Ahojte,
prosim maminy, poradte. Vybrali sme si kocik Jane slalom pro strata trojkolku - je to 3-kombinacia, ale... v obchode nas predavacka od trojkolky odhovarala kvoli bezpecnosti dietatka, moze sa prevratit, dietatko vypadnut, atd.
Je trojkolka bezpecna? Ci je lepsie kupit stvorkolku?
Dakujem
stovka - aj my sme mali pri prvej dcere trojkolku od narodenia a nemozem povedat jedineho kriveho slova - co sa stability tyka. tie kociky su urcite testovane a robene tak, aby len tak pre nic za nic nespadli.
ale stretla som sa aj s nazormi takych paniciek, co si na rucku zavesia neskutocne tazke tasky a potom sa cuduju, ze kocik straca stabilitu - hold je to cista matematika - ten kocik ma svoje tazisko a ked mu ho tazkym nakupom na riaditkach zmenime, nemozme sa cudovat. do tasky na kocik patria vyslovene nevyhnutne veci pre babatko - plienka, bryndak, nejake papanicko... my sme mali v navode na pouzitie napisane, ze sa neodporuca vesat na rucku tasku tazsiu ako 1 kg...
a raz sa mi stalo aj pri bugyne stvorkolke, ze sa mi prevratila, ale to som sa ja zabudla, zavesila nakup na rucky a ked mala zisla z kary tak ta isla k zemi 🙂
Dakujem Vam, odlahlo mi, pretoze nam tento kocik vyhovuje po vsetkych strankach 🙂
iny uz nechcem 🙂
stovka
- ako kočík je fajn, ale autosedačku radšej Rebel ako Stratu, vraj v 4-5 mesiacoch sa do nej niektoré deti nezmestia....
precitala som niekolko referencii na Slalom, vela mamiciek tvrdi, ze je autosedacka strata mala, rozmyslame tiez nad inou, uvidime co sa nam podari vymysliet a kupit..
kazdopadne dakujem za info...
stovka, mame tiez jane, mali sme 2006 teraz mame uz iba sportak 2008. mali sme aj rebel autosedacku, aj stratu - tu od 4 mes. sme mali. ale je uzucka, ale zevraj 2009 su sirsie, neviem, nevidela som.
rebel by som uuuurcote nekupovala, patri medzi najmenej bezpcne autosedacky. skus sa spytat predajcov, kt. vajicka pasuju na konstrukciu Slaloma, mne sa zda ze concordy tam idu, mozno aj maxi cosi. popytaj sa, a poskusaj v obchode, ci to tak naozaj je.
a jane slalom a quinny patria medzi najstabilnejsie trojkolky, ostatne by som nekupovala - nehovorim ho o golfacoch, ale o sportakoch.
Mne povedali ze prevratit sa da aj stvorkolka a ja s tym suhlasim. Nebudem jazdit s jednou rukou, ajked kocik ide sam a nic sa nestane. Ajkeby som mala 8 koliesok, budem davat rovnaky pozor ako pri trojkolke. Jane Slalom patri rozhodne k lepsim a astabilnejsim kocikom, neboj sa.
Holky, ak by bol zaujem predam vanicku a autosedacku k Janom, kupena 10/2008, v zaruke za dobru cenu, aj osobitne. Staci dokupit sportiak a mate trojkombinaciu. 😉
stovka vsetky trojkolky su testované a skusane. my sme mali trojkolku od narodenia, teraz máme trojkolku aj golfác a malý je typ co sa je schopný vyklonit az pomaly na chodník a kocik stabilne stojí na mieste.
bud kludná a v pohode chod do trojkolky. je tam lepsia manevrovatelnost a celkovo sa s tými kocikmi naraba lepsie ako stvorkolky.