Kočík Mamas&Papas Sola

lodgermaniacka
15. máj 2011

Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/

poleva
15. máj 2011

@lodgermaniacka krásny kočiar

lodgermaniacka
autor
15. máj 2011

@poleva je nadherny a ten zeleny mi už dlho vrta v hlave 😝

poleva
15. máj 2011

veľmi pekný asi by som si ho kúpila,ale my máme dvojičky 🙂))

lodgermaniacka
autor
15. máj 2011

@zajo79 jeej dik, tuto diskusiu nepoznam 😎

lodgermaniacka
autor
15. máj 2011

ešte fajn video skopirovane z emimino 😀 :

https://www.youtube.com/watch?v=a94XE-7mKJU

v kočíkove stoji niečo cez 400 eur a ma otočnu sedačku, cena sa mi zda celkom ok..

zajo79
15. máj 2011

@lodgermaniacka ked mas bee+, nepride ti sola podobna? 😕

isiska
15. máj 2011

Mala som ho v užšom výbere, ale keďže nie je odpružený, teda sa mi to nezdalo v tej predajni, tak som ho zavrhla, hlavne mannžel. 😀 Inač je fajn, ľahký, dobre ovládareľný, aj keď do zimy asi nie až tak moc, ale videla som ho len v obchode, takže ťažko posudzovať.

lodgermaniacka
autor
17. máj 2011

@zajo79 bee je podla mna velmi otvorene, je to kočík len na jar-leto, neviem si pedstaviť s nim zimu, ma plytku strechu a kolieska su maličke, aj napriek tomu je to moja srdcovka, ale sola je skôr na zimu, myslím že by nemal byť problem so snehom

madalah
24. máj 2011

@lodgermaniacka Ahoj, my sme už spolu párkrát písali, len teraz neviem, o ktorom kočíku 😅 Tak ako, kúpila si Solu? Lebo ja som ju minulý piatok objednala a mala by do konca týždňa byť u mňa, ale ešte stále zvažujem, že objednávku zruším. Totižto mi švagriná kúpila Solu a v piatok poobede mi volala, že ju musela vrátiť, lebo že vraj keď kontrolovala balenie, tak tam chýbala strieška 😨 A tak som ju hneď v piatok objednala tu na Slovensku, lebo som reklamovala svojho Gessleina F4, s ktorým som bola nadmier spokojná a nakoniec som bez kočíka. Tak neviem - nie je tu maminka, ktorá ju má už doma? Kočík vyzerá byť aj dosť priestranný, lebo náš malý je dosť veľký, tak neviem...dúfam, že nerobím sprostosť. A ako je to so skladnosťou? Nevie niekto?

lodgermaniacka
autor
24. máj 2011

@madalah ja som chcela kupiť solu po lete, mam teraz 3 kočíky 😉 maju ju vystavenu v kočíkove, teda naposledy mali, a mna by určite neodradilo že niekto nemal v krabici strechu 😀 čakala som čo napíšeš, že je zla po tech.stranke, ale pokial viem, oni ti kočík poskladaju pred očami 🙂 je lahka a vyzera krasne, ma otočnu sedačku..to je to čo ja od kočíka očakavam 😝

madalah
24. máj 2011

No ani mňa to neodradilo, ale v UK to funguje asi trochu ináč - vrátila ho celý. Ja presne tieto veci od kočíka očakávam tiež, aby bola ľahká, aby sa v pohode zmestila do auta, aby bola tak trošku "iná" - ak vieš, čo myslím 😵 , aby som ju nestretávala všade na ulici 😀 , ale aby bola pre malého pohodlná. Ďalej aby kolieska narobili rachot tak, že sa ľudia obracajú a aby bola aj do zimy. My sme doteraz tiež vždy mali zopár kočíkov, ale už ozaj chcem mať jeden - no ale ako sa ja poznám....V každom prípade ju asi vyskúšam - objednala som ju v zelenej farbe a keď som videla tú cyklaménovú orchid, tak až ľutujem, že nemám babu 🙂

