Ahojte baby máte niektorá skúsenosti S týmto kočíkom??
@vivien1990 ahoj ja sice nemam snim skusenost ale aj mne sa paci a aj ho budeme obiednavat .ak ho mas das mi o nom info 🙂 daki
mimi783 kupili ste ten kocik kunert libero?ake su Vase skusenosti?
@mimi783 kupili ste ten kocik kunert libero?
Ahojte ja mam ten istý kočík látka je dobrá.ale je ťažký a zle sa sním ide v zime. Ťahá do jednej strany. Ale športová časť je super dá sa hoci ako dať 😉
@steva1 tazky??? podla kg ktore k nemu pisu by mal patrit k najlahsim ... sesternica mala joolz day 2 a vahovo pisali presne to iste ... a tazky mi teda neprisiel ...
Podľa mňa ťažký a keď tam je babo strašne aj sa zle tisne.mam ho a teraz som kúpila britax tak úplne až taká úľava.ale možno sa len mne zle ide.ale určite by som pozrela ešte nejaký iný.ja som ho využila necelý pol rok😎
Ahojte začínam rozmýšľať nad ním aj ja ...🙂 máte nejaké nové infoo ???
@mmichaelag my máme presne tento kočík v čiernej farbe a sme s ním úplne spokojni... Ľahko sa rozkladá nie je nejaký ťažký a vanička sa mi zdá väčšia ako v iných kočíkoch 🙂
Chcem sa opytat .. Akým materiálom je potiahnutý kočík ? Je to latka , koža? Na fotkách mo to pride ako nejaky šuštak -aspoň ta strieška 🙈
Ja ho pouzivam od marca .je pekny .mam cierno sivy .vanicka uplne super,vajicko je odflaknute mohlo by byt lepsie vystlane hlavne kde su nozky je pod latkou zelezo kde sa da utiahnut popruh.mohli to zakryt molitanom.na strieske sa mi vytahuje biely plast .sportova cast ...asi ju nevyuzijem.popruh v strede medzi nozickami je velmi v predu a popruhyna ruky su prilis vysoko nedaju sa dat nizsie .nanoznic pri zdvyhnuti je strasne kratky.konstrukcia...srubky sme uz dotahovali najmenej 3krat ,nieco mi na kolieskach huci a do kosika je tazko nieco dat lebo je tam mali priestor.ale kosik je velky .taska je klasika no uz som na nej menila zapinanie.chyba mi plastenka a sietka na sportovu cast no tu uz nevyuzijem .a rukovat zacne casom vrzgat
Prosim vás, dá sa tento kočík s nasadenou športovou časťou poskladať alebo je nutné ju dať dolu a poskladať konštrukciu samostatne?
😢