Maminky, mate niektora skusenosti s tymto kocikom??? Dufam sa aspon jedna najde... 🙂
Já jsem s kočárkem spokojená! Velice dobře se mi ovládá, do města je taky bezva. Doporučuju ;) teď právě koukám po autosedačkách, asi taky koupím něco značky graco.
jo ale my potřebujem kvalitní kočárek do terénu. symbio bude ok? Líbí se mi na něm korbička kterou lze otočit a přehazovací rukojeť. no ještě váhám...
Podle mě Symbio je do přírody a do města, je lehký a lze ho snadno ovládat. Systém one-click je taky fakt prakticky. Nevím co ještě k tomu říct... kočárek můžu opravdu jen doporučit.
Byla jsem ho vyzkoušet v obchodě a paráda! Kočárek je pro nás ideální.
ja prave hledam kocarek pro druhe ditko a narazila jsem na symbio. holky co vam vadi na tom kociku, s cim bych mela pocitat? idealni kocarek ještě asi neexistuje hihi;) jinak mam v umyslu si ho koupit. strasne se mi libi tohle moderni provedeni!
@modrypejsek no tak já nevím co poradit;) na kočárku nic mi nevadí, omlouvám se ;)
@kitty30 objednala jsem si symbio tak uvidim jestli nejsi na omylu 😉
@modrypejsek ahoj, si spokojna s kocikom? 🙂 ja nad nim rozmyslam
Ahojte, sice trosku s odstupom, ale zaujimalo by ma ako ste boli spokojné s veľkosťou vanicky, resp. ake ma rozmery? Je rozdiel medzi obyc.symbiom a symbiom GO ? budem mat dieta na zimu, tak ci postaci tato vanicka.. inac vyzera velmi dobre 🙂
Dobrý den maminky opráším staré téma! Já taky ráda přečtu názory na kočárek symbio;) viděla jsem ho naživo a hodně se mi líbil, cena taky ok. jak je to v praxi?