lodgermaniacka
autor
24. máj 2011

@madalah ja som videla aj tu fialovu aj zelenu a zelena je podla mna krajšia 😵 a teda uuuplne najkrajšia 😵 😵 som velmi zvedava čo povieš ked ju otestuješ, kolieska neviem z akeho materialu su, až taketo detaily som neskumala..asi ju ešte vela mamičiek nema, vraj je to novinka od februara, čo som niekde prečitala, tak potom daj infošky 😉

ivush
24. máj 2011

Čaute baby, my tento kočiar máme uŽ cca rok a som s ním veľmi spokojná....kolieska kvalitné, je ľahký, rýchlo sa skladá, super, že ma otočné sedátko, má aj takú hrubšiu podložku na zimu,.... 🙂 😵 dobrá kúpa.

lodgermaniacka
autor
24. máj 2011

@ivush to fakt? rok? asi som zle čítala a prispevky boli z r.2010 😎

ivush
24. máj 2011

@lodgermaniacka tieto príspevky sú z tohto roku 🙂 To len my ho máme rok....🙂

lodgermaniacka
autor
24. máj 2011

@ivush to viem 😀 len som na jednom českom fore čitala o tomto kočíku a jedna pisala že je to novinka od februara a myslela som že to bolo pisane v 2011 ale kedže ho už maš rok, tak to boli staršie prispevky 😎

zirzana
25. máj 2011

Baby, mne ho vraj zajtra dovezú, tak som zvedavá...ale keď v ňom bude moje 16-mesačné chlapčisko natesno, hneď vrátim....škoda, že tu v PK už zavreli Best4baby. Mali ho tam vystavený, určite by som ho vyskúšala. tak dúfam, že ma celý neslame... Včera som písala s dvomi maminkami, ktoré ho už majú a jenda z neho bla nadšená a druhá práve nie...vraj za t cenu nič ohromujúce a vraj sa aj dosť zapichujú kamienky do koliesok...to neznášam - nie žeby som s tým nerátala, ale viem, že existujú kolieska, ktoré sú voči tomu odolné a nevyzerajú po dvoch jazdách ako storočné ( ako napr u Bertini X4). Jaj, o strašne zvedavá som...
@ivush Pozerám, že Tvoja malinká je iba o dva mesiace mladšia ako môj mladší...a má tam dosť miesta aj na spinkanie? A ako to vidíš v zime? Teda na tú zimu, čo bude. Počula som už aj taký názor, že je dosť úzky, tak som zvedavá... A kú farbu máš?

ivush
25. máj 2011

@zirzana Moja dcérka mala v zime 9-12mesiacov takže to bolo úplne v pohodičke, kúpili sme fusak lodger, ktorý nám nielenže krásne farebne ladil, ale pasoval aj veľkosťou.
Je fakt, že ten kočík je užší, ale keď ju dám ležať, tak stále tam má pohodlne miesta...sedátko je dobre tvarované.
Čo sa týka zapichovania kameňov do kolies - nuž neviem, ja som za celý rok mala možno 2x kamienok v kolese, nemám s tým naozaj zlú skúsenosť.
A ešte som pozitívne prekvapená, že nie je ani nejako "rozheganý" napriek tomu, že nie je odpružený. Konštrukcia dobre drží. Podľa mňa je to kvalitný mestský kočiar, veď Peg Perego resp. Mamas&Papas je veľa rokov stabilná značka kočíkov na svetovom trhu...

vanesska
8. jún 2011

ahojte ja sa pridavam tiez k spokojnym maminam s M&P Sola 😉
my sme hladali alternativu mestskeho kocika ktory je lahky dobre sa sklada je na lezanie a mala v nom bude mat dost miesta no a nasli sme zda sa 🙂
nasa mala sa v nom vozi kralovsky a to ma miery ako 1,5 rocne babo 😀 pekne sa vyspinka kocik ide lahucko uplne do lahu. okrem toho na nom zboznujeme kosik ktory je super pristupny bezohladu na to ci je kocik sklopeny do lahu a dost veci sa do neho zmesti. manevrovanie tiez perfektne jednou rukou... naprv sme boli sklamani ze sa ovela tazsie manevruje ako teutonia ktoru sme mali predtym niekedy bolo treba ozaj oboma rukami tak sme nadavali ze co to je a az po 2 tyzdnoch sme zistili ze sme mali jedno koleso dopolky zabrzdene 😅 tam su nejake 3 polohy my sme mysleli ze sme to odbrzdili ale ono to islo este o jednu polohu vyssie a vtedy zacal kocik chodit uplne uzasne...
jedine co ma horsie ako teutonia su kolieska ktore nie su odpruzene a trosku akoby hrkaju teutonia isla uplne makucko a tichucko ale nie je to nic hrozne ked si na to zvyknete a druha vec ze ma trochu nizsie rucku ja som relativne vysoka a sa mi stava dost casto ze kopem do toho spodneho ramu ale tiez ked si na to zvyknete tak v pohode ale su to ozaj len malickosti inak je to super kocik... a v denimovej farbe vyzera neodolatelne 😵

