Kočík, keď bývame v byte bez výťahu

pettkkaa
29. máj 2021

Dievcata vedeli by ste mi poradit dobry kocik?
Ide o to ze byvam v byte bez vytahu a su tu točiace schody, cize kocik musi byt dole. Ale vanicku nechcem nechavat dole, nakolko tu nie je kocikaren iba jeden hnusny smradlavy (naozaj smradlavy) kumbal a preto vanicku budem musiet brat stale hore a kocik budem musiet zlozit. Aky kocik kupit?

ikonica
30. máj 2021

A nemate auto aby ste nechavali kocik tam alebo aspon tu vanicku? Chodit s nou hore dole nic moc po nejakom case... Ja som malu nosila vo vajicku a neskor v nosici... Na 4 posch nez vytahu...

lesna_vila
30. máj 2021

ja by som kupila rovno športový a do neho vložnú tašku pre miminko, tá sa bude dobre prenášať. konkrétny model žiaľ neviem, skús tuto do poradne napísať. inak tiež mávam kočík trvalo v aute a v dome mojich rodičov hneď za bránou nechávajú, tiež bez výťahu.

dmk_1
30. máj 2021

My mame pred vytahom tiez schody, pozerali sme Easywalker, asi ho nakoniec aj kupime, ale kedze uz mam brucho, nezdvihla som ho, ze aky je tazky, no myslim, ze si aj tak potom na ramenach zamakam. Ked sme byvali v podnajme v byte bez vytahu, vsetky mamicky chodili so satkami, kocik som nevidela u ziadnej.

radkaradix
30. máj 2021

@pettkkaa aj my to tak mame, nosila som vanicku s malym na 3.poschodie 8 mesiacov 🤣😅 mam 50 kg a nabrala som teda v tom obdobi poriadne svaly 😊😇 mali sme obycajny kocik, nehladala som nic specialne, bola to Bexa Light 2018.

mikasz
30. máj 2021

My sme kupili jane muum, ma skladaciu vanicku, celkom lahku, tiez som.ju vynasala s malym.
Kamosi byvaju este o 2posch.vyssie, tak kupili sportiak hartan s vloznou taskou pre mimco

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoe1211
31. máj 2021

@pettkkaa Ahoj my bývame na 3. posch. bez výťahu a mame bugaboo cameleon a najprv som nosila cely kocik a potom už len vaničku. Je dobre skladny a ľahký. Za mna spokojnosť. Vyberala som ho presne preto, že som nízka a vedela som že ho budem vynášať na 3. posch. Snáď som poradila 🙂

dzejsik
3. jún 2021

@pettkkaa Ak nemusi byť nejaký terénny, tak niečo ľahučké ako Valco, Moon N°One?