Zdravím Vás milé mamičky 🙂 Chcem sa opýtať či má niektorá z Vás skúsenosti s kočíkom tejto značky. Samozrejme, je to kolekcia 2015, no ale ak by náhodou. Veľmi sa páči a zatiaľ som nenašla žiadne recenzie.
@lenkadominik
@simonaxxx
Mile maminky 🙂 my sme od znacky Hauck mali pred par rokmi Hauck Condor. Bol to golfac od nich asi najvyssej rady (sudiac podla ceny). V case kupi sme zan dali cez 200,- €. Podstatne, ale je, ze sme s nim boli max. spokojni. Bol dobre ovladatelny, spratny, priestranny.
Uprimne ale poviem, ze niektore kociky od nich mi pridu, ze posobia lacno a nie velmi kvalitne. Najlepsie he vidiet ho nazivo, aby nebol akoby nestabilny a lahko rozhrkatelny. A skuste na googli najst ku nemu video 🙂
pekny je.nemam kocik ,ale mam od nich jedalensku stolicku a otras ☹ kvalita nezodpoveda cene a to bola este aj v akcii,ale mozno kocik bude fajn 🙂
My mame trojkolku Hauck viper a hoci je to kocik lahucky a velmi dobre sa s nim manevruje,tak by som si ho uz druhykrat asi nekupila. Radsej troska priplatit,pretoze ten material,myslim striesku,je velmi biedny,len taky sustiacik,strieska nema dobry sklon (ked dietatko date do lahu,vobec mu netieni) a vobec ale vobec nejde poskladat do kufra tak,ako uvadzaju ☹
@lenkadominik Kočíky tejto značky nestoja za nič, lacné a nekvalitné braky, sestra mala jeden podobný, čistý horor, na prvý pohľad akože pekný, ale zle sa ovládal, materiály lacné, šušťavé, tenké, strecha malá, málo miesta na sedenie v športovej časti, kolieska neodpružené, no nič pozitívne nebolo na nom veru. Neodporúčam vôbec.
bohuzial, ja nemam skusenost, ale mojim favoritom je tento:
http://www.brendon.sk/Products/Details/59851
takze dufam, ze znacka hauck nesklame 😀 😀