Kočík Gmini - Lord, Grand, alebo Grand lux

sssabi
23. nov 2017

Baby, idem si kupit kocik Gmini, ale nikde nemozem najst rozdiely v kocikoch tej znacky. Prosim poradte:

Rozdiely v manipulacii, velkosti, vahe, kvalite latky, stabilite kocika.... co len viete 🙂 Dakujem za odpoved 🙂

markomonika
1. jan 2018

Kupila si uz?mas nejake recenzie?tiez zvazujem kupu

sssabi
autor
4. jan 2018

@markomonika Ano, kupila som Gmini Grand, no neboli sme este s malym von. na rozkladanie a skladanie je vsak uplne uzasny, jednoducha manipulacia. A vyzera pevny, lebo rocne krsna sme v nom vozili po dome a dost sa v nom vyskakala 🙂 len najlepsie kocik kupit z predajne, tam sme ho rovno vyskusali a zistili sme, ze ten prvy prisiel uplne rozpadnuty. tak sme ho rovno v predajni nechali a do tyzdna doviezli novy, uplne bezchybny. Bohuzial to s lordom a luxom neviem porovnat, lebo ich v predajni nemali, tak som ich nevidela nazivo.

miriam223344
5. jan 2018

@sssabi aj ja planujem kupit tento kocik. Napises prosim este viac tvojich dojmov, ked ho viac vyskusas? Plusy minusy. Na ceskom konikovi pisali, ze im vadi latkova vanicka, a ze je taky nejaky krehky, ze nie je pevny. To skladanie ako vnimas. Je to lahke? Chodim casto autom. Potrebovala by som samozrejme aby zabral co najmenej miesta a aby s nim bola lahka manipulacia. Inak je u mna vo vsetkom skvely. Ale nevidela som ho nazivo. Dakuje za odpoved

sabrielkamarosi
15. jan 2018

ahojte prosim vas chcela som sa spytat na kočik gmini grand či mate skusenosti aj s niakymi inymi vajickami napriklad maxi cosi alebo cybex pasuje to na tento kocik? dakujem za odpovede

miriam223344
16. jan 2018

@sabrielkamarosi pasuju Maxi Cosi, Cybex a Concord. Najdes to v popise kocika cez google.

miriam223344
16. jan 2018

Kocik uz mam. Mam Grand lux bordo. Som velmi spokojna. Vanicka je riadne priestrana. Je lahky. Krasny. Materialy vyzeraju kvalitne. Da sa s nim dobre manipulovat. Lahko sa da zlozit na sportovu cast. Moja dcerka ma 9 mesiacov a zmesti sa este aj do vanicky a s riadnou rezervou, takze v pohode aj s fusakom. Ked bude spat mozem ju este vozit vo vanicke. A ked sa v meste zobudi zlozim to lahko na sportovu cast. Som milo prekvapena najma z tej velkej korby. Rucka sa dobre drzi. Je prijemna dotyk. A este k tomu je krasny. Vyzera fakt luxusne a v tej cene je to fakt super. Odporucam

sabrielkamarosi
16. jan 2018

Gmini grand mam ten bordovo zlato čierny a je super som spokojna 🙂

sssabi
autor
18. jan 2018

@miriam223344 nuz, nemenila by som ho, lebo sa lahko sklada, je lahky, dobre sa s nim manipuluje. Latkova vanicka mi nevadi kvoli zime, lebo maleho riadne naobliekam, tak mu je teplo. No spodok vanicky je tiez latkovy, preto nie je rovny a pevny. S tym bude problem v lete, kedy bude maly malo obleceny a nebude lezat na rovnom. Budem musiet zohnat nejaku pevnu podlozku. A tiez po snehu (20 cm - Orava) sa s nim ide dost tazko, po normalnej ceste uplne v pohode. Sestre ide este lepsie kocik (ma Britax Go), ale je to pochopitelne, kedze stoji 1000 e.

sssabi
autor
18. jan 2018

@miriam223344 Nevies nahodou, aky je rozdiel medzi grand lux a grand? Som medzi nimi nenasla rozdiel. Da sa Ti rucka polohovat?

miriam223344
19. jan 2018

@sssabi verzia lux je limitovana. Ale hlavny rozdiel je v kvalite materialov. Lux ma kvalitnejsiu latku a pevnejsiu konstrukciu. Ale nemala som moznost porovnat. To som sa len docitala na ceskom fore modry konik..tam ho ma vela bab. Vela o nom diskutuju. A rucka sa mi neda polohovat..aj ked niekde som sa docitala ze sa da..ale to som asi zle pozrela. A to je aj jedina vec co mi vadi. Lebo mam 172cm. Ale da sa. Ked budem nosit tenisky tak to bude lepsie ☺.

miriam223344
19. jan 2018

@sssabi rucka sa da polohovat na Gmini lord (s tym som si to pomylila)