Baby, idem si kupit kocik Gmini, ale nikde nemozem najst rozdiely v kocikoch tej znacky. Prosim poradte:
Rozdiely v manipulacii, velkosti, vahe, kvalite latky, stabilite kocika.... co len viete 🙂 Dakujem za odpoved 🙂
@markomonika Ano, kupila som Gmini Grand, no neboli sme este s malym von. na rozkladanie a skladanie je vsak uplne uzasny, jednoducha manipulacia. A vyzera pevny, lebo rocne krsna sme v nom vozili po dome a dost sa v nom vyskakala 🙂 len najlepsie kocik kupit z predajne, tam sme ho rovno vyskusali a zistili sme, ze ten prvy prisiel uplne rozpadnuty. tak sme ho rovno v predajni nechali a do tyzdna doviezli novy, uplne bezchybny. Bohuzial to s lordom a luxom neviem porovnat, lebo ich v predajni nemali, tak som ich nevidela nazivo.
@sssabi aj ja planujem kupit tento kocik. Napises prosim este viac tvojich dojmov, ked ho viac vyskusas? Plusy minusy. Na ceskom konikovi pisali, ze im vadi latkova vanicka, a ze je taky nejaky krehky, ze nie je pevny. To skladanie ako vnimas. Je to lahke? Chodim casto autom. Potrebovala by som samozrejme aby zabral co najmenej miesta a aby s nim bola lahka manipulacia. Inak je u mna vo vsetkom skvely. Ale nevidela som ho nazivo. Dakuje za odpoved
ahojte prosim vas chcela som sa spytat na kočik gmini grand či mate skusenosti aj s niakymi inymi vajickami napriklad maxi cosi alebo cybex pasuje to na tento kocik? dakujem za odpovede
@sabrielkamarosi pasuju Maxi Cosi, Cybex a Concord. Najdes to v popise kocika cez google.
Kocik uz mam. Mam Grand lux bordo. Som velmi spokojna. Vanicka je riadne priestrana. Je lahky. Krasny. Materialy vyzeraju kvalitne. Da sa s nim dobre manipulovat. Lahko sa da zlozit na sportovu cast. Moja dcerka ma 9 mesiacov a zmesti sa este aj do vanicky a s riadnou rezervou, takze v pohode aj s fusakom. Ked bude spat mozem ju este vozit vo vanicke. A ked sa v meste zobudi zlozim to lahko na sportovu cast. Som milo prekvapena najma z tej velkej korby. Rucka sa dobre drzi. Je prijemna dotyk. A este k tomu je krasny. Vyzera fakt luxusne a v tej cene je to fakt super. Odporucam
Gmini grand mam ten bordovo zlato čierny a je super som spokojna 🙂
@miriam223344 nuz, nemenila by som ho, lebo sa lahko sklada, je lahky, dobre sa s nim manipuluje. Latkova vanicka mi nevadi kvoli zime, lebo maleho riadne naobliekam, tak mu je teplo. No spodok vanicky je tiez latkovy, preto nie je rovny a pevny. S tym bude problem v lete, kedy bude maly malo obleceny a nebude lezat na rovnom. Budem musiet zohnat nejaku pevnu podlozku. A tiez po snehu (20 cm - Orava) sa s nim ide dost tazko, po normalnej ceste uplne v pohode. Sestre ide este lepsie kocik (ma Britax Go), ale je to pochopitelne, kedze stoji 1000 e.
@miriam223344 Nevies nahodou, aky je rozdiel medzi grand lux a grand? Som medzi nimi nenasla rozdiel. Da sa Ti rucka polohovat?
@sssabi verzia lux je limitovana. Ale hlavny rozdiel je v kvalite materialov. Lux ma kvalitnejsiu latku a pevnejsiu konstrukciu. Ale nemala som moznost porovnat. To som sa len docitala na ceskom fore modry konik..tam ho ma vela bab. Vela o nom diskutuju. A rucka sa mi neda polohovat..aj ked niekde som sa docitala ze sa da..ale to som asi zle pozrela. A to je aj jedina vec co mi vadi. Lebo mam 172cm. Ale da sa. Ked budem nosit tenisky tak to bude lepsie ☺.
@sssabi rucka sa da polohovat na Gmini lord (s tym som si to pomylila)
Kupila si uz?mas nejake recenzie?tiez zvazujem kupu