Kočík ide ťažko

12. dec 2023

Prosím viete mi poradiť, mám kočík ktorý išiel doteraz úplne normálne. Dnes ked som ho zobrala do ruky už v prvej sekunde mi prišiel veľmi ťažky aj bez dieťaťa-akoby bol preplnený činkami. Keď som tam dala dieta ledva som s ním pohla, veľmi tazko mi išli kolesa, akoby ich niečo brzdilo. Viete mi pomôcť o aký problém asi pôjde? Niečo s kolesami predpokladám? Kolesa nie sú makke čiže defekt asi nie

madeincssr
12. dec 2023

No veď bez dieťaťa ponadvihuj rohy a potoč každým kolieskom, určite problém objavíš.

jaskolka
12. dec 2023

Polož normálne celý kočík nabok na zem a skúšaj každé koleso, je možné, ze niekde sa niečo zaseklo, alebo aj nejaký predmet sa tam dostal (kamienok, vetvička), teraz v snehu si si nemusela hneď všimnúť, ze sa tam dačo dostalo, co ti blokuje kolesá
Alebo nie je "pribrzdena" tá brzdná páčka? Svokre sa toto raz stalo, kočík nebol riadne odbrzdeny, slabo stlačila a potom sa mordovala, až kým doma si to nevšimol švagor.

226lenka
12. dec 2023

Skús vybrať všetky kolieska, umy ich a nastriekaj ich sprejom WD

alzbetkakockova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
madeincssr
12. dec 2023

WDčko je dobré skôr na uvoľňovanie/vyčistenie, mazacie schopnosti má časovo obmedzené. Ak sa kolieska dajú jednoducho zhodiť, namaž osky/otvory v kolieskach radšej vazelínou (popros nejakého zdatnejšieho chlapa).

226lenka
12. dec 2023

Alebo keď je kočík ešte v záruke, tak ho môžeš dať na reklamáciu. Tiež som mala taký problém s kočíkom a reklamáciu uznali