Kočík Jane Muum a vanička Proton

malemimi153
4. feb 2014

ahojte kočky...da sa na kocik jane muum nakliknut vanicka concord proton? 😕 neviem sice ako by to vyzeralo,ale snad v pohode 🙂 velmi sa mi paci kocik jane muum,no je hlboka vanicka ,mam na mysli tu skladaciu,neviem ako sa vola 🙂 dost tepla na zimu?viem, ze je to len latka,sice neprefuka, ale zda sa mi to take nie moc hrube..ked porovnam vanicku concord proton a tu skladaciu od jane, tak jednoznacne mi pride proton lepsia a odolnejsia.....dakujem za kazdu odpoved

lucita79
4. feb 2014

@malemimi153 Ahoj,ja som mala kocik Jane slalom pro formula a mala som na tom vaničku concord.Mne sa zda že na všetky kočiky Jane pasuju.

malemimi153
autor
4. feb 2014

@lucita79 dakujem 🙂

mirokinder
5. feb 2014

Dobrý deň,
na kočík Jané Muum sa dá nakliknúť vanička z kočíka Jane Slalom Formula Strata a tá je podobná ako Vanička z kočíka Concord Proton. Čiže, malo by to pasovať. A - zima pomaly končí a dieťa je aj tak vo fusaku, čiže by to nemal byť problém, ani kočík muum s pôvodnou vaničkou, ktorá má zase iné výhody. Je ľahká, skladná a dostatočne veľká 🙂 Snáď som Vám trochu pomohol. Pozrite aj www.babyland.sk - kočíky Jané... S pozdravom, Michal