vanesska
8. jún 2011

a ozaj co sa tyka zimy my sme zvazovali medzi Solou a Bugaboo Bee ale Solu sme tiez vybrali prave preto ze ma vacsie kolesa zadne a aj predne su o nieco vacsie ako Bee takze si myslim ze tu mestsku zimu zvladneme bez problemov. a tiez do neho mame Lodger v tej cyklamenovej farbe a eno nuno 😀 😵

tanija133
8. jún 2011

@vanesska Tiez som uvazovala nad nou velmi vazne v denime...ale Bee plus uz je objednany...a mam este Concord Fusion na zimu...Bee proste musi byt, je to najkrajsi kocik pre mna,ale Sola je c.2.... 😉 ...Kde si ju kupila? V Kocikove, mali iba zelenu vystavenu , mozno keby som ju videla nazivo v denime...tak s nou 😉 odidem....

vanesska
8. jún 2011

@tanija133 no my sme mali velku dilemu tiez medzi Bee a Sola no a nakoniec vyhrala Sola 😉 ALe Bee bol velky favorit 🙂 Hej kupovali sme v kocikove my sme zasa najprv videli vystavenu tu fialovu ta bola tiez pekna ale denim nam prisiel taky zaujimavejsi a je fakt super my sme veeelmi spokojni 😵

a ozaj k tomu zapichovaniu kamenov tak ano ostrejsi kamienok sa zapichne ale to iste nam robilo aj na teutonii no neviem nepride mi to ako nejaky hrozny nedostatok toho kocika ...

tanija133
8. jún 2011

@vanesska Ja som sa bala kupit ten denim, ked som ho nevidela nazivo......odfot ho pleas...nech sa pokocham.... 😉

petrakolesarova
8. jún 2011

fakt je pekny 🙂

vanesska
9. jún 2011

@tanija133 no my sme to tiez riskli s tym denimom ale sme si povedali ze tam nemaju co pokazit denim je denim pozreli sme si to aj na stranke M&P a musim povedat ze je presne taky isty ako na obrazkoch mozno na zivo este krajsi 🙂 pripajam fotku bohuial moc z toho kocika vidiet nie je ked urobim lepsiu tak vlozim 😉

tanija133
10. jún 2011

@vanesska Ach je kraaasny,....najradsej by som mala aj tento.... 🙂

vanesska
14. jún 2011

@tanija133 no veru to by bolo super keby sme mohli mat obidva... ja by som si kupila este to beecko ale ked je tak hnusne drahe 😝
tak este pripajam par fotiek nasho "baby mercedesu" 😀

tanija133
14. jún 2011

@vanesska Je kraaaasny...ked som ho v zelenom skusala na predajni , strasne dobre sa soferoval a aj kosik mal priestranny a dobry pristup....no a to makucke sedenie....dieta tam tak pekne zapadne do tej sedacky.....mne BEE pride v piatok, tak som uz tiez happy....Ano je hrozne drahe, a v denime este drahsie a pritom ten denim u bee ja taky dost tmavy.....No ale Bee musi byt.... 😉

yoda_
20. jún 2011

@vanesska ahoj a aj ostatne baby co maju tento kocik. Ako ste s nim spokojne? Ide dobre na skvelych slovenskych chodnikoch? Uvazujem, ze si ho kupim, sice najradsej by som kupila z druhej ruky, ale asi ho ziadna mamicka este nepredava. Vdaka.