovala som ho bez nejakych recenzii skrz to ze som chcela co najvacsiu vanicku a velke kolesa.
Ja mam 166 cm a muz o 10 cm viac, ale ja som mala vzdy rucky trochu znizene, daju sa nastavit ako potrebujes.
A fusak sme mali elodie s tym ze sim ho pouzivala v zime ked mala dcera 9 az 11 mesiacov. Potom uz chcela len sediet tak sme vymenili za sportovu cast.
Farbu mame sivu.
Tiež odporúčam popozerať sa po kočíkoch z druhej ruky vo vašom okolí. My sme si nasli v meste asi 20km od nás, čiže sme si ho pozreli, vyskúšali (tiež sme vysokí - ja 175cm, manžel 189cm) a hneď aj kúpili, nakoľko spĺňal všetko, čo sme vtedy chceli (farba, kolesá atď). Jedine, co s odstupom času viem, žeby som už nikdy nechcela 3kombi. Vajíčko z 3kombi je často nekvalitné, športová časť ťažká. Ale teda k tvojej otázke - pozri bazár. My sme kočík dokonca predali po dcére za tu istú cenu ako sme ho kúpili.
Mam v ponuke 3 kombináciu za 480eur nový.
Super odpruženie. Ak máte záujem napíšte mi spravu. Značku vám napíšem v sprave
Ja osobne niesom v predajni spokojná s kinderkraftami. U nás si zákazníčky sťažujú
@mimisk môžeš poslať aj sem ponuku, o aký kočík sa jedná?
camarello Taro
@mimisk ďakujem už som kúpila zo zahraničia, poľský kočík predávaš až za 480e?🫣 Ten môj je z Belgicka, bol na polovicu vyšiel ma necelých 350e trojkombinacia.
z belgicka? to bude skor nejaka cina, v belgicku ziadna firma kociky nevyraba
@mimisk z Holandska, som sa pomýlila a nie je to určite Čína 🤗
Tak z Holandska to tiež určite nebude. Holandsko je najväčší exportérov čínskeho tovaru hlavne co sa týka detského sortimentu môžete mi napísať značku kocika
@mimisk keď príde tak pozriem na obal čintam bude Made in China 😁
Aku znacku ste nakoniec vybrali?
Napíšte značku mne to stačí na krabici to nemusí byť napisane
3kombi je des a hrôza. Kvalitné vajíčko kúpiť a vaničku z druhej ruky. Tá sa na tých pár mesiacov ani neoplatí kupovať nová, lebo to není šanca zničiť. Potom tak či tak pôjdeš do originál športiaku, lebo športiaky z kombinácií sú horor.