Kočík Hartan R1 alebo VIP. Máte s nimi skúsenosti?

mmacko
1. sep 2009

ahojte,
mate niekto skusenost s tymito kocikmi?
Su odpruzene? Da sa k nim kupit aj autosedacka,ktora sa naklikava na kocik?
Dakujem

tilly
2. sep 2009

presne toto som riešila, skončila som pri VIP lebo R1 je novinka, čiže skúsenosti s ním nie sú skoro žiadne a nepredávajú sa ojazdené...

autosedačka ide romer baby safe alebo maxi cosi, ale treba adaptér, ktorí stojí cca. 65 Eur...

všetky hartany sú odpružené a dajú sa nastaviť na tri úrovne pruženia - húpania...

nech sa rozhodneš pre hociktorý z týchto dvoch, rozhodneš sa určite dobre, tam ide len o dizajn podvozku, lebo športová sedačka aj odpruženie je to isté

mmacko
autor
2. sep 2009

Dakujem za odpoved. Hladam odpruzeny kocik a tento je v uzsom vybere 😉
Pekny den

tilly
2. sep 2009

ja som mala aj hartan skater S aj racer S, takže toto je môj tretí hartan, zatiaľ ale nevyskúšaný, len čaká na svojho nájomníka 😀

mmacko
autor
2. sep 2009

Takze hartany sa osvedcili,hej?
Ja este rozmyslam nad Bumbleride India, idem ich obidva (aj hartan) pozriet asi zajtra alebo v piatok

tilly
3. sep 2009

mne určite, majú kopec technických vychytávok, čo ocenia hlavne oteckovia 😀 teda náš tatino hneď rozhodol, že hartan je naj, on si všetko prezrel do detailov...

mmacko
autor
3. sep 2009

Tak dnes som bola pozriet kociky a aj Hartan. Ale nakoniec som sa asi rozhodla pre iny nemecky ABC design 6s. Je dost podobny ako Hartan, ale trosku menej mohutny. Este mi ho musi schvalit mangel 😉
Dakujem za rady.