Kočík Gesslein S4 - skúsenosti

jennyf88
19. dec 2017

Ahojte. Máte niekto skúsenosti s kočíkom Gesslein S4 Air s hlbokou vaničkou? V obchode vyzeral super, super odpružený, aj jednoduchý vzhľad, páči sa mi, ze ako športiak bude mat dlhodobé využitie, keďže sa skladá cely, ale predsa by som este poprosila o nejaké skúsenosti. Oplatí sa kúpa? Ďakujem

emi16
19. dec 2017

Super sa riadi jednou rukou
Takze ak mas dalsie dieta je to super.
Konstrukcia pevna, pruzenie super.
Nosnost kosika 5 kg, vacsina ma menej, ale horsi pristup ak tam je vanicka

Vanicka je pre mensie deti, hlavne v zime deka, fusak
Nam to vyhovovalo
Neda sa polohovat
Nasa mala reflux tak som musela podkladat matrac
Nanoznik na vanicke nedrzal pevne ked zafukalo, taktiez prsiplast
Hrubsiu deku len bez nanoznika
Inac lahka, naklikavanie ok, polohovanie striesky ok, nanoznik byvyseny ku strieske hore proti slnku a vetru

Na sportovej casti nam nedrzala poriadne strieska, vzdy ked kocik nabehol na hrbol, strieska vyskocila hore
Taktiez sa neda nastavit smer dietatka
Mojej malej vadilo, ze ma nevidi

My sme mali pri prvej britax B smart a ten mi vyhovoval viac, len nema dobre pruzenie na nasich chodnikoch

jennyf88
autor
19. dec 2017

Ďakujem za skúsenosť, veľmi potešila, uz som bola preň rozhodnutá, ale začínam pochybovať, pomaly porovnávam s inými a zbieram detaily, ktoré mu chýbajú 😕

mimisk
20. dec 2017
bomba1
29. dec 2017

@jennyf88 ako si rozhodla lebo ja tiez rozmyslam, ale ma odradzaju nejake veci

jennyf88
autor
29. dec 2017

Bomba1 nekúpila som ho nakoniec, možno budem ľutovať, ale vela veci mu chyba.

bomba1
29. dec 2017

@jennyf88 a aky si kupila porad mi lebo fakt je toho vela a neviem sa rozhodnut

jennyf88
autor
1. jan 2018

Tak to máš pravdu 😂 Ja vyberám kočík uz asi dva mesiace a myslím, ze nic horšie neexistuje... nie som náročná, pre mna je dôležité, aby zvládol horší terén a nechcem zasa nejaký veľký tank a všetky vzhľadovo jednoduché kociky su bez odpruženia 😂 Takze nakoniec vyskúšam asi Invictus, bola som ho dvakrát pozrieť, to pruženie na novom a prázdnom kočíku nic moc, ale upokojili mi, ze ak v ňom bude babo, bude sa správať úplne inak. A aj vzhľadovo mi vyhovuje. Tak uvidíme 😊 Máš uz nejakého favorita?

bomba1
1. jan 2018

@jennyf88 ja som pozerala moon ale vadimi ze ra strecha je velmi odokryta a vnutri sa mi .nepaci to polstrovanie.
Tiez som pozerela invictus ale len na obrazku.
Kde si videla ten kocik nazivo chcela by som ho omrknut.
Videla som ho na facebooku pofoteny z jednej predajne ale predsa by som si ho aspon chcela chytnut do ruky ako mi pasne

jennyf88
autor
1. jan 2018

Ja som tiež ako prvý kočík pozerala Moon, potom Mutsy a oba maju nevýhodu v tom, ze strieška je veľmi otvorená. A navyše sú veľmi tvrdé. Invictus som pozerala najskôr náhodne v Trnave v Bambini a druhý raz som bola v Holiči v Mimisk. Ale pani v Holiči mi vravela, ze kočík posiela po sviatkoch preč, tak ak si z okolia a chceš ho ist pozrieť, radsej sa vopred spýtaj, ci ho este ma na predajni. Alebo skus tu Trnavu.

bomba1
4. jan 2018

@jennyf88 bola som ho omrknut no mne s zda celkom fajn a praveze sa mi pacilo to skladanie konstrukcie a velka sportova cast asi si ho objednam, ty si ho kde objednavala

jennyf88
autor
4. jan 2018

Ja som ho objednala v Holiči, najskôr som chcela v Trnave, ale Holič mame bližšie a neviem, ako TT, ale v Holiči teraz maju akciu, vajíčko je zadarmo.

zazrak89
2. mar 2018

@jennyf88
@bomba1
čitala som že mate kočik invictus, tiež nad ním uvažujem , použivate ho niektorá?

jennyf88
autor
4. mar 2018

@zazrak89 maličká má dva týždne, takze zatiaľ nemôžem nic k nemu povedať. Ale zajtra sa chystáme ist prvý raz von na chvíľočku, tak potom mozem napísať prvé postrehy a skúsenosti 😊