ahojte baby potrebujem poradit, kupila som kociar Marita, sestra mi chce dat jej autosedacku, da sa na to zohnat nejaka redukcia prosim?
a este aky obal proti dazdu ste na neho mali? dakujem 🙂
Prsiplast na kocik mislim ze aj ten univerzalny a tu redukciu ak mas v blizkosti predajnu kocikov tak tam by som skusila
Jasne ze sa da kupit. Skus sa popytat tam kde predavaju kocare. Nspr v trnave v sani centre. Ja mam presne tento kocar a neviem si ho vynachvalit. Akurat autosedacku na neho nedavam, lebo sa mi nepaci, ake su tam deti natlacene. Ja vzdy vytiahnem kocar, je to jednoduche🙂
A plastenka tam ide univerzalna, ma dve z roznych obchodov a pasuju obe.
@katkakovac
Ďakujem pekne
Dni mne sa autosedačka nepáči len tak z praktického hľadiska ;)
@katkakovac
A dávaš nieco este na ten madrac? Za sa mi trosku tenší.
@vonnie ten kocar je prekvapivo rychlo zlozeny, tak som to neriesila. Teraz v nom vozim uz druhe a prezije este kym segra bude mat vlastne deti. Ozaj dobra volba😉
@vonnie Teraz len plienku ale v zime som davala deku taku tenucku bavlnenu. Inak som potom davala fusak, tak nebolo moc treba este nieco. Syn spaval vonku tak do -5 stupnov a nikdy mu nebolo zima.
🙂 dakujem
@vonnie ahoj ja som sice tento kocik nemala ale na redukciu a prsiplast bude najlepsie opytat sa tam kde si ho kupila ☺