Kočík Marita

vonnie
9. aug 2016

ahojte baby potrebujem poradit, kupila som kociar Marita, sestra mi chce dat jej autosedacku, da sa na to zohnat nejaka redukcia prosim?
a este aky obal proti dazdu ste na neho mali? dakujem 🙂

maminkaat
9. aug 2016

@vonnie ahoj ja som sice tento kocik nemala ale na redukciu a prsiplast bude najlepsie opytat sa tam kde si ho kupila ☺

vonnie
autor
9. aug 2016

@maminkaat ved to kupila som ho z druhej ruky

maminkaat
9. aug 2016

Prsiplast na kocik mislim ze aj ten univerzalny a tu redukciu ak mas v blizkosti predajnu kocikov tak tam by som skusila

vonnie
autor
9. aug 2016

@maminkaat
Myslim aj ja ze univerzálny ale som dúfala ze niekto poradí presne aký typ.

katkakovac
9. aug 2016

Jasne ze sa da kupit. Skus sa popytat tam kde predavaju kocare. Nspr v trnave v sani centre. Ja mam presne tento kocar a neviem si ho vynachvalit. Akurat autosedacku na neho nedavam, lebo sa mi nepaci, ake su tam deti natlacene. Ja vzdy vytiahnem kocar, je to jednoduche🙂

katkakovac
9. aug 2016

A plastenka tam ide univerzalna, ma dve z roznych obchodov a pasuju obe.

vonnie
autor
9. aug 2016

@katkakovac
Ďakujem pekne
Dni mne sa autosedačka nepáči len tak z praktického hľadiska ;)

vonnie
autor
9. aug 2016

@katkakovac
A dávaš nieco este na ten madrac? Za sa mi trosku tenší.

katkakovac
9. aug 2016

@vonnie ten kocar je prekvapivo rychlo zlozeny, tak som to neriesila. Teraz v nom vozim uz druhe a prezije este kym segra bude mat vlastne deti. Ozaj dobra volba😉

katkakovac
9. aug 2016

@vonnie Teraz len plienku ale v zime som davala deku taku tenucku bavlnenu. Inak som potom davala fusak, tak nebolo moc treba este nieco. Syn spaval vonku tak do -5 stupnov a nikdy mu nebolo zima.

vonnie
autor
9. aug 2016

🙂 dakujem