Ahojte mamičky,chcem sa opýtať,či máte niektorá skúsenosť s kočikom od firmy Maked.Páči sa mi od nich kočík Maked Lucky ľan, len neviem,či je to dobrý nápad 🙂 S mojím nastávajúcim čakáme prvé drobča a zatiaľ sme rozmýšľali nad Concordom,len sa mi nepáči farebné prevedenie týchto kočíkov.Asi som čudná ☹ Ak by niektorá vedela poradiť ohľadom Makedu budem vďačná 😉
🙂 Ďakujem za info, a práve som čítala tu diskusie a pozerám, že dosť mamičiek si pochvaľuje aj Peg Perego 🙂 Tak rozmýšľam 🙂 Ja som taká, že fakt neviem čo chcem :D
@nikkyniks - vysoká cena neznamená vždy kvalitu. Od Makedu máme limitovanú edíciu a neviem si kočík vynachváliť.
Niektoré kočíky majú rovnakú konštrukciu, pretože sú od jedného dodávateľa konštrukcié, obzvlásť v Poľsku. Rovnakú konštrukciu ako má Maked má aj napr. Camarelo.
Vanička je dosť priestranná-schválne sme kupovali tento kočík aj kvoli veľkej vaničke: 83x40 cm. Co je podľa mna dosť.
My sme s kočiarikom nadmieru spokojní- skús si pozrieť, už je tu téma na Maked, myslím že aj ľanový mamičky rozoberajú 🙂
Alebo ti tu dám rovno link 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/poznate-kocik-maked-wiki/
🙂 Ďakujem, už som pozerala, a pozerám, že viac žien sa sťažuje aj na to, že Peg Perego je menší, ako vanička, že do 6 mesiaca veku bábätka ... ty máš akú edíciu od Makedu ? 🙂
ÁNo, čierny s červeným. Tiež som sa pri rozhodovaní riadila recenziami a keď si 99% mamičiek pochvaľuje kočík tak asi je fakt dobrý. A urobili sme dobre 🙂 Niekde som aj čítala že Peg Perego je ťvrdý, ale neviem kde.
Za seba určite odporúčam tento kočiarik. No túto značku mysím 😉
🙂 Ďakujem krásne 🙂 Už som kontaktovala aj Makeďákov na FB, tak snáď mi odpíšu, ako to je cenovo s tým Maked Lucky ľan 🙂
Je aj tu v shpoe- ľanový za 310€, inak tu som našla aj limitku najlacnejšiu 🙂 Tak veľa štaštia, že si vyberieš tú najkrajšiu farbu 🙂
My máme červený ľanový a sme s ním neskutočne spokojný, cena bola naozaj výborná a vytešujeme sa z neho🙂
A ja sa neviem rozhodnúť medzi sivým a modrým :D
No veď preto sa rozhodujem, lebo neviem pohlavie dieťatka a už sa mi to kráti 🙂 Ale aj môj priateľ chce sivý, tak asi vezmem ten 🙂 A je super, hej ? 🙂 Že odporúčaš ? 🙂
@nikkyniks určite radšej concord ako toto. Nepoznám síce konkretne tento, ale s rovnakou konštrukciou mala kamoška a hneď ako už malá nevošla do vaničky kočík predávali a kupovali nový (jane). Mala som možno daný kočík aj voziť a zrejme som rozmaznaná, ale bolo to čosi otrasné. 😒