MAMINY,cakame chlapceka a uvazujeme nad kupou kociku, kocik chceme nowy aj ked ide o nase posledne dietatko (haaadam ) lebo jedneho nezbednika uz mame uvazujeme nad kocikmy MAKED,alebo RICO BRANO ECCO je to novinka ale velmi sa mi paci pridawam foto mate niektora skusenosti welmi by ste mi pomohli a kedze som malicka mam dop 160cm ci ten maked nieje na mna vysoky..
prwe dwe foto su rico
posledne maked
dakuejm za kazdu odpowed maminy pomozete 🙂 pekny dnnnik
Ten najspodnejsi lebo ma podla obrazka najvacsiu vanicku. Pri nakupovani to ocenis.
charity no len na to sa pozeram najmenej 🙂 na nakupy s autom 🙂 ale dakujem za tvoju odpoved
mne pripadaju vsetky akosi rovnako a trosku lacno... prepac za otvorenost. ja som skusala x kocikov a som radsej za kvalitny z druhej ruky. kvalitny pre mna znamena nie stokke a ine imidzove, ale nemecky vyrobcovia znaciek: Hartan, Teutonia. nie krasne, ale max funkcne. po roku a pol co mam Hartan Topline S by som si ho kupila aj v plnej cene, mam z druhej ruky, tak som s nim spokojna.
Vsetky krasne. Bud prvy alebo ten modry posledny 😊
vedorka jasne v pohode no lacne okolo 450e widu tie ricco no jasne ze su lacnejsie kedze ide o druhe dietatkoi mame prwacika a hypoteku na krku tak sa neda moc roztahowat ale dakujem za radu a urcite pozriem aj tieto kociky 😉
baby nemusite hodnotit moje fotecky ale ako ci tie znacky poznate ? 🙂
Mne sa páči ten prvý.
Mne sa paci ten posledny, vyzera stabilny, kolesa zvladnu aj sneh. Podla mna je hlupost vyvalit za kocik cely majetok. Naco ? Predvadzat sa na ulici ? Aj lacnejsie kociky dobre posluzia. Drzim prsty, aby si s vyberom bola spokojna 🙂
@misuliatko23 no ja ti nepomozem znacka mi nic nehovori, ale priklanam sa k vedorka, radsejz druhej ruky daky nemecky. Tiez mame druheho chlapca a kupila som cez bazarTeutoniu,lennam bola skoromala vanicka, ale to som vyriesila vloznou taskou. Ale ak by som sa rozhodovala kupim utcite Hartan.
A foto mne osobne sa docela paci aj ten hnedy ale boh vie aky je v reale. Pekna je aj ta posledna.
@misuliatko23 Ak mám hodnotiť len design, tak sa mi páči ten druhý kočík, modro-biely. Inak by som si nekúpila ani jeden z nich, mám tiež taký názor ako vedorka, že radšej ojazdený a zachovalý kvalitný ako tieto nové poľské. Mala som pri druhom poľský a bol ťažký a nemotorný, po čase išiel do jedného smeru viac a už by som taký nechcela. Teraz mám Cam dinamico a dúfam, že budem spokojná, je skladný, ľahký a už sa teším na kočíkovanie.
lebo co som pozerala aj tuna na fore tak baby chwalily aj jeden aj druhy tak som chcela vediet ktory je lepsi aj ked rec bola o rico nano a tento moj je teras nowinka a newiem najst o nom ziadne recenzie ☹
Nepoznam tieto kociky, lebo polske nemam absolutne zmapovane...osobne by som tiez radsej kupila zachovaly kvalitnejsi kocik z druhej ruky ako novy polsky, ak by som nechcela do toho vela vrazat...ale to je kazdeho osobna vec. Vyjadrim sa teda len vonkajsiemu dizajnu. Mne sa najviac paci ten spodny hnedy alebo uplne prvy hnedy. Ten tyrkysovo-biely bude strasne neparkticky - biele casti budes mat o chvilu sive. Preco si myslis, ze bude vysoky? Ved vyzera, ze ma nastavitelnu vysku rukovate...
@misuliatko23 mna kocik co stoji okolo 900 eur z druhej ruky stal 250 eur... pouzivany pol roka
prave preto ze neviete no tak neviete moc porovnat tie rico maju upplne ze super weci ako ku kociku a aj tak no su lahsie ako concord..napr..ja som widela pomali ze cele mesto ma Camarelo a na to som pocula len zle..
@seahorse27 konstrukcia ma sa mi zda 120cm
@vedorka tak to super teda len ja som chcela nowy ☹
...ja by som volila z bazaru 🙂 Mala som cam dinamico, kupila som novy za 600e, predala som ho za 250e v TOP STAVE...a za tie peniazky som si z bazaru vymenila pol roka pouzivany zase cam dinamico za 280e, kompletka 🙂 3 kombinacia, cisty, novucky, kolesa skoro nepouzivane...vsetky doplnky...kocik stoji 760e tento model...cizeeeeee urcite sa da najst 🙂 Tieto sa nedaju ani len porovnat s kvalitnymi kociarmi. Skus pohladat 🙂! Stoji to za to...
