Ahojte dievcata, modreho konika navstevujem uz dlhsie, ale az teraz som sa odvazila prispiet, lebo sa neviem rozhodnut... Mate niektora skusenosti s kocikmi Hauck Eagle all in one, alebo s Condor all in one, tiez od Haucku? Radsej by som chcela pocut realne nazory, ako sa riadit len popisom v e-shope...
Dakujem a pekny dnik vsetkym 🙂
Ja mam skusenost s Eagle all in one, autosedacku som ale nepouzivala, kocik je fajn, netreba sa bat, ja som spokojna, kupila som ho ako kocik c.2, vlastne ako golface, ale je to kompletny kvalitny kocik, som spokojna so vsetkym, je kvalitny, aj konstrukcia aj potah, sklada sa lahucko, je lahky na prenasanie, jazdi hladko, ticho, s ruckou sa dobre manipuluje, je dost pevna a vysoka, da sa aj o kusok predlzit, je v nej vlastne skladaci mechanizmus, kolieska su s dost velkym priemerom, gumene, jazdia dobre, je tam velky kosik na nakup, naozaj velky, nanoznik je sucastou - je velky, kvalitny, nepremokavy, prsiplast sa pripne zipsom o budu kocika, celoplosny som si kupila zvlast (zn. Concord, pasuje dokonale), ja mam aj prebalovaciu tasku - ruksak, ma vnutorne sietovane vrecka, prebalovaciu podlozku. Na bude je okienko, ktore sa da odklopit - je to dobra vec, vzadu na bude je vrecusko na malickosti. Rozdiel oproti condoru je, ze eagle sa da otocit - sedacka je v smere alebo protismere, otacanie je jednoduche, da sa otocit aj vtedy, ak v nej dieta sedi, je lahka. Mne staci aj sirka sedacky, polohovanie chrbatika uplne do lahu, nozicky sa polohuju do 2 poloh. Jedine, co neocenujem na 100%, su popruhy, nepacil sa mi material tych pasikov, zachytavala som ho napr. prstenom, tak som si kupila v outdoorocom obchode 3 m popruhu a vymenila som, ale na vsetkych kocikoch je na popruhoch rovnaky material, len sirka sa meni 🙂 Ja mozem povedat, ze za cenu, ktoru som za eagle zaplatila, som dostala ovela viac, ako som cakala. Kupovala som golfky, mam kompletny, kvalitny kocik. Jazdim s nim vsade, aj po hrboloch, luke, snehu, cestach, chodnikoch, trave, plazi, je fajn, necakaj, ze je to kocik do horskeho terenu, ale inak zvladne dost, pouzivam ho aj tvarou k sebe aj od seba, dieta sa tvari spokojne, ked sa v nom vezie, aj v nom spinka. Ja odporucam, ak cakas standard a kvalitu za dobru cenu, ak chces exkluzivny kocik za dobru cenu, potom odporucam i'coo z tej istej fabriky, to je "vyssi level" haucku.
@mimi1234567 dobrý večer, chcem s ainformovať, dobre sa Vám jazdilo s kočíkom, aj keď bolo viac snehu? Ďakujem za info, kedže má menšie kolesá, tak sa toho obávam.
Jazdi sa s nim dobre aj v zime, ale napr cez take zaviate obrubniky to ide horsie, so zaaretovanymi prednymi kolieskami sa da aj cez 10 cm sneh, vtedy sa sice tazsie tocia zatacky ako s uvolnenymi kolesami, ale tie kolesa su urcite vacsie ako pri inych golfacoch. Ja som ho planovala len ako letny dovolenkovy a zalozny kocik, ale bola som prekvapena. Ak by si ho porovnala s trojkolkami alebo tymi polskymi opachami, urcite ide v snehu tazsie, ale da sa prejst, chce to aj trochu praxe, vyhoda je, ze predne a zadne kolesa su osadene v rovnakej vzdialenosti, ja som mala v snehu vacsi problem s kocikom, ktory ma predne kolesa mensie a uzsie ako zadne. U nas neodhrnaju vsetky ulicky, aj tak sa da prejst aj cez ne.
Zial osobnu skusenost nemam, ale videla som ich v Brendone v raci a ten Eagle ma celkom zaujal. Skus sa tam ist mrknut osobne ak sa ti da. Viem ze to nie je taka rada ako si cakala, ale mozes si ho pozriet nazivo.