@misuliatko23 aj ja som tak rozmyslala, muz ma nahovoril, ze nech sa ideme aspon nan pozriet. uplne som zmenila nazor. ten novy bude za mesiac aj tak vyzerat ako pouzivany. a vies aka je vyhoda toho co mam? nedavam nan vobec pozor, naplno ho vyuzivam, lebo ho nepotrebujem o rok rychlo zachovaly predavat. ;) a vies aky je super, ziadne defekty, krasne hojda, peruje, aj sa da zaseknut napevno, jednou rukou zlozis do auta, aj rozlozis, mozes telefonovat, drzat dazdnik a jednou rukou prejdes obrubniky. teren, sneh neni problem, hlinnik ram, nezakopavas do neho, ked ho tlacis, obrovska vanicka aj sportova cast. atd. ta cena nie je nahodna a urcite neplatis iba za znacku... ja naozaj nerozumiem ako mozu kocky co stretavam kocikovat v tych polskych... ale aj moj otec hovori, ze jeho felicia je super auto, lebo ine neskusil 🙂 🙂 dobre si kocik rozmysli, lebo ho budes pouzivat mesiace, roky a ak ti nieco bude vadit, tak ti bude vadit kazdy den, aj roky 🙂
@misuliatko23 Moja rada je - radsej investuj do kvality a nie lacneho polskeho smejdu....som za zachovaly kvalitny kocik z druhej roku ako polsku nekvalitu
polsky kocik sa moze zdat dobry len tomu, kto nikdy iny nemal. takze ziadny
ak mam byt teda uprimna - celkovo material, prevedenie, tazke a nemotorne su strasne.....
@reni1512 tiez som kupila z bazaru cam dinamico, mala som aj jane slalom aj polsky - neda sa to porovnat
@mircalla ...ja keby som vedela ze sa to tak oplati, ten prvy ani nekupujem z predajne... doma mam este krajsi 😀 a za 1/3 ceny... fakt polsky som mala objednany z netu, este pred camkom, lebo som nechcela vyhadzovat tolko penazi za kocik, ked prisiel, smrdel mi cely byt, ta kozenkova rucka nieco otrasne, tie materialy, nitky z toho trcali a to bol 400e kocik, tak ako prisiel, tak som ho aj zbalila a poslala naspat..ze dakujem pekne, radsej si doplatim 😀
@reni1512 presne tak presne tak....akoze na obrazku vypadaju celkom ok....ale mam skusenost - nikdy viac...mna z neho skoro porazilo......vazil snad 18 kil, smrdel, zle sa ovladal, vypadal jak lacny tovar z ciny...vsekty su na jedno kopyto...vyberala som v predajni...ozaj radsej znackovy z druhej ruky - na novy som nemala
žiadny poľský tank.... a tým tank nemyslím len to, že je obrovský, ťažký... ale tieto poľské značky sú tak ťažko ovládateľné....
Ja som si kúpila pri druhom z druhej ruky Teutóniu (nemecký kočík) a nedám naň dopustiť.... má len jednu chybu... že som o ňom nevedela už pri prvom synovi... 🙂
Uz nikdy by som.nesla do taketo "polskeho"typu kocika. Mala som mesiac a som nadmieru stastna ze som sa ho zbavila. Je pravda ze maju neskutocny vyber ale vacsinou su tazke robusne nemotorne.zle sa skladaju. Treba dofukavat kolieska. Nechala som si poradit a kupila radsej pouzity ale z tych drahsich znaciek bugaboo stokke peg perego a neviem si vynachvalit. Kocikujem denne a aj ked nie su dizajnovo tak zaujimave ocenujem kvalitu. Aspon moj nazor na tieto sice pekne ale inak katastrofalne kociky
ja s tymi kocikmi co su na foto skusenosti nemam, my sme mali trojkolky- Quinny Speedi SX a Phil and Teds surodenecky ( a bola som s nimi spokojna, aj ked teda, ani jednej kocik nie je 100 percentny, na kazdom Ti bude nieco chybat 🙂) ), ale keby som mala vyberat podla obrazkov, mne sa paci 3ti kvetinkovy a 4ty hnedy ( aj ked ako pises, kvetinkovy si tam dala omylom 🙂) )
Myslim, ze jediny faktor pre kupu polskeho kocika je cena...ale ak si zvazim tu kvalitu, tak ta cena ani dobra nie je...ja som ho tiez mala asi mesiace a s radostou som sa ho zbavila (za menej ako polovicu)
a k Tvojej vyske, madlo sa da polohovat, tak si nastavis vysku aku potrebujes, aby si potom nevybrala taky kocik, pri ktorom sa bude musiet manzel hrbit pri kocikovani 🙂)
kamaratka ma polsky a po necelom roku sa jej rozhegala konstrukcia co ho skladala do auta. 450 za polsku 3 kombinaciu mi pride moc. my sme za 660 tusim kupili nove peg perego, s hlbokym kocikom som nemala ziaden problem, ale sportiak bol coskoro maly.
polsky smejd urcite nie, vsetky vyzeraju rovnako, za mna nie
jasne cenin si wase rady no nemam moc skusenosti s kocikmy yato ani sama newiem ake pozerat..pri prwom som kocik dostala ynacka pfuu netusim .. mali zacal behat ako 9 mesacny tak uz potom soom kociky ani neriesila..takze odporucily by ste mi ??
ten kvietkovy je preklep 🙂